Ekrandan Haberler - 30 Kasım-6 Aralık 2020 - Beklenen Kral

7 Aralık 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 30 Kasım-6 Aralık 2020



Haber Başlıkları
- Kalk Gidelim (Final kararı)
- Akrep (Başlıyor)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık)
- Hercai (Kadroda bir ayrılık)
- Sen Çal Kapımı (Kadroda yeni bir isim)
- Maria ve Mustafa (Kadroda yeni bir isim)
- Baraj (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir konuk)
- Menajerimi Ara (Kadroda üç yeni konuk)
- Sadakatsiz (Bir hafta ara)
- Bir Zamanlar Çukurova (Produ Awards'dan 2 ödül)
- Mucize Doktor (Produ Awards'dan bir ödül)
- Kardeşlerim (Kadroda yeni bir isim)
- Yeşilçam (Yeni dizi-Başrol)
- Kıbrıs (Yeni dizi-Başroller)
- Yaşı 19 (Yeni dizi-Başroller)
- Netflix Türkiye'de ofis açıyor
- Survivor (Yeni sezonun ilk yarışmacısı)
- MasterChef Türkiye (Bu haftanın eleneni)

---

Kalk Gidelim - TRT 1



Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri'nin yer aldığı, TRT'nin uzun soluklu komedi dizilerinden Kalk Gidelim, Birsen Altuntaş haberine göre 135. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. 

---

Akrep - Star TV



Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Bekir Aksoy ve Müge Su Şahin'in olduğu Akrep, 11 Aralık Cuma ekran macerasına başlıyor. 

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, 106. bölümünde Öner Erkan veda ediyor.

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı, sezona kötü başlayan ancak reytinglerini toparlamayı başaran Hercai kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre ilerleyen bölümlerde Gülçin Santırcıoğlu veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna, İlayda Çevik dahil oldu. 

---

Maria ve Mustafa - Atv



Başrollerinde Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in yer aldığı Maria ve Mustafa kadrosuna, yayınlanan son bölümünde Ceyhun Mengiroğlu dahil oldu. 

---

Baraj - Fox



Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Baraj kadrosuna, Gizem Karaca dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda'ya Alya'nın hikayesinin sonlanması ardından, 14. bölümde aynı ilgi çekicilikte bir hikayeyle Boncuk geldi. Karakteri ise yine başarılı bir isim, Burcu Biricik canlandırıyor. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara kadrosuna, 15. bölümünde Murat Dalkılıç, Selen Uçer ve Emre Keskin konuk oldular. 

---

Sadakatsiz - Kanal D

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz'in yeni bölümü, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'un Koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası 2 Aralık'ta ekrana gelmedi. Sadakatsiz, 9. bölümüyle 9 Aralık Çarşamba Kanal D'de.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, Latin Amerika'nın en prestijli ödüllerinden Produ Awards'da, 'En İyi Yabancı Dizi' ödülünün sahibi olurken, yakın zamanda diziye veda eden Vahide Perçin ise dizideki performansıyla, 'En İyi Yabancı Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

---

Mucize Doktor - Fox



Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Saylak ve Sinem Güven'in yer aldığı Mucize Doktor, Latin Amerika'nın en prestijli ödüllerinden Produ Awards'da bir ödül kazandı. Dizinin başrollerinden Taner Ölmez, sergilediği performansla 'En İyi Yabancı Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy'un yer aldığı Kardeşlerim kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Murat Arkın dahil oldu.

---

Yeşilçam - BluTV



BluTV, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu dönem dizisi Yeşilçam'ın duyurusunu yaptı ve 2021 yılında yayında olacağını açıkladı. BluTV'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi; "Bu haberi vermek için daha fazla bekleyemedik. 1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi… Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, BluTV’nin ilk dönem dizisi #Yeşilçam, 2021’de sadece BluTV’de."

Türkiye pazarında Netflix'in en önemli rakibi konumunda olan BluTV, Alef,  Yarım Kalan Aşklar ve Saygı gibi yerli dizilerle bu anlamda gücünü artırmayı hedefliyor ve bu yapımların arasına katılacak yeni proje belli oldu. Yeşilçam'ın en iyi dönemi olarak nitelendirilen 1960'lı yıllarda geçecek olan hikaye, BluTV'nin ilk dönem dizisi olacak ve başrolünde Çağatay Ulusoy yer alacak.

---

Kıbrıs - TRT 1



TMC Film'in TRT 1 için hazırlıklarını sürdürdüğü, Emre Özdür ve Başar Başaran'ın senaryosunu kaleme aldığı, Hakan İnan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 26 bölüm olarak tasarlanan Kıbrıs dizisiyle anlaşan ilk isimler, Birsen Altuntaş haberine göre Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural oldular. 

---

Yaşı 19 - Fox



Gold Film'in Fox için hazırlıklarını sürdürdüğü, Sırma Yanık'ın senaryosunu kaleme aldığı, Ömür Atay'ın ise yönetmen koltuğunda oturacağı Yaşı 19'un başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır oldu.

---

Netflix, Türkiye'de ofis açıyor



Birkaç yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan ve gelinen noktada 3 milyonu aşkın Türk izleyiciye ulaştığını açıklayan Netflix, 2021 yılı içerisinde Türkiye ofisi açacağını duyurdu. 

---

Survivor - TV8



Yeni sezonuyla 2021'in ilk aylarında ekrana gelmesi planlanan Survivor'ın belli olan ilk yarışmacısı, Cemal Hünal oldu. 

---

MasterChef Türkiye - TV8



MasterChef'e bu hafta veda eden isim, Ebru oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder