Ekrandan Haberler - 14-20 Aralık 2020 - Beklenen Kral

21 Aralık 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-20 Aralık 2020



Haber Başlıkları
- Bir Annenin Günahı (Final yaptı)
- Maria ve Mustafa (Final) 
- Zümrüdüanka (Final kararı) 
- Saygı (Sezon finali yaptı)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda bir ayrılık) 
- Mucize Doktor (Kadroda bir ayrılık) 
- Savaşçı (Kadroda iki yeni isim) 
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Sen Çal Kapımı (Kadroda yeni bir isim) 
- Uyanış Büyük Selçuklu (Kadroda yeni bir isim) 
- Masumlar Apartmanı (Kadroda yeni bir isim)
- Yeni Seksenler (Kadroda yeni bir isim) 
- Menajerimi Ara (Kadroda üç konuk)
- Hekimoğlu (Kadroda bir konuk) 
- Sol Yanım (Kadroda bir konuk) 
- Hercai (İlk bölüm YouTube'da 30M izlendi) 
- Aynen Aynen (Yeni sezon çekimleri başladı) 
- Halka (Bambaşka geri dönecek) 
- Çıplak (Yayından kaldırıldı) 
- Azizler (Afişi yayınlandı) 
- Sihirli Annem (Afişi yayınlandı) 
- Son Yaz (İlk tanıtımı yayınlandı) 
- Maraşlı (İlk tanıtımı yayınlandı) 
- Yeşilçam (Kadroda iki yeni isim) 
- Kıbrıs Ada Kışı (Kadroda yeni bir isim) 
- Kırmızı Kamyon (Hazırlıkları sürüyor) 
- Şeref Bey (Yeni Exxen dizisi) 
- Olağan Şüpheliler (Yeni Exxen dizisi) 
- Erler Film'den Şevket Çoruh açıklaması
- 7. Koğuştaki Mucize (8 ülkeye daha lisanslandı) 
- MasterChef Türkiye (Bu haftanın eleneni)

---

Bir Annenin Günahı - Kanal D



Başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas'ın yer aldığı Bir Annenin Günahı, Birsen Altuntaş haberine göre yayınlandığı son bölümü ile ekrana veda etti. Reytingleri bir türlü istenen seviyede gelmeyen dizi, finalsiz ekrandan el çektirilmiş oldu. 

---

Maria ve Mustafa - Atv



Başrollerinde Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin yer aldığı Maria ve Mustafa, 17. bölümüyle 27 Aralık Pazar final yapıyor. 

---

Zümrüdüanka - Fox



Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, Birsen Altuntaş haberine göre 26. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Saygı 'Bir Ercüment Çözer Dizisi' - BluTV



Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un yer aldığı Saygı'nın ilk sezonu yayınlandı. Resmi bir açıklama olmasa da, ikinci sezonuyla dönmesi kimse için sürpriz olmayacaktır. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, 77. bölümünde Uğur Güneş veda etti. 

---

Mucize Doktor - Fox



Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, 42. bölümünde Seda Bakan veda etti.

---

Savaşçı - Fox



Başrollerinde Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı, henüz yeni sezon çekimlerine ne zaman başlayacağı dahi bilinmezliğini koruyan Savaşçı kadrosuna Tamer Karadağlı ile Erkan Meriç dahil oldular. 

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre Begüm Akkaya dahil oldu. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna, 23. bölümünde Ayşegül İşsever dahil oldu.

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna, 13. bölümü (21 Aralık) itibariyle İsmail Ege Şaşmaz dahil oluyor. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı kadrosuna, Pervin Bağdat dahil oldu. 

---

Yeni Seksenler - TRT 1



Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Ayşe Tolga, Şoray Uzun ve Yasemin Conka'nın yer aldığı Yeni Seksenler kadrosuna, Özlem Tokaslan dahil oldu. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın 17. bölümüne Yetkin Dikinciler, Erhan Yazıcıoğlu ve Hayrettin konuk oldular. 

---

Hekimoğlu - Kanal D



Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu kadrosuna, 29. bölümünde Tuna Orhan konuk oldu. 

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Sol Yanım kadrosuna, Anıl Tetik konuk oldu. 

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı, sezona oldukça düşük bir performansla başlayan ancak daha sonra reytinglerini toparlamaya başlayan Hercai'nin 1. bölümü YouTube'da 30 milyon izlenmeye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. 

---

Aynen Aynen - BluTV



Başrollerinde Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Aynen Aynen'in beşinci sezon çekimlerine başlandı. Bilindiği üzere dizinin altıncı sezonu da garantilenmiş durumda.

---

Halka - 



Başrollerinde Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı, biz sezon finali yaptı diye düşünürken, aslında bir yerde bittiği gerçeğiyle yüzleştiğimiz Halka'dan haber var... Daha önce yapımcısı Yusuf Esenkal'ın 2020 yılı içerisinde geri döneceği vaadinde bulunduğu dizi, şimdi de yine kendisinin açıklamasına göre 2021 yılı içerisinde dönmeyi bekliyor. Muhtemelen bir dijital platformda ama Esenkal'ın dediğine göre, "bambaşka" bir versiyonla... Gönül ister ki dijitalde, kendi kadrosuyla yayınlansın ama bakalım olaylar nasıl gelişecek. 

---

Çıplak - BluTV



Yayınlanmaya başladığı ilk zamanlar oldukça ses getiren ve sorunsuz sezonu tamamlayan Çıplak, gazeteci Cüneyt Özdemir'in RTÜK başkanını etiketleyerek twit atması sonrası BluTV içeriğinden çıkartıldı. Sosyal medya 24 saat bu haberle çalkalandıktan sonra ise resmi açıklama ancak geldi. Dizinin, çocuk kilidi uygulaması gelene kadar yayından kaldırıldığı duyuruldu.

---

Azizler - Netflix



Başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya ve Fatih Artman'ın yer aldığı, 8 Ocak'ta Netflix'deki yerini alacak Azizler'in afişi yayınlandı. 

---

Sihirli Annem - Exxen



Başrollerinde Açelya Topaloğlu ve Emre Altuğ'un yer aldığı, Exxen için yeniden uyarlanıp çekilen Sihirli Annem'in afişi yayınlandı. 

---

Son Yaz - Show TV



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Ali Atay'ın yer aldığı Son Yaz'ın ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Maraşlı - Atv



Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı'nın ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun olduğu Yeşilçam'ın kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ayta Sözeri ve Selin Şekerci dahil oldu. 

---

Kıbrıs Ada Kışı - TRT 1



Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ve Pelin Karahan'ın yer aldığı Kıbrıs Ada Kışı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Gülper Özdemir dahil oldu. 

---

Kırmızı Kamyon - Show TV



Türkiye’de ilk defa hayata geçecek ve itfaiyecilerin hayatlarını konu alan “Kırmızı Kamyon” dizisinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İtfaiyecilerin hayatları, aşkları, mutlulukları, kırgınlıkları ve birbirleri arasındaki müthiş bağı konu alan dizide, aksiyon sahneleri de gerçek hikayelere dayandırılarak hazırlanıyor.

Kerem Çatay ve Suavi Doğan’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu seçimleri devam ediyor. Senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın yazdığı, idari yapımcılığını Tolga Değirmenci’nin yaptığı ve yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu 10. Ev yapımcılığındaki yeni dizi ‘Kırmızı Kamyon’; televizyon izleyicisinin bugüne kadar hiç görmediği itfaiye dünyasının kapılarını aralıyor ve kalplere dokunabilmek için gün sayıyor.

Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Aslı Orcan ve Deniz Hamzaoğlu’nun yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak iki usta oyuncu; Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş da dahil oldu.

---

Şeref Bey - Exxen



Most Production'ın Exxen için hazırladığı, senaryo konsepti Ali Atay'a ait, yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu kara komedi türündeki Şeref Bey'in başrolleri Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Ahmet Rıfat Sungar, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut oldu. Ayrıca dizinin afişi de yayınlandı. 

---

Olağan Şüpheliler - Exxen 



1441 Production'ın Exxen için hazırladığı, Yüksel Aksu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu, üç ev hanımının hikayesini konu alan Olağan Şüpheliler'in başrolleri Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen oldu. 

---

Erler Film'den Şevket Çoruh açıklaması

Erler Film, Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da rol alan Şevket Çoruh'un diziden ayrıldığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Açıklama aşağıdadır;

"Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!” üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir.

16 yıldır başarıyla devam eden dizinin yeni sezonda da aynı ilgiyi görüyor olmasına rağmen bu tür yalan haberlerin çıkıyor olması elbette manidardır. Arka Sokaklar’ın yıllardır devam ediyor olmasının temelinde setlerde zor rastlanır bir ekip anlayışının, sanatçı sorumluluğunun ve Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin bulunması gerçeğidir.

Arka Sokaklar’ın çekimleri pandemi önlemleri sınırları içinde devam etmektedir. Ekipteki tüm sanatçılar gibi Şevket Çoruh da kamera karşısına çekim takvimine göre geçmektedir.

Erler Film olarak Arka Sokaklar seyircilerine saygı ile duyurulur."

---

7. Koğuştaki Mucize 



7. Koğuştaki Mucize filminin uluslararası alandaki başarısı artmaya devam ediyor. Inter Medya, filmin 8 yeni ülkeye lisanslandığını duyurdu. Film, Latin Amerika ülkelerinden Meksika (Imagen TV), Şili (Canal 13), Kolombiya (Caracol), Ekvador (Ecuavisa), El Salvador (Canal Seis), Honduras (Canal 11) ve Dominik Cumhuriyeti'nin (Color Visión) yanı sıra İsrail'e (Achla TV) lisanslandı. 

---

MasterChef Türkiye - TV8



Yarışmaya bu hafta veda eden isim, sezon beşincisi unvanını alan Eray oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder