Ekrandan Haberler - 21-27 Aralık 2020 - Beklenen Kral

28 Aralık 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 21-27 Aralık 2020



Haber Başlıkları
- Kalk Gidelim (Final) 
- Hercai (Gün değişikliği) 
- Sefirin Kızı (Kadroda bir ayrılık) 
- Savaşçı (Kadroda üç yeni isim) 
- Kefaret (Kadroda üç yeni isim) 
- Sen Çal Kapımı (Kadroda iki yeni isim)
- Uyanış Büyük Selçuklu (Kadroda yeni bir isim) 
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir isim) 
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim) 
- Menajerimi Ara (Kadroda iki yeni konuk)
- Son Yaz (Başlıyor) 
- Akıncı (Başlıyor) 
- İşte Benim Masalım (Başlıyor) 
- Maraşlı (Yeni tanıtım) 
- 10 Bin Adım (Afişi yayınlandı)
- Hükümsüz (Afişi yayınlandı) 
- Yetiş Zeynep (Afişi yayınlandı) 
- Alef Variety'nin en iyi diziler listesinde
- İlker Kaleli The Serpent'da Vitali Hakim olacak 
- Can Yaman İtalyan dizisinde başrol alacak 
- Gain 30 Aralık'ta yayınına başlıyor
- Exxen 1 Ocak'ta yayınına başlıyor
- 2020'de YouTube'da en çok izlenen dört yerli dizi

---

Kalk Gidelim - TRT 1



Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıel, Erkan Sever ve Mehtap Bayrı'nın yer aldığı Kalk Gidelim, 31 Aralık Perşembe yayınlanacak 135. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, 10 Aralık'tan itibaren yeni bölümleriyle artık pazar akşamları ekrana gelecek.

---

Sefirin Kızı - Star TV



Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna, 33. bölümünde Deniz Işın veda etti. 

---

Savaşçı - Fox



Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı Savaşçı kadrosuna şimdi de Ediz Hun, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz dahil oldular.

---

Kefaret - Fox



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret kadrosuna Yusuf Atala, Ayşe Tunaboyoğlu ve Hakan Yufkacıgil dahil oldu.

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna Hakan Karahan ve Mert Öcal dahil oldular. 

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre, Buçe Buse Kahraman dahil oldu.

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Deniz'in yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteriyle 17. bölümünde dahil oldu.

---

Kuruluş Osman - Atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın kadrosuna Mert Türek dahil oldu.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın 18. bölümüne Bora Akkaş ve Chaby Han konuk oldular.

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz, 1 Ocak Cuma ekran macerasına başlıyor. 

---

Akıncı - Atv



Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı, 1 Ocak Cuma ekran macerasına başlıyor.

---

İşte Benim Masalım - Exxen



Başrollerinde Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin yer aldığı İşte Benim Masalım, 1 Ocak Cuma Exxen'in yayına başladığı gün, içeriğindeki yerini alıyor.

---

Maraşlı - Atv



Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı'dan yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

---

10 Bin Adım - Gain



Senaryosunu Devin Özgür Çınar'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Duygu Güzelmeriç'in oturduğu Gain dizisi 10 Bin Adım'ın başrolleri Engin Günaydın ile Devin Özgür Çınar oldular. Yaklaşık on dakikalık bölümlerden oluşacak dizinin afişi de yayınlandı. 

---

Hükümsüz - Exxen



Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy'un yer aldığı Hükümsüz'ün afişi yayınlandı.

---

Yetiş Zeynep - Exxen



Başrollerince Aslı Bekiroğlu, Keremcem ve Ece Dizdar'ın yer aldığı Yetiş Zeynep'in afişi yayınlandı.

---

Alef Variety'nin en iyi diziler listesinde



Variety, aralarında Jamie Lang, Rebecca Davis, Patrick Frater, Elsa Keslassy, Manori Ravindran, Naman Ramachandran, Nick Vivarelli’nin olduğu jüri üyelerinden oluşan bir çalışmayla, Amerika dışında çekilen, en iyi 15 uluslararası diziyi belirledi. Variety'nin hazırladığı bu ‘2020’nin Uluslararası En İyi 15 Dizisi’ listesinde Emin Alper imzalı BluTV dizisi 'Alef' de yer aldı.

---

İlker Kaleli The Serpent'da Vitali Hakim olacak



İlker Kaleli, BBC'de yayınlanacak The Serpent dizisiyle yakında izleyici karşısında olacak. Dizide iki bölüm rol alan Kaleli, Vitali Hakim karakterini canlandıracak. Sezonu 8 bölüm sürecek mini dizi 1 Ocak'ta başlayacak. Kadrosunda Jenna Coleman, Billy Howle ve Ellie Bamber gibi isimlerin de yer aldığı The Serpent'in konusu gerçek bir hikayeye dayanıyor ve 1970’lerde Hindistan, Tayland ve Nepal’deki 20 batılı gezgin gencin öldürülmesinin arkasındaki baş şüpheli Charles Sobhraj’ın sıra dışı hikayesini konu alıyor. 20. yüzyılın en azılı suçlularından biri olan Charles Sobrhaj'ı Tahar Rahim canlandırıyor.

---

Can Yaman İtalyan dizisinde başrol alacak 



Can Yaman, kült klasik İtalyan dizisi "Sandokan"ın yeniden çevriminde 19. yüzyılın sonlarına ait kurgusal bir korsanı canlandıracak. Dizi, "Medici", "Devils" ve yakında çıkacak olan "Leonardo"nun arkasındaki önde gelen İtalyan yapım şirketi Lux Vide tarafından çekilecek. Senaryo, İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kaleme alınan popüler macera romanı "Sandokan"dan uyarlandı.

Hikayede, çılgın ekibiyle Güneydoğu Asya'daki Hollanda ve İngiliz imparatorluklarının sömürge gücüne karşı savaşan itibarlı korsanların maceraları anlatılıyor. 1976'da Sergio Sollima tarafından yönetilen orijinal "Sandokan", Hintli aktör Kebir Bedi'nin ününü Bollywood dışına çıkardı ve yapı dünya çapında 85'ten fazla ülkeye satış yaptı. Lux CEO'su Luca Bernabei, Türkiye'de bir yıldız olmanın yanı sıra Türk dizilerinin popülaritesi sayesinde dünya çapında hayranları olan Yaman'ı İtalyan aktör Luca Argentero'yla birlikte başrol için seçtiklerini dile getirdi.

---

Gain 30 Aralık'ta yayınına başlıyor



Bir süre önce Türkiye’de yayın yapan dijital platformlara katılacağı duyurulan yeni dijital içerik platformu Gain, 30 Aralık Çarşamba günü yayına başlıyor. Dikey formatta kısa içerikler yayınlayacak dijital platform, yalnızca mobil uygulamasıyla yayın yapacak.

---

Exxen 1 Ocak'ta yayınına başlıyor



Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu yeni dijital platform Exxen, 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlıyor. 

---

2020'de YouTube'da en çok izlenen dört yerli dizi



YouTube, 2020 izlenme istatistiklerini paylaştı ve yıl içerisinde en çok izlenen dört yerli dizi belli oldu. Buna göre;

1- Sen Çal Kapımı - 1. bölüm: 16 milyon
2- Masumlar Apartmanı - 1. bölüm: 15 milyon
3- Ramo - 1. bölüm: 13 milyon
4- Öğretmen - 1. bölüm: 11 milyon

kez izlendi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder