Ekrandan Haberler - 16-22 Kasım 2020 - Beklenen Kral

23 Kasım 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 16-22 Kasım 2020



Haber Başlıkları
- Sol Yanım (Başlıyor)
- Sen Çal Kapımı (Günü değişti) 
- Zümrüdüanka (Günü değişti) 
- Yasak Elma (Kadroda 5 ayrılık)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda bir ayrılık)
- Payitaht Abdulhamid (Kadroda bir ayrılık) 
- Menajerimi Ara (Dicle bir süre yok) 
- Masumlar Apartmanı (Kadroda yeni bir isim) 
- Ramo (Kadroda yeni bir isim) 
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir konuk)
- Hekimoğlu (Timuçin Esen geri döndü) 
- Sefirin Kızı (ABD'de)
- Aile Şirketi (İkinci sezon çekimleri başladı) 
- İyi Aile Babası (Başlama tarihi) 
- Son Yaz (Çekimlerine başlandı) 
- Pera Palas (Kadın başrolü belli oldu) 
- Kızım (İspanya'da)
- 9 Kere Leyla (Fragman geldi)
- MasterChef (Diskalifiye ve haftanın eleneni)

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Sol Yanım, 26 Kasım Perşembe ekran macerasına başlıyor.

---

Sen Çal Kapımı - Fox

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 21 Kasım itibariyle artık cumartesileri ekrana gelecek. 

---

Zümrüdüanka - Fox

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, 25 Kasım itibariyle artık çarşambaları ekrana gelecek. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Doğaç Yıldız ve Buse Buçe Kahraman veda ettiler.

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna, Engin Hepileri veda etti. 

---

Payitaht Abdülhamid - TRT 1



Başrolünde Bülent İnal'ın yer aldığı Payitaht Abdulhamid kadrosuna, 128. bölümü itibariyle Özlem Conker veda ediyor. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara da Birsen Altuntaş haberine göre Koronavirüs testi pozitif çıkan Ahsen Eroğlu birkaç bölüm diziye ara verecek. Umarım en kısa sürede Dicle daha güçlü bir şekilde geri döner. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Tansel Öngel dahil oldu. Kendisi Safiye'nin lisedeki sevdiceğini canlandıracak.

---

Ramo - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo kadrosuna, Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda'nın 12. bölümüne Sezin Akbaşoğulları konuk oldu.

---

Hekimoğlu - Kanal D



Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu'nda Koronavirüs testi pozitif çıktığı için çekimlere ara vermek zorunda kalan Timuçin Esen, iyileşmesinin ardından diziye geri döndü. 

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, Raninitv'de yer alan habere göre yakında ABD'de İspanyolca yayın yapan Univision kanalında La Hija del Embajador adıyla yayınlanmaya başlayacak. 

---

Aile Şirketi - beIN Connect



Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve Müfit Kayacan'ın yer aldığı Aile Şirketi'nin ikinci sezon çekimlerine başlandı. 

---

İyi Aile Babası - Kanal D



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı İyi Aile Babası, 3 Aralık Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Son Yaz - Fox TV



Başrollerinde Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Son Yaz'ın çekimlerine başlandı. Diziden ilk başrol çift karesi de geldi. 

---

Pera Palas - Netflix



Karga Seven Pictures'ın Netflix için hazırlıklarını sürdürdüğü, Pera Palas'ta Gece Yarısı romanından uyarlanan Pera Palas'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Hazal Kaya oldu. 

---

Kızım - TV8

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Antena 3 kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

9 Kere Leyla - Netflix



Başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Netflix orijinal filmi, 9 Kere Leyla'nın fragmanı yayınlandı.

---

MasterChef Türkiye - TV8



Yarışmaya Esra'dan sonra veda eden isim Ayyüce oldu. Ayrıca son sekize kalmayı başaran Uğur, geçmiş zamanda Twitter'da yapmış olduğu küfürlü paylaşımlar sebebiyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildi. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder