Ekrandan Haberler - 26 Ekim-1 Kasım 2020 - Beklenen Kral

2 Kasım 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 26 Ekim-1 Kasım 2020



Haber Başlıkları
- Alev Alev (Başlıyor)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Kuzey Yıldızı (Kadroda yeni bir isim)
- Baraj (Kadroda iki yeni isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda üç yeni isim)
- Gönül Dağı (Kadroda yeni bir isim)
- Tövbeler Olsun (Kadroda yeni bir isim)
- Arıza (Kadroda bir konuk)
- Kırmızı Oda (Bir konuk gitti/İki konuk geldi)
- Menajerimi Ara (Kadroda bir konuk)
- Öğretmen (Bir hafta ara)
- Sen Çal Kapımı (İspanya'da)
- Doğduğun Ev Kaderindir (İspanya'da)
- Bir Annenin Günahı (İkinci tanıtım)
- Tozkoparan İskender (İlk tanıtım)
- Seni Çok Bekledim (Başrollerden ilk kare)
- Sihirli Annem (Yeni başroller belli oluyor)
- Erkenci Kuş (MENA bölgesinde)
- Yanımda Kal (Kanal D'de)
- İbo Show (Başlangıcı ertelendi)

---

Alev Alev - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven'in yer aldığı Alev Alev, 5 Kasım Perşembe ekran macerasına başlıyor. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Vahide Perçin veda etti. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Erdal Özyağcılar dahil oldu.

---

Kuzey Yıldızı - Show TV



Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı kadrosuna, Cengiz Bozkurt dahil oldu. Bu arada dizinin 38. bölümü, İzmir'de yaşanan deprem felaketi sebebiyle yayınlanmadı.

---

Baraj - Fox



Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Baraj kadrosuna, Nezaket Erden ve Hira Su Yıldız dahil oldular. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Emre Törün, Sevi Demirçivi ve Rabia Kaya dahil oldular.

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı kadrosuna, Utku Ateş dahil oldu. Bu arada dizinin 3. bölümü, İzmir'de yaşanan deprem felaketi sebebiyle yayınlanmadı.

---

Tövbeler Olsun - TRT 1



Başrollerinde Erkan Can ve Güven Kıraç'ın yer aldığı Tövbeler Olsun kadrosuna, Hasan Kaçan dahil oldu. 

---

Arıza - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza kadrosuna, Fırat Tanış iki bölüm konuk olacak. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda'ya 9. bölümünde Celil Nalçakan veda etti. Ayrıca 9. bölüm konukları Burcu Kara ve Beyti Engin oldu ve yine hikayeleri bu bölümde son buldu. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara 11. bölümüne Aslı İnandık konuk oldu. 

---

Öğretmen - Fox

Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen'in 8. bölümü, İzmir'de yaşanan deprem felaketi sebebiyle yayınlanmadı ve böylece finali de bir hafta ertelenmiş oldu. Malum, dizi 9. bölümüyle final yapacak.

---

Sen Çal Kapımı - Fox

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, yakında İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya başlayacak. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, yakında İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

Bir Annenin Günahı - Kanal D



Başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas'ın yer aldığı Bir Annenin Günahı'nın ikinci tanıtımı yayınlandı.

---

Tozkoparan İskender - TRT 1



Tozkoparan dizisinde oynayan oyuncuların yanı sıra Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz ve Mert Erdoğdu ile çocuk oyunculara eşlik eden Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan, Suna Selen'in yer aldığı Tozkoparan İskender, yakında TRT 1'de.

---

Seni Çok Bekledim - Star TV



Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim'den ilk başrol çift karesi geldi.

---

Sihirli Annem - Exxen



Fenomen çocuk dizisi Sihirli Annem'in yeni uyarlamasından haberler gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın 2021 yılında kuracağı Exxen'de iki sezon 20 bölüm olarak yayınlanacak dizinin başrolleri ise belli olmaya başladı. Birsen Altuntaş haberine göre Betüş'ü Açelya Topaloğlu, Dudu'yu Nergis Kumbasar, Perihan'ı ise Lale Başar canlandıracak.

---

Erkenci Kuş

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, Raninitv haberine göre Mena Bölgesi'nde (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) yakında yayınlanmaya başlayacak.

---

Yanımda Kal - Kanal D



Başrollerinde Meriç Aral ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Yanımda Kal filmi, 2 Kasım Pazartesi Kanal D'de ekrana gelecek.

---

İbo Show - Star TV

İbrahim Tatlıses'in sunumuyla geri dönmeye hazırlanan İbo Show, 31 Ekim'deki başlangıcını İzmir'de yaşanan deprem felaketi sebebiyle 8 Kasım Pazar'a erteledi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder