Ekrandan Haberler - 9-15 Kasım 2020 - Beklenen Kral

16 Kasım 2020 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 9-15 Kasım 2020



Haber Başlıkları
- Babil (Final)
- Bir Annenin Günahı (Başlıyor)
- Kefaret (Başlıyor)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Hercai (Kadroda yeni bir isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki yeni isim) 
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda yeni bir isim)
- Zümrüdüanka (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda üç konuk) 
- Menajerimi Ara (Koronavirüs arası)
- Doğduğun Ev Kaderindir (9 ülkede daha yayınlanacak)
- Sol Yanım (Yeni tanıtım)
- Akıncı (İkinci tanıtım) 
- Seni Çok Bekledim (Afiş çekimlerinden kareler) 
- Yedinci Koğuştaki Mucize (Türkiye'nin Oscar aday adayı)
- MasterChef Türkiye (Elenen son isim)
- Yatıya Misafirim Var (Yeni yarışma)

---

Babil - Star TV



Başrollerinde Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın yer aldığı Babil, 20 Kasım Cuma 20. bölümüyle final yapıyor. 

---

Bir Annenin Günahı - Kanal D



Başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas'ın yer aldığı Bir Annenin Günahı, 21 Kasım Cumartesi ekran macerasına başlıyor.

---

Kefaret - Fox



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret, 22 Kasım Pazar ekran macerasına başlıyor. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar'ın ardından şimdi de, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu dahil oldu.

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna, Ayşegül Günay dahil oldu.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Gaye Gürsel ile Serhat Midyat dahil oldu. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Hande Soral dahil oldu.

---

Zümrüdüanka - Fox



Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka kadrosuna, Menderes Samancılar dahil oldu.

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna 11. bölümünde Özlem Türay, Ruhi Sarı ile Serhat Nalbantoğlu konuk oldular.

---

Menajerimi Ara - Star TV

Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Denizcan Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara çekimlerine setteki birkaç oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası ara verildi ve 15 Kasım'da yayınlanacak 13. bölümü bu sebeple yayınlanmayarak, bir sonraki haftaya ertelendi. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, Ranintv'de yer alan habere göre yakında İspanya (Divinity/Mediaset), Hindistan (MX Player), Güney Afrika, İsrail (Achla TV), Litvanya (LNK), Sırbistan (Pink), Gürcistan (Imedi), Arnavutluk (TV Klan), Kuzey Makedonya (Sitel) ve Romanya'da (Kanal D) yayınlanacak. 

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Sol Yanım'dan yeni bir tanıtım daha geldi.

---

Akıncı - Atv



Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı'dan ikinci tanıtım geldi.

---

Seni Çok Bekledim - Star TV



Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun ye aldığı Seni Çok Bekledim'in afiş çekimlerinden yeni başrol kareleri geldi.

---

Yedinci Koğuştaki Mucize



Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize, Oscar 2021'de Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın En İyi Uluslararası Film aday adayı oldu. Tebrikler.

---

MasterChef Türkiye - TV8



Son dokuz yarışmacının kaldığı MasterChef'in 15 Kasım Pazar ekrana gelen haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim Esra oldu.

---

Yatıya Misafirim Var - Kanal D



Kanal D'de başlayacak olan yeni yarışma "Yatıya Misafirim Var" farklı kültürlere sahip 5 şehirden yarışmacıları bir araya getirecek. Yatıya Misafirim Var 30 Kasım Pazartesi Kanal D'de başlıyor! Birbirlerini hiç tanımayan yarışmacılar "Konuklarımı en iyi ben misafir ederim" diyecek ve kıyasıya rekabet edecekler. Yatıya Misafirim Var 30 Kasım Pazartesi 16.00'da Kanal D'de.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder