Ekrandan Haberler - 4-10 Ocak 2021 - Beklenen Kral

11 Ocak 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-10 Ocak 2021



Haber Başlıkları
- Çukur (Kadroda bir ayrılık) 
- Kuzey Yıldızı (Kadroda iki yeni isim) 
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim) 
- Hercai (Kadroda yeni bir isim) 
- Uyanış Büyük Selçuklu (Kadroda yeni bir isim)
- Savaşçı (Kadroda yeni bir isim) 
- Babam Çok Değişti (Kadroda yeni bir isim) 
- Sihirli Annem (Kadroda yeni bir isim) 
- Hekimoğlu (İzleyiciden oyuncular adına bağış)
- Son Yaz (Yeni bir afiş yayınlandı)
- Maraşlı (Başlıyor)
- Bonkis (Başlama tarihi) 
- Kırmızı Kamyon (Çekimlerine başlandı)
- Adını Feriha Koydum (Tekrarlarıyla dönüyor) 
- Netflix tarihinin en çok izlenen beş dizisini paylaştı

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, 110. bölümünde Hazal Subaşı veda etti.

---

Kuzey Yıldızı - Show TV



Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı kadrosuna, Ayçin İnci ve Murat Makar dahil oldu.

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Nilperi Şahinkaya dahil oldu.

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna, Sera Kutlubey dahil oldu. 

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna, Sezin Akbaşoğulları dahil oldu.

---

Savaşçı - Fox



Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ediz Hun ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı, beşinci sezonu resmi olarak Fox tarafından da ilan edilen Savaşçı kadrosuna, Serenay Aktaş dahil oldu.

---

Babam Çok Değişti - Kanal D



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı, Babam Çok Değişti kadrosuna Naz Elmas dahil oldu.

---

Sihirli Annem - Exxen



Başrollerinde Açelya Topaloğlu ve Emre Altuğ'un yer aldığı Sihirli Annem kadrosuna, Nisa Bölükbaşı dahil oldu. 

---

Hekimoğlu - Kanal D



Hekimoğlu izleyicileri Twitter üzerinden başlattıkları bir kampanya ile SMA hastası çocuklar için dizi ekibi adına bağış topladı. Katılımın yüksek olduğu bu bağışlar SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği’ne bağışlandı. Dernek tarafından oyuncuların adının yer aldığı teşekkür sertifikaları ise oyunculara teslim edildi. Dizinin oyuncuları bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu oldu.

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit ve Ali Atay'ın yer aldığı Son Yaz'ın yeni afişi yayınlandı.

---

Maraşlı - Atv



Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı, 11 Ocak Pazartesi ekran macerasına başlıyor.

---

Bonkis - BluTV



Deniz Tezuysal’ın senaryosunu yazdığı, Emre Erdoğdu’nun yönettiği, başrollerinde Deniz Tenuysal, Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ve Sergen Deveci'nin yer aldığı BluTV'nin yeni dizisi Bonkis, 22 Ocak itibariyle platformdaki yerini alacak.

---

Kırmızı Kamyon - Show TV



Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği; kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi isimlerin buluştuğu Kırmızı Kamyon’un çekimlerine başlandı. Ayrıca dizinin teaser afişi de yayınlandı.

---

Adını Feriha Koydum - Show TV



Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Adını Feriha Koydum, 11 Ocak Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 12.30'da Show TV'de ekrana gelecek.

---

Netflix tarihinin en çok izlenen beş dizisini paylaştı

Independent'ın Newsweek'ten aktardığı habere göre, Netflix en popüler 5 orijinal içeriğini paylaştı.

1. THE WITCHER - Başrolünde Henry Cavill'in yer aldığı The Witcher dizisiy Netflix'teki ilk dört haftasında 76 milyon hanede izlendi ve listenin zirvesinde yer alıyor.

2. LA CASA DE PAPEL - Bununla birlikte listenin ikinci sırasında bulunan İspanyol yapımı La Casa de Papel'in 4. sezonu da bu verilere göre 65 milyon kişi tarafından izlendi. 

3. STRANGER THINGS - Öte yandan yeni sezonu merakla beklenen Stranger Things'in üçüncü sezonununsa 64 milyon izlendiği belirtiliyor. 

4. TIGER KING - Onun hemen altında 64 milyon hanede izlenen Tiger King yer alıyor. 

5- BRIDGERTON Listede özellikle 25 Aralık 2020'de yayımlanan Bridgerton'ın elde ettiği başarı dikkat çekti. 63 milyon izleyici tarafından görüntülenen dizi Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen 5. dizisi konumunda yer alıyor. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder