Ekrandan Haberler - 18-24 Ocak 2021 - Beklenen Kral

25 Ocak 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Ocak 2021



Haber Başlıkları
- Babam Çok Değişti (Final) 
- Seni Çok Bekledim (Başlıyor) 
- Sol Yanım (Gün değişikliği) 
- Akrep (Gün değişikliği) 
- Sen Çal Kapımı (Kadroda üç ayrılık/Bir yeni isim) 
- Sefirin Kızı (Kadroda iki ayrılık/Bir yeni isim) 
- Çukur (Kadroda bir ayrılık) 
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda bir ayrılık) 
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda yeni bir isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda yeni bir isim) 
- Ramo (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda yeni bir konuk) 
- Olağan Şüpheliler (Setten ilk kareler geldi) 
- Masumiyet (Çekimlerine başlandı) 
- Kırmızı Kamyon (Kadroda yeni bir isim) 
- Bir Denizaltı Hikayesi (Kadroda yeni bir isim) 
- Börü 2039 (Yeni dizi)
- Exxen, Kore dizileri için yeni bir anlaşma yaptı
- BluTV'den, Discovery'le ortaklık geldi

---

Babam Çok Değişti - Kanal D



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Babam Çok Değişti, 28 Ocak Perşembe yayınlanacak 8. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor.

---

Seni Çok Bekledim - Star TV



Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim, 29 Ocak Cuma, ekran macerasına başlıyor.

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Sol Yanım, 27 Ocak itibariyle artık çarşambaları ekrana gelecek.

---

Akrep - Star TV



Başrollerinde Demet Akbağ ve Müjde Evrim Alasya'nın yer aldığı Akrep, 28 Ocak'tan itibaren artık perşembeleri ekrana gelecek. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı kadrosuna 27. bölümünde Sitare Akbaş, Ayşegül İşsever ve İlayda Çevik veda etti. Ayrıca kadroya son olarak, Sarpcan Köroğlu dahil oldu. 

---

Sefirin Kızı - Star TV



Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Neslihan Atagül veda etti. Gediz'e hayat veren Uraz Kaygılaroğlu ise Birsen Altuntaş haberine göre ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacak ikinci isim olacak. Doğan kadın başrol boşluğunu doldurmak için yapımın anlaştığı isimse Tuba Büyüküstün oldu.

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, yayınlanan son bölümünde İrem Sak veda etti. 

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv



Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, Dilşad Şimşek veda etti. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna, Ebru Cündübeyoğlu dahil oldu. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Melih Çardak dahil oldu.

---

Ramo - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Barış Kışlak dahil oldu. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Denizcan Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'ya 22. bölümünde Şerif Erol konuk oldu. Ayrıca dizinin 23. bölümüne de Gülben Ergen konuk olacak.

---

Olağan Şüpheliler - Exxen




Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen'ın yer aldığı, çekimleri devam eden Olağan Şüpheliler setinden ilk kareler geldi.

---

Masumiyet - Fox



Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Masumiyet'in çekimlerine başlandı. Ayrıca afiş çekimlerinden birlikte ilk kare de geldi.

---

Kırmızı Kamyon - Show TV



İtfaiyecilerin hayatının anlatılacağı Kırmızı Kamyon kadrosuna, Fatih Al dahil oldu.

---

Bir Denizaltı Hikayesi - Netflix



Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Bir Denizaltı Hikayesi'nin kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Meriç Aral dahil oldu.

---

Börü 2039 - BluTV



Yapımcı ve yönetmen Alper Çağlar’ın hayal gücünden çıkan, CaglarArts-Insignia ortaklığının yapımcılığını üstlendiği aksiyon ve dramı birleştirmesiyle dikkat çeken BÖRÜ serisi, şimdi de kendi koyduğu çıtayı bilim-kurgu ile yükseltiyor. İlk seriden tanıdığımız bölüm yönetmenleri Can Emre ve Cem Özüduru’ya, BÖRÜ 2039'da ABD’de bağımsız aksiyon sinemasında ses getiren yönetmen Ahmet Atalay da katılıyor.

BluTV’nin yeni özel yapımı ‘BÖRÜ 2039’ için projenin ekibi dijital içerik üretiminde, ülkemizin teknik yapım gücünü gözler önüne sermek için çalışmalara başladı. Serinin ilk dizisi BÖRÜ’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan ‘BÖRÜ 2039’, 2039 yılında dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanıyor. Merakla beklenen dizi; ittifakların, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bir zamanda dünya yeni bir savaşın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlığın kontrolünden çıkmış tehlikeli teknolojilerin hüküm sürdüğü bu yeni dünyanın, savaşlarını ve güvenlik güçlerine etkilerini ele alacak olan dizinin içeriği ise şimdilik sır gibi saklanıyor.

---

Exxen, Kore dizileri için yeni bir anlaşma yaptı



Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform, Kore dizileri için Eccho Rights'la yeni bir anlaşmaya imza attı. Böylece 150 saatten fazla Kore dizisi içeriğini bünyesine kattı. Bunların arasında Eccho'nun sahibi CJ ENM'e ait üç dizi, SBS kanalına ait dört dizi bulunuyor. Exxen, ayrıca 2020 K-Pop Festivali'nin dijital yayın hakkını da aldı.

Exxen'in anlaşmayla birlikte yayın hakkını aldığı CJ ENM dizileri Cheese in the Trap, It’s Okay That’s Love, Tunnel; SBS dizileir ise Giant, Brilliant Legacy, The Inheritor ve Pretty Ugly oldu./Raninitv

---

BluTV'den, Discovery'le ortaklık geldi



BluTV'den yapılan resmi açıklamaya göre Discovery, BluTV'nin yüzde 35 ortağı oldu. Stratejik ortaklık, BluTV platformunda Discovery içeriklerinin yayınlanmasını da kapsıyor. Açıklamada anlaşmanın gerçekleşmesinin düzenleyici kurumların iznine tabi olduğu belirtildi. Açıklamada, bu stratejik ortaklıkla Türk izleyicilerin, Discovery’nin global ve yerel markalarından tüm içerikleri ve Eurosport’un premium spor yayınlarını BluTV’de izleyebilecekleri belirtildi. Açıklamada ortaklığın BluTV’ye daha fazla yatırım yapma olanağı sağlayacağı ifade edildi. Discovery, ayrıca BluTV’nin popüler Türkçe içeriklerini uluslararası dijital yayın platformu discovery+ için Türkiye dışında kullanabilecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder