Ekrandan Haberler - 8-14 Şubat 2021 - Beklenen Kral

15 Şubat 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Şubat 2021



Haber Başlıkları
- Sol Yanım (Final)
- Mucize Doktor (Kadroda bir ayrılık)
- Sefirin Kızı (Kadroda bir ayrılık)
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeşlerim (Başlıyor)
- Masumiyet (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı (İlk tanıtım)
- Olağan Şüpheliler (Afişi yayınlandı)
- Ölüm Zamanı (Afişi yayınlandı)
- Camdaki Kız (Kadın başrol)
- Senkron (Yeni dizi)
- Mendırman Celaleddin (Yeni dizi)
- RTÜK yine dizilere ceza yağdırdı

---

Sol Yanım - Star TV



Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı, geçtiğimiz haftalarda gün değişikliğine de giden Sol Yanım, 17 Şubat Çarşamba 12. bölümüyle final yapıyor. 

---

Mucize Doktor - Fox



Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, yayınlanan son bölümünde Reha Özcan veda etti. 

---

Sefirin Kızı - Star TV



Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna, Bülent Şakrak veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Kuruluş Osman - Atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Yıldız Çağrı Atiksoy dahil oldu. 

---

Kardeşlerim- Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı Kardeşlerim, 20 Şubat Cumartesi ekran macerssına başlıyor. 

---

Masumiyet - Fox



Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Masumiyet'in ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Olağan Şüpheliler - Exxen



Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Olağan Şüpheliler'in afişi yayınlandı. 

---

Ölüm Zamanı - Exxen



Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Yazıcıoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Mert Ramazan Demir, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan'ın yer aldığı Ölüm Zamanı'nın afişi yayınlandı.

---

Camdaki Kız - Kanal D



OGM Pictures'in Kanal D için hazırlıklarını sürdürdüğü, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Burcu Biricik oldu. 

---

Senkron - Gain



Özcan Deniz'in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı, suç ve gerilim türündeki yeni Gain dizisi Senkron'un ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Mendırman Celaleddin 



‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, uluslararası bir yapıma daha imza attı. Yapımı ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ tarafından gerçekleştirilen Türk-Özbek ortak yapımı ‘Mendırman Celaleddin’ (Ben Celaleddinim) dizisinin ilk bölümü 14 Şubat Pazar günü Özbekistan Milly TV’de yayınlanacak. Dizi, önümüzdeki günlerde Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinde de yayına girecek.

Yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip, Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, “gerçek bir kahraman ve devlet adamı”. Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celalettin Harzemşah’ın hayatı dizi oldu.

---

RTÜK yine dizilere ceza yağdırdı

RTÜK. FOX’un Sen Çal Kapımı dizisine "masaj, jakuzi ve duş sahnelerinin erotik nitelikte olduğu" ve "Türk aile yapısına aykırı olduğu" gerekçesiyle, Baraj dizisine "Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden nitelikte yayın yapıldığı" gerekçesiyle, TV8’deki Kırmızı Oda, Star TV’deki Sefirin Kızı ve Show TV’deki Çukur dizilerine şiddet içerikli içerikler nedeniyle, Show TV'deki Arıza dizisine ise bipleme veya engelleme yapılmadan küfürlü ifadenin ekrana yansıtılması nedeniyle para cezaları verildi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder