Ekrandan Haberler - 4-11 Temmuz 2021 - Beklenen Kral

12 Temmuz 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-11 Temmuz 2021



Haber Başlıkları
- Maraşlı (Final) 
- Aşk 101 (Yeni sezon başlama tarihi)
- Kalp Yarası (Kadroda yeni bir isim)
- Gönül Dağı (Bayram özel) 
- Bir Zamanlar Çukurova (İspanya'da rekor)
- Masumlar Apartmanı (9 ülkeye daha satıldı)
- Hercai (The Washington Post'ta bahsedildi)
- Barbaros (İkinci tanıtım) 
- İkimizin Sırrı (Afişi yayınlandı)
- Liar (Yeni uyarlama dizi/Başroller)
- Vee Sonra (Yeni dizi/Başroller)
- İçimizden Biri (Yeni dizi/Başroller)
- Demir Kadın (Başrolü belli oldu)

---

Maraşlı - Atv

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in olduğu Maraşlı, 13 Temmuz Salı 26. bölümüyle final yapıyor. 

---

Aşk 101 - Netflix



Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Kubilay Aka, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Aşk 101'in ikinci sezonu 30 Eylül'de Netflix içeriğindeki yerini alacak. 

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Serenay Aktaş dahil oldu. 

---

Gönül Dağı - TRT 1

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali'nin olduğu Gönül Dağı, 20 Temmuz Salı 'Bayram Özel' bölümüyle ekranda olacak. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın olduğu, erkek başrol için Birsen Altuntaş'ın haberine göre İbrahim Çelikkol'un düşünüldüğü Bir Zamanlar Çukurova yayın hayatına kısa süre önce başladığı İspanya'da son sekiz yılın reyting rekorunu kırdı. 5 Temmuz Pazartesi akşamı Antena 3 kanalında ilk bölümüyle ekrana gelen dizi ayrıca bu sürede, yayına giren günlük diziler arasında en yüksek izlenme payına ulaştı. Bir Zamanlar Çukurova, elde ettiği 13.8 izlenme payı ile yayınlandığı Antena 3 kanalının reytinglerine de büyük bir sıçrama yaşattı. Dizi, ekran başındakilerin %51’i tarafından izlenerek toplam 1 milyon 274 bin kişiye ulaştı.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Çağıran'ın olduğu, yeni sezonda Han için yeni bir kadın başrolün kadroya dahil olacağı Masumlar Apartmanı, Latin Amerika'daki dokuz ülkeye satıldı.Bu ülkeler; Ekvador, Peru, Paraguay, Nikaragua, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Guatemala, Kosta Rika ve El Salvador.

---

Hercai



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'un en büyük ve en eski gazetesi olan The Washington Post'ta boy gösterdi. Haziran ayında dil bariyerini ortadan kaldırmak amacına değinen bir makale yayınlanan gazetede, Telemundo TV’de yayına başlayan Hercai’den de söz edildi.

---

Barbaros - TRT 1 


Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin olduğu Barbaros'tan ikinci tanıtım yayınlandı. 

---

İkimizin Sırrı - Atv



Başrollerinde Leyla Feray, Aras Aydın ve Ahsen Türkyılmaz'ın yer aldığı İkimizin Sırrı'ndan afiş yayınlandı. 

---

Liar - Show TV



Süreç Film'in satın aldığı ITV ve Soundance TV ortak yapımı, Show TV'de ekrana gelecek Liar uyarlamasın erkek başrolünün Salih Bademci olduğu daha önce ilan edilmişti. Yönetmen koltuğunda Hülya Gezer'in oturacağı dizinin kadın başrolü ise Birsen Altuntaş haberine göre Burçin Terzioğlu oldu. 

---

Vee Sonra - BluTV



Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt'un yer aldığı, önce YouTube dizisi olarak yayın hayatına başlayan Vee Sonra, BluTV'ye transfer oldu. Dizi yakında platformdaki yerini alacak. 

---

İçimizden Biri - Show TV



Süreç Film'den Show TV için yeni bir dizi... Ersoy Güler'in yönetmen koltuğunda oturacağı İçimizden Biri'nin başrolleri Özge  Yağız ve Bora Akkaş oldular.

---

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları BluTV'de

Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları, discovery+ ayrıcalığıyla 23 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında yerli online video platformu BluTV’de izlenebilecek. Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarının yanı sıra sadece BluTV üyelerine özel ilave 7 yeni canlı yayın kanalıyla en kapsamlı Olimpiyat yayını BluTV’de. Dünya ile eş zamanlı olarak İngilizce yayınlanacak 7 ilave Eurosport canlı yayın kanalında raket sporları, golf, artistik sporlar, futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve dövüş sporları gibi branşlar yayınlanacak.

---

Demir Kadın



Müthiş yaşam öyküsü ile milyonlara ilham olan, erken yaştaki kaybıyla Türkiye’yi gözyaşına boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsü, beyazperdede ölümsüzleşecek. Neslican Tay’ın hafızalara kazınan “Yıldızları görmek için karanlığı beklemeyin” sözünden; yaşama azmini gözler önüne seren ve kısa sürede büyük kitlelere ulaşan videolarından ilham alan filmin çekimleri başladı. Filmde Neslican Tay’ı Naz Çağla Irmak canlandıracak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder