Haber Başlıkları - 12-18 Temmuz 2021 - Beklenen Kral

19 Temmuz 2021 Pazartesi

Haber Başlıkları - 12-18 Temmuz 2021



Haber Başlıkları
- Kefaret (Final)
- Cam Tavanlar (Final kararı)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda yeni bir isim)
- Ada Masalı (Kadroda bir konuk)
- Gönül Dağı (Bayram özel bölümü)
- Masumlar Apartmanı (İspanya'da)
- Emanet (İspanya'da)
- İlk ve Son (İlk fragman)
- Dünya Hali (İlk tanıtım)
- Cahil Periler (Burak Deniz'li ilk kareler)
- Saklı (Çekimlerine başlandı)
- Fandom (Yeni dizi/Başroller)
- El Kızı (Yeni dizi/Kadın başrol)
- Şahmeran (Kadroda yeni bir isim)
- Tüm dizilere 1 hafta bayram arası

---

Kefaret - Fox

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret,  29  Temmuz Perşembe ekrana gelecek 35. bölümüyle final yapıyor. 

---

Cam Tavanlar - Show TV

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Cam Tavanlar, Birsen Altuntaş haberine göre 8. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre erkek başrol olarak İbrahim Çelikkol dahil oldu. 

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın yayınlanan son bölümüne sanatçı Buray konuk oldu. 

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın olduğu Gönül Dağı, bayrama özel 'Kurban' bölümüyle 20 Temmuz Salı ekranda olacak. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, yakında İspanya'nın Antena 3 kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Emanet - Kanal 7

Başrollerinde Halil İbrahim Ceylan ve Özge Yağız'ın yer aldığı Emanet, İspanya'lı Antena 3 ve Nova kanallarının sahibi Astamedia tarafından yayınlanmak üzere satın alındı. dizi yakında ülkedeki yayınına başlayacak.

---

İlk ve Son - BluTV



Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin yer aldığı İlk ve Son ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Dünya Hali - TRT 1



Başrollerinde Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin ve Ozan Çelik'in olduğu komedi dizisi Dünya Hali'nin ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Cahil Periler - Disney+




Ferzan Özpetek'in aynı isimli sinema filminden Disney+ için 8 bölümlük bir diziye uyarladığı Cahil Periler'in dört bölümünde yer alacak Burak Deniz'li ilk kareler servis edildi. 

---

Saklı - BluTV



Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar'ın yer aldığı 2014 yapımı Amerikan dizisi The Affair uyarlaması Saklı'nın çekimlerine başlandı.

---

Fandom - beIN Connect



OM Content'ten beIN Connect için yeni bir dizi.... Senaryosu ve yönetmen koltuğu Tayfun Güneyer'e emanet, başrollerini Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ ve Eren Vurdem’in paylaştığı Fandom,  televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada “fandom” adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri büyük mücadeleyi anlatırken, aynı anda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alacak.

---

El Kızı - Fox



NTC Medya'nın Fox için hazırladığı, Hilal Yıldız'ın senaryosunu yazdığı ,yönetmen koltuğunda ise Feride Kaytan'ın oturacağı El Kızı'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Sevda Erginci oldu. 

---

Şahmeran - Netflix



Tims&B'nin Netflix için hazırladığı, kadın başrolünün Serenay Sarıkaya olduğu Şahmeran kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Mert Ramazan Demir dahil oldu. 

---

Tüm dizilere 1 hafta bayram arası

Kurban Bayramı sebebiyle 19-25 Temmuz arasında yaz sezonunda yer alan hiçbir dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. 26 Temmuz itibariyle diziler yeni bölümleriyle geri dönecekler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder