Ekrandan Haberler - 4-10 Ekim 2021 - Beklenen Kral

11 Ekim 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 4-10 Ekim 2021



Haber Başlıkları
- İkimizin Sırrı (Final yaptı)
- Baht Oyunu (Final)
- Uzak Şehrin Masalı (Final)
- Son Yaz (Final)
- İçimizden Biri (Final kararı)
- EDHO (Kadroda 13 yeni isim)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki yeni isim)
- Kalp Yarası (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeşlerim (YouTube'da 2 M abone)
- Yargı (Başrollerden IMDb'de büyük atak)
- Kıbrıs Zafere Doğru (Yeni sezona başlıyor)
- Hamlet (Başlama tarihi)
- El Kızı (Afişleri yayınlandı)
- Üç Kuruş (Afişi yayınlandı)
- Destan (Afişi yayınlandı)
- Aziz (İlk tanıtım yayınlandı)
- Elbet Bir Gün (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Sana Söz (İlk tanıtım yayınlandı)
- Etkileyici (Çekimleri tamamlandı)
- Kaçış (Kadın başrol)
- Alef (Yeni başroller)
- Üç Kız Kardeş (Yeni dizi)
- Ramo (Romanya'da)
- Hazine (Film/Çekimlerine başlandı)
- Gönül Hırsızı (TV film serisi)
- Masal (Film/Başroller)
- Zeki Demirkubuz'un tüm filmleri BluTV'de

---

İkimizin Sırrı - Atv



Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı İkimizin Sırrı, 10 Ekim Pazar yayınlanan 10. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. 

---

Baht Oyunu - Kanal D



Başrollerinde Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz, Aslı Sümen ve İdris Nabi Taşkan'ın yer aldığı Baht Oyunu, 12 Ekim Salı yayınlanacak 17. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Uzak Şehrin Masalı - Fox



Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar'ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı, 14 Ekim Perşembe yayınlanacak 5. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Birce Akalay'ın yer aldığı Son Yaz, 16 Ekim Cumartesi yayınlanacak 26. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

İçimizden Biri - Show TV



Başrollerinde Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın yer aldığı İçimizden Biri, Birsen Altuntaş haberine göre 6. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv



Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı, kısa süre içerisinde yeni sezon çekimlerine başlayacak olan EDHO kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Nurseli İdiz (Madam Anna), Levent Ülgen (Efrayim), Servet Pandur (Efrayim'in eşi Melek), Eren Vurdem (Efrayim ve Melek'in oğlu), Burcu Binici (Deniz), Ragıp Savaşçı, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun ve Hazım Körmükçü dahil oldu. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna 598. bölümünde Hakan Bozyiğit, 599. bölümünde Duygu Keser dahil olacak.

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası kadrosuna, Birsen Atuntaş haberine göre Bora Cengiz dahil oldu. 

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un yer aldığı Kardeşlerim, YouTube'da 2 Milyon aboneye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

---

Yargı - Kanal D



Kanal D’nin, pazar akşamları yayınlanan, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, IMDb’nin Türkiye sıralamasının başında yerlerini aldı. 'Türkiye Doğumlu Oyuncular' kategorisinde en çok konuşulanlar arasında birinci sırada Pınar Deniz yer alırken, Kaan Urgancıoğlu da üçüncü sırada yer aldı. İkili ayrıca, dünya sıralamasında da 50 bin kişi arasında ilk 7 bin kişi arasına girmeyi başardı.

---

Kıbrıs Zafere Doğru - TRT 1



Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru, 15 Ekim Cuma yeni sezonuna başlıyor. 

---

Hamlet - Gain



Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği ilk dizisi, yeni nesil içerik platformu Gain’in ses getirecek projesi Hamlet, 19 Ekim’den itibaren izleyiciyle buluşuyor. Müjdeci’nin, Shakespeare’in ölümsüz eserinden uyarlayarak gerçek bir hikâyeyle harmanladığı dizi, Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden hem hayatın hem de Türkiye’nin akıl almaz görünen, çarpıcı ve bir o kadar da absürt gerçeklerine adeta ışık tutuyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora rol alıyor.

---

El Kızı - Fox




Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı El Kızı'ın afişleri yayınlandı. 

---

Üç Kuruş - Show TV



Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş'un afişi yayınlandı. 

---

Destan - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan'ın afişi yayınlandı. 

---

Aziz - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Elbet Bir Gün - Fox



Başrollerinde Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı Elbet Bir Gün'ün ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Sana Söz - Star TV



Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Sana Söz'ün ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Etkileyici - Gain



Gain'in yepyeni dizisi Etkileyici'nin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Hande Türkel’in, başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin üstlendiği dizinin çarpıcı senaryosunu ise Murat Kepez ve Zeynep Koçak kaleme aldı. Influencer Leyla Demir’in büyük bir futbol kulübü karşısında adalet arayışını izleyeceğimiz Etkileyici, geçtiğimiz günlerde tamamlanan çekimlerinin ardından, yayına girmeye hazırlanıyor.

---

Kaçış - Disney Plus



Erkek başrolünün Engin Akyürek olduğu daha önce ilan edilen, yakında Türkiye'de izlemeye açılması planlanan Disney Plus dizisi Kaçış'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre İrem Helvacıoğlu oldu. 

---

Alef - BluTV



İlk sezonunda Kenan İmirzalioğlu, Melis Sezen ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrolünde olduğu Alef'in ikinci sezonunda başroller, Birsen Altuntaş haberine göre Taner Ölmez ve Aybüke Pusat olacak. Çekimleri Kapadokya ve İstanbul'da yapılacak dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler ise Su Kutlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Ufuk Karaali, Cankat Aydos, Nizam Namidar oldu.

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş romanı dizi oluyor. 2018'de Artemis Yayınları'ndan çıkan romanın dizi uyarlaması Kanal D'de ekrana gelecek. Yeni dizinin televizyondaki yayını için hazırlıklar devam ederken dizinin dağıtımını üstlenen Kanal D International de projeyi MIPCOM'a götürmek için hazırlanıyor. Şirket diziyi fuarda "Three Sisters" adıyla tanıtacak.

---

Ramo



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, yakında Romanya'nın Kanal D Romania kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Hazine



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum'un yer aldığı BKM'nin yeni sinema filmi Hazine'nin çekimlerine başlandı. 

---

Gönül Hırsızı - Kanal D



Kanal D'den dört bölümlü bir tv filmi serisi... Başrollerinde Jessica May ve Yağız Can Konyalı'nın olduğu Gönül Hırsızı'nın kadrosunda Ayhan Sicimoğlu da yer alacak.

---

Masal



Başrollerinde Nilay Deniz ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı sinema filmi Hayat'ın okuma provası yapıldı. 

---

Zeki Demirkubuz'un tüm filmleri BluTV'de

BluTV, zengin film içeriğine yeni bir yönetmen filmografisini ekliyor. Türkiye sinemasının en önemli isimlerinden biri olan ve kariyerine sayısız ödül sığdıran usta yönetmen Zeki Demirkubuz’un tüm filmleri, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin arşivinde yerini alıyor.

ZEKİ DEMİRKUBUZ FİLMOGRAFİSİ

C Blok / 1994
Masumiyet / 1997
Üçüncü Sayfa / 1999
İtiraf / 2001
Yazgı / 2001
Bekleme Odası / 2003
Kader / 2006
Kıskanmak / 2009
Yeraltı / 2012
Bulantı / 2015
Kor / 2016

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder