Ekrandan Haberler - 18-24 Ekim 2021 - Beklenen Kral

25 Ekim 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 18-24 Ekim 2021



Haber Başlıkları
- Yalancılar ve Mumları (Final kararı)
- Seksenler (Vefat ayrılığı)
- Ada Masalı (Kadroda bir ayrılık)
- Kırık Hayatlar (Kanal değişikliği)
- EDHO (Yeni sezonuna başlıyor)
- Yeşilçam (Yeni sezonuna başlıyor)
- Misafir (Başlama tarihi)
- Fandom (Başlama tarihi)
- Alparslan (Başlama  tarihi)
- Kalp Yarası (Kadroda yeni bir isim)
- Kuruluş Osman (8 Afrika ülkesinde)
- Aziz (Yeni bir afiş)
- Sana Söz (Afişi yayınlandı)
- Kulüp (Afişi yayınlandı)
- Elbet Bir Gün (İkinci tanıtım)
- Benim Hayatım (İlk tanıtım)
- Yalnız Kurt (Kadroda üç yeni isim)
- Annemizi Saklarken (Kadroda beş yeni isim)
- Çukur (Seul Drama Ödülleri'nden ödül)
- Çember: Gün Doğmadan (TV'de ilk kez)
- Aynasız (Kadroda iki yeni isim)

---

Yalancılar ve Mumları - Fox

Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Pekdemir'in yer aldığı Yalancılar ve Mumları, Birsen Altuntaş haberine göre 5. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

---

Seksenler - TRT 1



TRT 1'in fenomenleşmiş ekran işlerinden olan, geçtiğimiz sezon Rasim Öztekin'in vefatıyla kadrosunda önemli bir boşluk oluşan Seksenler'de bu kez de dizi setinde kalp krizi sonucu vefat eden Kemal Kuruçay büyük bir boşluk açtı. Allah rahmet eylesin.

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı kadrosuna, Erdem Kaynarca veda etti. Birsen Altuntaş haberine göre oyuncu bu ayrılığın hemen ardından, Annemizi Saklarken dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

---

Kırık Hayatlar - teve2



Başrollerinde Meltem Akçöl ve Erdem Yılmaz'ın yer aldığı Kanal D'nin gündüz kuşağında yayınladığı günlük dizisi Kırık Hayatlar, 25 Ekim Pazartesi itibariyle artık yeni bölümleriyle 13:30'da teve2'de ekrana gelecek. 

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuna, 26 Ekim Salı başlıyor. 

---

Yeşilçam - BluTV

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı BluTV'nin dönem dizisi Yeşilçam, 2. sezonunun ilk beş bölümüyle 28 Ekim Perşembe geri dönüyor. 

---

Misafir - Fox



Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı Misafir, 4 Kasım Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Fandom - beIN Connect



Başrollerinde Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ, Eren Vurdem ve Ozan Güçlü'nün yer aldığı yeni beIN Connect dizisi Fandom, 4 Kasım'da ilk üç bölümüyle platformun içerikteki yerini almaya hazırlanıyor.

---

Alparslan: Büyük Selçuklu - TRT 1

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu, 8 Kasım'da başlamaya hazırlanıyor. 

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası kadrosuna Bora Cengiz dahil oldu. 

---

Kuruluş Osman - Atv

Burak Özçivit'in başrolünde olduğu, dünyada 38 ülkede yayınlanan Kuruluş Osman şimdi de 8 Afrika ülkesinde birden yayına girmeye hazırlanıyor. Cannes’da gerçekleştirilen MIPCOM fuarında Afrika’nın önde gelen platformu Azam TV’ye satılan dizi, 2022 itibarıyla Tanzanya, Kenya, Uganda, Ruanda, Burundi, Zimbabve, Botsvana ve Malawi’de yayına girecek. Kuruluş Osman’ın Azam TV’de yayın girmesi ile dizinin yayınlandığı ülke sayısı 46’ya yükselmiş olacak.

---

Aziz - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz'den yeni bir afiş daha geldi. 

---

Sana Söz - Star TV



Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Sana Söz'ün afişi yayınlandı. 

---

Kulüp - Netflix



Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Asude Kelebek ve Metin Akdülger'in başrollerinde olduğu, 5 Kasım'da Netflix içeriğinde yerini almaya hazırlanan Kulüp'ün afişi yayınlandı. 

---

Elbet Bir Gün - Fox



Başrollerinde Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Elbet Bir Gün'den yeni bir tanıtım geldi. 

---

Benim Hayatım - Star TV



Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın yer aldığı Benim Hayatım'ın ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Yalnız Kurt - Atv



Erkek başrolünün Hasan Deniz Yaran olduğu, kadrosunda ayrıca usta isim Cihan Ünal'ın da yer aldığı Yalnız Kurt'a, Birsen Altuntaş haberine göre Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık ve Murat Han dahil oldular.

---

Annemizi Saklarken - Star TV



Ece Yaşar'ın kadrosunda olduğu daha önce ilan edilen Annemizi Saklarken'e, Birsen Altuntaş haberine göre Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kutsi, Hatice Aslan ve Erdem Kaynarca dahil oldular.

---

Çukur



Ay Yapım imzalı, Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, 16. Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde drama dizisi kategorisinde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ve dizinin yönetmeni Sinan Öztürk’ün ödül töreni için gönderdikleri videoda; İynemli, “Bu özel ödüle layık görüldüğümüz için gerçekten çok mutluyum. 4 sezon boyunca geceli gündüzlü hikayemizi anlatmak için beraber çalıştığımız bütün ekip ve oyuncu arkadaşlarım adına da çok teşekkür ediyorum. Seul’a gelmeyi çok istiyorduk, pandemiden dolayı ne yazık ki yanınızda olamıyoruz. Yapımcılarımıza, senaristlerimize ve tüm ekibimize kendi adıma çok teşekkür etmek istiyorum.” sözleriyle duygularını paylaşırken, Öztürk ise “Bu ödüle dizimizi layık gören jüri üyelerine tüm ekip arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.”  ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi.

---

Çember: Gün Doğmadan - Kanal D


Başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı'nın olduğu televizyon filmi Çember: Gün Doğmadan, TV'de ilk kez 26 Ekim Salı Kanal D'de ekrana gelecek. 

---

Aynasız



Tolgahan Sayışman'ın hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde olduğu Aynasız filminin kadrosuna Erdal Özyağcılar ve Sarp Bozkurt dahil oldular. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder