Ekrandan Haberler - 25-31 Ekim 2021 - Beklenen Kral

1 Kasım 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 25-31 Ekim 2021



Haber Başlıkları
- EDHO (Başlamadan bitti)
- Yalancı (Gün değişikliği)
- Yargı (Kadroda iki yeni isim)
- Kalp Yarası (Kadroda yeni bir isim)
- Masumlar Apartmanı (Kadroda bir konuk)
- Evlilik Hakkında Her Şey (Kadroda iki konuk)
- Yeşilçam (Yayında)
- Üç Kuruş (Başlıyor)
- Sana Söz (Başlıyor)
- Aziz (Başlıyor)
- Kulüp (Başlıyor)
- Elbet Bir Gün (Başlıyor)
- Misafir (Yayını ertelendi)
- Saklı (Yayın tarihi)
- Annemizi Saklarken (Çekimlerine başlandı)
- Erkek Severse (Kadın başrol)
- Kaçış (Kadroda yeni bir isim)
- Nasıl Fenomen Oldum (Yeni dizi/Başrol)
- Çember: Kalpsiz (TV'de ilk kez)

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre yeni sezonuna başlayacağı hafta yayından kaldırıldı... 19 Kasım Salı yeni sezonuna başlamaya hazırlanan, kadrosuna yeni birçok oyuncu dahil eden dizi, yayın günü yapım ve kanal arasında çıkan sebebi belirsiz bir kriz sebebiyle başlamadı. Daha sonraki süreçte de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili sessizliği ise pazar günü dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bozdu ve dizinin yayından kaldırıldığını duyurdu. 

---

Yalancı - Show TV

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı, 2 Kasım itibariyle yeni bölümleriyle artık salı akşamları ekrana gelecek. 

---

Yargı - Kanal D




Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı kadrosuna, Cezmi Baskın ve Ayşenil Şamlıoğlu dahil oldu. 

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası kadrosuna, İştar Göksever dahil oldu. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı'na yeni bölümü itibatiyle Kırmızı Oda'nın Doktor hanımı, Binnur Kaya konuk oluyor. 

---

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ve Fırat Altunmeşe'nin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna, yeni bölümle birlikte Engin Hepileri ve Sinem Uslu konuk olacaklar. 

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam'ın ikinci sezon ilk beş bölümü BluTV içeriğindeki yerini aldı. 

---

Üç Kuruş - Show TV



Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Üç Kuruş, 1 Kasım Pazartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Sana Söz - Star TV



Başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Sana Söz, 3 Kasım Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Dizi normalde 29 Ekim Cuma başlayacaktı ancak, başrollerden Serkan Altunorak'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması ardından, hem başlangıç tarihi ertelendi hem de gün değişikliğine gidildi. 

---

Aziz - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz, 5 Kasım Cuma ekran macerasına başlıyor. 

---

Kulüp - Netflix



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Asude Kelebek, Fırat Tanış ve Metin Akdüler'in yer aldığı yeni Türk Netflix dizisi Kulüp, 5 Kasım Cuma ilk sezonuyla Netflix içeriğindeki yerini alıyor. 

---

Elbet Bir Gün - Fox



Başrollerinde Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Elbet Bir Gün, 7 Kasım Pazar ekran macerasına başlıyor.

---

Misafir - Fox

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Güksoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı, önce 4 Kasım Perşembe başlayacağı duyurulan Misafir, daha sonra 11 Kasım Perşembe gününe ertelendi.

---

Saklı - BluTV



Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Ahmet Rıfat Şungar ve Defne Kayalar'ın yer aldığı The Affair uyarlaması Saklı, 28 Kasım'da BluTV'de başlamaya hazırlanıyor.

---

Annemizi Saklarken - Star TV



Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken'in çekimlerine başlandı. 

---

Erkek Severse - beIN Connect


Erkek başrolünün Alperen Duymaz olduğu yeni beIN Coneect dizisi Erkek Severse'nin kadın başrolü, Biesen Altuntaş haberine göre Büşra Develi oldu. 

---

Kaçış - Disney+



Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Kaçış kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Onur Bay dahil oldu. 

---

Nasıl Fenomen Oldum - beIN Connect



Başrolünde Gonca Vuslateri’nin yer aldığı ve özgün senaryosu ile merak uyandıran  Nasıl Fenomen Oldum, çok yakında dijital içerik platformu beIN Connect’te izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yapacağı, yapımcılığını HANN’ın üstlendiği, dijital içerik platformu beIN Connect’te yayınlanacak olan Nasıl Fenomen Oldum isimli dijital dizide rol alacak.

---

Çember: Kalpsiz - Kanal D



Başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı'nın yer aldığı tv film serisi Çember: Kalpsiz, 2 Kasım Salı TV'de İlk Kez Kanal D'de.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder