Ekrandan Haberler - 15-21 Kasım 2021 - Beklenen Kral

22 Kasım 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 15-21 Kasım 2021



Haber Başlıkları
- Yalancı (Final)
- Ada Masalı (Final kararı)
- Benim Hayatım (Gün değişikliği)
- Kardeşlerim (Kadroda iki ayrılık)
- Yargı (Kadroda yeni bir isim)
- El Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Evlilik Hakkında Her Şey (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir konuk)
- Destan (Başlıyor)
- Etkileyici (Başlıyor)
- Kaderimin Oyunu (Başlama tarihi)
- Annemizi Saklarken (Yeni bir tanıtım)
- Erkek Severse (Kadroda üç yeni isim)
- Üç Kız Kardeş (Kadroda yeni bir isim)
- Konteyner Brothers Hurdalık (Yeni dijital dizi)
- Hayaller ve Hayatlar (Yeni dijital dizi)
- Sen Çal Kapımı (85 ülkede)
- Hayatımın Aşkı (Brunei'de)
- Yeni Hayat (Malezya'da)

---

Yalancı - Show TV



Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı, 23 Kasım Salı 10. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı, yaz dizisi olarak başlayan ancak yeni sezonda da ekranda kendine yer bulmayı başaran Ada Masalı, 25. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 22. bölümü yayınlandı. 

---

Benim Hayatım - Star TV



Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın yer aldığı Benim Hayatım, 25 Kasım itibariyle yeni bölümleriyle artık perşembeleri ekrana gelecek. 

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak yer aldığı Kardeşlerim'e yayınlanan son bölümünde Halit Özgür Sarı ve Damla Su İkizoğlu veda ettiler.

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı kadrosuna yeni bölümü itibariyle Nergis Öztürk dahil oluyor.

---

El Kızı - Fox



Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı El Kızı kadrosuna, Birgül Ulusoy dahil oldu.

---

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya'nın olduğu Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna, Sevcan Yaşar dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrolünde Binnur Kaya'nın olduğu Kırmızı Oda kadrosuna, yayınlanan son bölümüyle birlikte Gökhan Özoğuz, Dora'nın hikayesiyle konuk olmaya başladı. 

---

Destan - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan, 23 Kasım Salı ekran macerasına başlıyor. 

---

Etkileyici - GAİN



Başrollerinde Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani'nin yer aldığı, ilk sezonu 25'er dakikalık on bölümden oluşan ve her hafta iki yeni bölümü ekrana gelecek Etkileyici, 28 Kasım Pazar başlıyor. 

---

Kaderimin Oyunu - Atv



Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral'ın yer aldığı Kaderimin Oyunu, 3 Aralık Cuma ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Annemizi Saklarken - Star TV



Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklerken'den yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

---

Erkek Severse - beIN CONNECT



Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Erkek Severse kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ve Aslı Sümen dahil oldular. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



İclal Aydın'ın aynı isimli romanından televizyona uyarlanan ve halen cast çalışmaları devam eden Üç Kız Kardeş kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Berker Güven dahil oldu. 

---

Konteyner Brothers Hurdalık - kanald.com.tr



Tüplü Televizyon'dan dijital için yeni bir dizi... Proje tasarımını ve yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı Kanal D'nin web sitesi ve YouTube hesabında ücretsiz olarak yayınlanacak, başrollerinde Serhat Osman Karagöz ve Mertkan Erkan'ın başrollerinde olduğu yeni dizi ‘Konteyner Brothers ‘Hurdalık’, araba hurdalığında bulunan bir konteynerda başlarının çaresine bakmaya çalışan Mertkan ve Serhat adlı iki Youtuber’ın hikayesini konu ediniyor.

Ünlü fenomenler haline gelmek için çabalayan kafadarlar, yaşadıkları konteynerda videolar çekip YouTube’da yayınlamaya başlar. İkilinin paylaştığı videolar tutmaya başlar, binlerce insan tarafından izlenir. Bu süreçte yaptıkları işi şekillendirmeye başlayan baş kahramanlarımız; ünlü isimleri, oyuncuları ve şarkıcıları hurdalıktaki konteynerlarında ağırlamaya başlar.

---

Hayaller ve Hayatlar - beIN CONNECT



NGM Media'dan dijital içim yeni bir dizi... Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı, dört kadının hayat hikayesini konu alacak olan ve beIN CONNECT'te 26 bölüm olarak yayınlanacak Hayaller ve Hayatlar'ın ilk başrolü Özge Gürel oldu.

---

Sen Çal Kapımı



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, yayınlandığı ilk bölümden itibaren birçok ülkeye satışı gerçekleştirilmeye başlanan Sen Çal Kapımı, en son başladığı İspanya ve Polonya ile birlikte toplamda tam 85 ülkede yayınlanarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. 

---

Hayatımın Aşkı



Başrollerinde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Hayatımın Aşkı, Brunei'de RTB kanalında yayınlanmaya başladı.

---

Yeni Hayat


Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı Yeni Hayat, yakında Malezya'nın Astro kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder