Ekrandan Haberler - 8-14 Kasım 2021 - Beklenen Kral

15 Kasım 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 8-14 Kasım 2021



Haber Başlıkları
- Saygı 2 (Final yaptı)
- Yalancı (Final kararı)
- Ada Masalı (Kadroda bir ayrılık)
- Masumlar Apartmanı (Kadroda yeni bir isim)
- Camdaki Kız (Kadroda yeni bir isim)
- El Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Üç Kuruş (Kadroda bir konuk)
- Kıbrıs Zafere Doğru (Zaman atlaması)
- Kaderimin Oyunu (İki yeni afiş)
- Annemizi Saklarken (İkinci tanıtım)
- Mahkum (İlk tanıtım)
- Yalnız Kurt (Çekimlerine başlandı)
- Üç Kız Kardeş (Kadroda yeni bir isim)
- Erkek Severse (Kadroda yeni bir isim)
- Anne with an E (Uyarlamanın başrolü)
- Pınar Deniz IMDb'de ilk 250'de
- Aynasız (Çekimlerine başlandı)

---

Saygı 2 - BluTV



Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Miray Daner, Boran Kuzum, Erkan Can ve Sarp Akkaya'nın olduğu Saygı 2'nin finali yayınlandı. Saygı 3 yakında BluTV'de.

---

Yalancı - Show TV



Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı, konusu ve işleyiş biçimi itibariyle dijitale daha uygun bir iş olduğunu düşündüğüm Yalancı, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 10. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın yayınlanan son bölümünde diziye Erdem Kaynarca veda etti. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı'na yeni bölümü itibariyle Aslıhan Gürbüz, Ceylan karakteriyle dahil oluyor.

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız kadrosuna yeni bölümü itibariyle Yüsra Geyik dahil oluyor. 

---

El Kızı - Fox



Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı El Kızı kadrosuna Gökçe Akyıldız dahil oldu.

---

Üç Kuruş - Show TV



Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Üç Kuruş kadrosuna, şarkıcı Mazlum Çimen konuk oluyor. 

---

Kıbrıs Zafere Doğru - TRT 1



Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun olduğu Kıbrıs Zafere Doğru'da yeni bir sayfa açılıyor. Şanlı Erenköy Direnişi ve Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel’in ölümünü ekrana taşıyan dizide bu hafta zaman atlamasıyla 1967 Süleyman Demirel dönemine geçiliyor.

---

Kaderimin Oyunu - Star TV




Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral'ın yer aldığı Kaderimin Oyunu'ndan iki yeni afiş geldi. 

---

Annemizi Saklarken - Star TV



Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken'den yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

---

Mahkum - Fox



Başrolünde Onur Tuna'nın olduğu Mahkum'un ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Yalnız Kurt - Atv



Başrollerinde Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin'in yer aldığı Yalnız Kurt'un çekimlerine başlandı. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



İclal Aydın'ın aynı isimli romanından Kanal D için uyarlanan, cast çalışmalarının sürdüğü Üç Kız Kardeş'in kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre son olarak Reha Özcan dahil oldu. 

---

Erkek Severse - beIN Connect



Başrollerinde Alperen Duymaz ve Büşra Develi'nin yer aldığı Erkek Severse kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Yasemin Allen dahil oldu. 

---

Yeşil Vadi'nin Kızı / Anne with an E - 



Netflix'in sevilen dizilerinden 'Anne with an E', "Yeşil Vadi'nin Kızı" adıyla Türkiye'ye uyarlanıyor. Yeşil Yapım adına Özkan İpek’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor. Dizinin başrolünde, geçtiğimiz yıl en iyi çocuk oyuncu seçilen ve birçok farklı yapımla karşımıza çıkan Beren Gökyıldız yer alacak. Dizinin hangi dijital platform ya da kanalda yayınlanacağı ise henüz belli değil. 

---

Pınar Deniz IMDb'de ilk 250'de



Yargı'daki performansıyla çok konuşulan Pınar Deniz, IMDb’nin 11 milyonu aşkın ismin yer aldığı dünya sıralamasında 220. oldu... Geçtiğimiz ay IMDb’nin Türkiye sıralamasında birinci olduktan sonra şimdi de 11 milyonu aşkın uluslararası isimden oluşan dünya sıralamasında 220. oldu. Deniz, bu yükselişiyle dünya sıralamasında ilk 250 isim arasına girmeyi başaran 12. Türk oyuncu olurken Türkiye sıralamasındaki birinciliğini de koruyor.

---

Aynasız



Tolgahan Sayışman'ın hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde olduğu Aynasız filminin çekimlerine başlandı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder