Ekrandan Haberler - 22-28 Kasım 2021 - Beklenen Kral

29 Kasım 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Kasım 2021



Haber Başlıkları
- Elbet Bir Gün (Final kararı)
- Misafir (Final kararı) 
- Kalp Yarası (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir isim)
- Saklı (Tüm bölümleri)
- Alef (Çekimleri başladı)
- Kaderimin Oyunu (Başlıyor)
- Yeşilçam (2. sezon 2. kısım)
- Mahkum (İkinci tanıtım)
- Börü2039 (İlk tanıtım)
- Annemizi Saklarken (Afişi yayınlandı)
- Rise of Empires: Ottoman (Kadroda iki yeni isim)
- Erkek Severse (Çekimlerine başlandı)
- Üç Kız Kardeş (Kadro şekillenmeye başladı)
- Hayaller ve Hayatlar (Kadroda yeni isimler)
- Son Nefesime Kadar (Kadroda yeni bir isim)
- Oğlum (Yeni dizi/Başrol)
- Bir Gece Ansızın (Yeni dizi/Erkek başrol)
- Mezarlık (Yeni dizi/Başroller)
- Beni Çok Sev (Netflix'te yayında) 
- Gidenler (Yeni Netflix Türk filmi)

--

Elbet Bir Gün - Fox

Başrollerinde Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Elbet Bir Gün, Birsen Altuntaş haberine göre 6. bölümüyle final yaparak ekran macerasını noktalayacak.

---

Misafir - Fox

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın olduğu Misafir, Birsen Altuntaş haberine göre 5. bölümüyle final yaparak ekran macerasını noktalayacak. 

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası kadrosuna, İştar Göksever dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna yeni bölümü itibariyle Sitare Akbaş dahil oldu.

---

Saklı - BluTV



Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar, Fırat Çelik ve Ahmet Rırat Şungar'ın yer aldığı The Affair uyarlaması Saklı'nın tüm bölümleri BluTV içeriğindeki yerini aldı.

---

Alef: Mâl-i Hülya - BluTV



Başrollerinde Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Alef'in ikinci sezonu, Alef: Mâl-i Hülya'nın çekimlerine başlandı.

---

Kaderimin Oyunu - Star TV



Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral'ın yer aldığı Kaderimin Oyunu, 3 Aralık Cuma ekran macerasına başlıyor. 

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam'ın 2. sezonunun ikinci kısmı 10 Aralık'ta BluTV'de yayında. 

---

Mahkum - Fox



Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum'un ikinci tanıtımı yayınlandı. 

---

Börü 2019 - BluTV



Başrollerinde Murat Arkın, Fatih Çetintaş, Emir Benderlioğlu, Ahmet Pınar, Ozan Ağaç ve Cenay Türksever'in yer aldığı Börü 2039'un ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Annemizi Saklarken - Star TV



Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken'in afişi yayınlandı. 

---

Rise of Empires: Ottoman - Netflix



Netflix'te ilk sezonuyla yayınlanan Türk dizisi Rise of Empires: Ottoman'ın ikinci sezonunun kadrosuna Ali Gözüşirin ve Nik Xhelilaj dahil oldular.

---

Erkek Severse - beIN CONNECT




Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Erkek Severse'nin çekimlerine başlandı. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan, yönetmen koltuğunda Eda Teksöz'ün oturacağı, senaryosunu Betül Yağsayan'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş kadrosuna, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay dahil oldular.

---

Hayaller ve Hayatlar - beIN CONNECT



Dört kadının hikayesinin anlatılacağı yeni beIN CONNECT dizisine Özge Gürel'in ardından, Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü dahil oldu.

---

Son Nefesime Kadar - Fox



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın yer aldığı Son Nefesime Kadar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Emre Bey dahil oldu. 

---

Oğlum - Show TV



Ay Yapım'dan Show TV için yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı Oğlum'da başrol Pedagog Demet karakterini, Birsen Altuntaş haberine göre Canan Ergüder canlandıracak. Dizinin cast çalışmaları halen devam etmekte. 

---

Bir Gece Ansızın - 



Ay Yapım'dan yeni bir dizi... Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturacağı Bir Gece Ansızın'ın erkek başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Tolga Sarıtaş oldu. Dizinin cast çalışmaları halen devam etmekte ve kanalı da kesinleşmedi. 

---

Mezarlık - Netflix



Abdullah Oğuz'dan Netflix için yeni bir polisiye mini-dizi... Çember serisinin yazarları tarafından kaleme alınmaya başlanan dizinin başrolleri ise Birsen Altuntaş haberine göre Birce Akalay ve Olgun Toker oldular.

---

Beni Çok Sev - Netflix



Başrollerinde Songül Öden, Aleyna Özgeçen, Sarp Akkaya ve Ercan Kesal'ın yer aldığı film Beni Çok Sev, Netflix'te yayında.

---

Gidenler - Netflix



Daha önce Yarım Kalan Aşklar dizisinde partnerlik yapan Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, şimdi de Netflix için çekilecek Türk filmi Gidenler'in başrolünde yer alacaklar.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder