Ekrandan Haberler - 14-20 Şubat 2022 - Beklenen Kral

21 Şubat 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-20 Şubat 2022



Haber Başlıkları
- Evlilik Hakkında Her Şey (Kadroda bir ayrılık/Bir yeni isim)
- Barbaroslar (Kadroda iki ayrılık)
- Sadakatsiz (Kadroda bir ayrılık)
- Arka Sokaklar (Kadroda üç yeni isim)
- Mahkum (Kadroda yeni bir isim)
- Erkek Severse (Platformda en çok izlenenlerden)
- Hayaller ve Hayatlar (İlk iki bölümüyle yayında)
- Börü2039 (Son üç bölümü mart ayında)
- Üç Kız Kardeş (Başlıyor)
- Son Nefesime Kadar (Başlıyor)
- Ayak İşleri (İkinci sezonu başlıyor)
- Süslü Korkuluk (Platforma geçti)
- Pera Palas'ta Gece Yarısı (Fragman)
- Adı Sevgi (Yeni tanıtım)
- Hakim (İlk tanıtım)
- Kasaba Doktoru (Yeni dizi/Başroller)
- Kara Tahta (Yeni dizi/Başroller)
- Kadın (Fransa'da)
- Bergen (Vizyon tarihi)

---

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox





Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Yiğit Kirazcı veda etmeye hazırlanıyor. Ayrıca yine Altuntaş haberine göre Barış Kılıç kadroya dahil olacak. 

---

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1




Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar kadrosuna yayınlanan son bölümünde, Yiğit Özşener ve Alperen Şahin yapımın hikaye değişikliği kararı alması sebebiyle veda ettiler. 

---

Sadakatsiz - Kanal D



Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in yer aldığı Sadakatsiz kadrosuna, yayınlanan son bölümünde Burak Sergen veda etti. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Cenk Gürpınar, Bahar Başar ve Fatih Serbest dahil oldular.

---

Mahkum - Fox



Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Talat Bulut dahil oldu. 

---

Erkek Severse - beIN CONNECT



Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Erkek Severse, beIN CONNECT'te en çok izlenen dördüncü dizi olarak güzel bir başarıya imza attı. Platformunu oldukça tatmin eden dizinin ikinci sezonu da gelecek.

---

Hayaller ve Hayatlar - beIN CONNECT



Başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Hayaller ve Hayatlar, ilk iki bölümüyle yayında. Dizinin yeni bölümleri her perşembe beIN CONNECT'te.

---

Börü2039 - BluTV



Başrollerinde Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu'nun yer aldığı Börü2039'un kalan son üç bölümü, 10 Mart'ta izleyicisiyle buluşacak. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı yayın hayatına başlıyor.

---

Son Nefesime Kadar - Fox



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın yer aldığı Son Nefesime Kadar, 23 Şubat Çarşamba yayın hayatına başlıyor. 

---

Ayak İşleri - Gain



Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı Ayak İşleri, ikinci sezonuyla 24 Şubat Perşembe geri dönüyor.

---

Süslü Korkuluk - Netflix



Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un yer aldığı Süslü Korkuluk, TV8'den ayrıldı. Birsen Altuntaş haberine göre oldukça maliyetli olan bütçesi sebebiyle kanalla anlaşmaları iptal olan dizi, Netflix'te yayınlanacak.

---

Pera Palas'ta Gece Yarısı - Netflix



Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahaddin Paşalı'nın yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın fragmanı yayınlandı. 

---

Adı Sevgi - Atv



Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in olduğu Adı Sevgi'den yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

---

Hakim - Atv



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan'ın yer aldığı, Your Honor uyarlaması Hakim'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Kasaba Doktoru - TRT 1



ARC  Yapım'dan TRT 1 için yeni bir dizi... İlker Aslan ve Barış Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı, Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturacağı 2016 Kore yapımı Doctor Romantic uyarlaması Kasaba Doktoru'nun başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı oldular.

---

Kara Tahta - TRT 1



Üs Yapım'dan TRT 1 için yeni bir dizi... Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme aldığı, Ender Mıhlar'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Kara Tahta'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Miray Daner ve Furkan Andıç oldular. 

---

Kadın

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın, Fransız RTL kanalının sahibi M6 Group'la yapılan anlaşma sonrası bu yıl içerisinde Fransa ulusal kanallarından birinde yayınlanacak. 

---

Bergen



Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu Bergen filmi, 4 Mart'ta vizyona giriyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder