Ekrandan Haberler - 31 Ocak-6 Şubat 2022 - Beklenen Kral

7 Şubat 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 31 Ocak-6 Şubat 2022



Haber Başlıkları
- Kanunsuz Topraklar (Final)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Camdaki Kız (Kadroda yeni bir isim)
- Evlilik Hakkında Her Şey (Kadroda bir konuk)
- Erkek Severse (İkinci sezonu gelecek)
- Oğlum (Başlıyor)
- Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli (Başlıyor)
- Baba (Başlama tarihi)
- Hayaller ve Hayatlar (Başlama tarihi)
- Üç Kız Kardeş (Başlama tarihi)
- Adı Sevgi (İlk tanıtım)
- Annenin Sırrıdır Çocuk (Başroller)
- Dünya ile Benim Aramda (Kadroda yeni bir isim)
- Yaratılan (Kadroda yeni bir isim)
- Sefirin Kızı (İspanya'da)
- İlk Göktürk (Başrol)
- Maske Kimsin Sen (Final)

---

Kanunsuz Topraklar - Fox

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, 9 Şubat Çarşamba düşük izlenme oranları sebebiyle 16. bölümüyle final yapıyor. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ceyhan Mengiroğlu dahil oldu. 

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız kadrosuna, Turgay Tanülkü dahil oldu. 

---

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey'in 8 Şubat Salı ekrana gelecek bölümüne Evrim Doğan konuk oluyor.

---

Erkek Severse - beIN CONNECT

Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Erkek Severse, Birsen Altuntaş haberine göre beIN CONNECT'den ikinci sezon onayını aldı. 

---

Oğlum - Show TV



Başrollerinde Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ın yer aldığı Oğlum, 9 Şubat Çarşamba başlıyor.

---

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli - TRT 1



Başrollerinde Burak Sevinç ve Derda Yasir Yenal'ın yer aldığı Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, 11 Şubat Cuma başlıyor. 

---

Baba - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Beril Pozam ve Haluk Bilginer'in yer aldığı Baba, 15 Şubat Salı başlıyor. 

---

Hayaller ve Hayatlar - beIN CONNECT



Başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yiğit Kirazcı, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Hayaller ve Hayatlar, 17 Şubat Perşembe beIN CONNECT'de başlamaya hazırlanıyor. 

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı başlamaya hazırlanıyor.

---

Adı Sevgi - Atv

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yer aldığı Adı Sevgi'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtım fragmanını ne yazık ki kanalın telif koyması sebebiyle ekleyemiyorum. YouTube sayfasından izleyebilirsiniz.

---

Annenin Sırrıdır Çocuk - tv8



NTC Medya'nın tv8 için hazırladığı, Müge Uğurlar'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Annenin Sırrıdır Çocuk'da, İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk başrolde yer alacaklar. Dizi, yakında tv8'de ekrana gelecek. 

---

Dünya ile Benim Aramda - Disney+



Senaryosu Pınar Bulut tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer'in oturacağı Dünya ile Benim Aramda kadrosuna Demet Özdemir'in ardından, Birsen Altuntaş haberine göre Buğra Gülsoy da dahil oldu. 

---

Yaratılan - Netflix



Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'in yer aldığı Yaratılan kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ölmez'in partneri olarak Şifanur Gül dahil oldu. 

---

Sefirin Kızı

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı, 29 Ocak itibariyle İspanya'nın tematik Nova kanalında yayınlanmaya başladı.

---

İlk Göktürk



Dağ serisi ve Börü projelerinin mimarı Alper Çağlar imzası taşıyan, Göktürk film üçlemesinin ilki İlk Göktürk'ün başrolü, Serkan Çayoğlu oldu. Çayoğlu filmde, Bumin karakterine hayat verecek. 

---

Maske Kimsin Sen - Fox



Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan, Türk televizyonunda yayınlandığında anlamsız şekilde eleştirilerin hedefine konan Maske Kimsin Sen, bu eleştirilerin ucu bucağı bitmediği için 9. bölümüyle final yapmak zorunda kalacak. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder