Ekrandan Haberler - 17-23 Ekim 2022 - Beklenen Kral

24 Ekim 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Ekim 2022



Haber Başlıkları
- Mahkum (Final)
- Gibi (Yeni sezonu başladı)
- Darmaduman (Başlıyor)
- Kızılcık Şerbeti (Başlıyor)
- Toprak ile Fidan (Başlama tarihi)
- Yürek Çıkmazı (Başlama tarihi)
- Ben Gri (Başlama tarihi)
- Sıcak Kafa (Başlama tarihi)
- Güzel Günler (İlk tanıtım)
- Çöp Adam (İlk tanıtım)
- Sipahi (Çekimlerine başlandı)
- Avcı (Afişi yayınlandı)
- Mavi Sürgün (Başrollerden ilk kare)
- Sıfırıncı Gün (Kadın başrol)
- İlker Kaleli İspanyol dizisinde başrolde
- Bandırma Füze Kulübü (Vizyonda)
- Okul Tıraşı (Yayında)
- Kal (Film/Yayınlanma tarihi)
- Mucize Aynalar (Film/Okuma provası yapıldı
- Prestij Meselesi (Afişi yayınlandı)
- Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı (Başrol)

---

Mahkum - Fox

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı, başarılı bir ilk sezonun ardından ikinci sezona geçen ancak, bu sezonunda oldukça düşük izlenme oranları alan Mahkum, geçen hafta taşındığı yeni gününde, 29 Ekim Cumartesi 31. bölümüyle final yapıyor. 

---

Gibi - Exxen



Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat'ın yer aldığı fenomenleşmiş dijital işlerinden birisi olmayı başaran Gibi, üçüncü sezonuyla Exxen'de yayında.

---

Darmaduman - Fox



Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Darmaduman, 27 Ekim Perşembe başlıyor. 

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV



Başrollerinde Barış Kılıç, Müjde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 28 Ekim Cuma başlıyor. 

---

Toprak ile Fidan - Star TV



Başrollerinde Hazal Adıyaman ve Osman Aydın'ın yer aldığı Star TV'nin yeni günlük dizisi Toprak ile Fidan, 31 Ekim Pazartesi itibariyle hafta içi her gün saat 19:00'da yayında olacak. 

---

Yürek Çıkmazı - TRT 1



Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı başlamaya hazırlanıyor. 

---

Ben Gri - Disney+



Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yer aldığı, kızının başına gelen bir olay sonrası hayatı değişen saygın bir avukat olan Fuat'ın hikayesini anlatan Ben Gri, 16 Kasım'da başlamaya hazırlanıyor. 

---

Sıcak Kafa - Netflix



Başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Haluk Bilginer ve Tilbe Saran'ın yer aldığı, iletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş'un maceralarını anlatan Sıcak Kafa, 2 Aralık'ta başlamaya hazırlanıyor.

---

Güzel Günler - Show TV



Başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Burak Dakak'ın yer aldığı aile komedisi Güzel Günler'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Çöp Adam - Star TV



Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı, artık klasikleştiği üzere yine Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı gerçek bir hikayeden yola çıkılarak dizileştirilen Çöp Adam'ın ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Sipahi - Show TV



Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in yer aldığı, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alan Sipahi'nin çekimlerine başlandı.

---

Avcı - TRT 1



Bozdağ Film'in TRT 1 için hazırlıklarını sürdürdüğü, başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı Avcı'nın afişi yayınlandı.

---

Mavi Sürgün 



Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer  aldığı, O3 Medya'nın önce Güney Amerika'da, daha sonra Türkiye'de yayınlanacak yeni dizisi Mavi Sürgün'den ilk başrol karesi geldi. 26 bölüm çekilmesi planlanan dizi, bir dönem işi olacak. 

---

Sıfırıncı Gün - TV8



Başrollerinde Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Uğur Uzuner, Ahmet Pınar ve Naz Çağla Irmak'ın yer aldığı polisiye türündeki Sıfırıncı Gün'ün kadın başrolü, Aybüke Pusat oldu. 

---

İlker Kaleli İspanyol dizisinde başrolde



İspanya'nın en önemli televizyon kanallarından birisi olan Antena 3 geçtiğimiz günlerde sürpriz bir haber paylaştı ve İlker Kaleli'nin başrolünde olduğu ismi Türk Tutkusu olan, La Pasion Turca dizisini duyurdu. Kaleli'nin tam beş haftada İspanyolca öğrenerek hazırlıklarını sürdürdüğü dizideki partneri ise Maggie Civantos oldu. Antikacı Yaman'la, güzel sanatlar profesörü ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia'nın tutkulu aşkını anlatacak dizinin altı bölüm sürmesi planlanmakta.

---

Bandırma Füze Kulübü



Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Alina Boz'un yer aldığı Türk filmi Bandırma Füze Kulübü, vizyona girdi.

---

Okul Tıraşı - MUBI

Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un yer aldığı, Ferit Karahan imzası taşıyan Okul Tıraşı, MUBI Türkiye'de yayında.

---

Kal - Netflix



Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı yeni Netflix Türk filmi Kal, 11 Kasım'da platformdaki yerini alacak.

---

Mucize Aynalar



Tolga Örnek'in altı farklı Aziz Nesin hikayesinden yola çıkarak uyarladığı, başrollerinde Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Eren Demirbaş ve Zerrin Sümer'in yer aldığı Mucize Aynalar'ın okuma provası yapıldı. Filmin çekimlerine de kısa süre içerisinde başlanacak.

---

Prestij Meselesi



Mahsun Kırmızıgül'ün hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Engin Hepileri, Mahmut Kırmızıgül, Şebnem Bozoklu, Eser Yenenler, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı, henüz Özcan Deniz ve Haluk Levent'i canlandıracak isimlerin netleştirilmediği Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı. 

---

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı



2014 yılında vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesinin anlatılacağı, Ali Akyıldız'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filminin başrolü, Burak Sevinç oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder