Ekrandan Haberler - 3-9 Ekim 2022 - Beklenen Kral

10 Ekim 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Ekim 2022



Haber Başlıkları
- Seversin (Final)
- Gül Masalı (Final)
- Arka Sokaklar (Yeni sezonuna başlıyor)
- Yalnız Kurt (Yeni sezonuna başlıyor)
- Yasak Elma (Kadroda eski/yeni bir isim)
- Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeşlerim (Kadroda yeni bir isim)
- Bozkır (İkinci sezon okuma provası)
- Tuzak (İlk tanıtım/Başlama tarihi)
Darmaduman (İlk tanıtım)
- Hayat Bugün (İlk tanıtım)
- Ben Gri (İlk tanıtım)
- Cennet'in Çocukları (Çekimlerine başlandı)
- Çöp Adam (Kadın başrol)
- Aile (Ertelendi)
- Yargı (İspanya'da)
- Sevda Mecburi İstikamet (İlk teaser/Vizyon tarihi)

---

Seversin - Kanal D

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Seversin, 12 Ekim Çarşamba yayınlanacak 20. bölümüyle final yapıyor. 

---

Gül Masalı - Atv

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Gül Masalı, Birsen Altuntaş haberine göre 16 Ekim Pazar yayınlanacak 17. bölümüyle final yapıyor.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Oya Akar'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 14 Ekim Cuma 17. sezonuna başlıyor. 

---

Yalnız Kurt - Atv



Başrollerinde Hasan Denizyaran, Jessica May ve Cihan Ünal'ın yer aldığı Yalnız Kurt, 14 Ekim Cuma ikinci sezonuna başlıyor.

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Sevda Erginci yeniden dahil oluyor. Kanaldan gelen bültene göre ise bu dahil oluş, konukluk. Bakalım Erginci konuk olarak kısa bir süre mi kalacak, yoksa kadroya kesin dönüş mü yapmış olacak...

---

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV



Başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Pamir Pekin dahil oldu.

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Özge Akdeniz dahil oldu.

---

Bozkır - BluTV



Başrollerinde Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Bige Önal ve Gizem Karaca'nın yer aldığı Bozkır'ın ikinci sezon okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizinin yeni sezon çekimleri ise 9 Ekim Pazar başlamış olmalı.

---

Tuzak  - TV8



Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut'un yer aldığı Tuzak'ın ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi, 19 Ekim Çarşamba başlıyor. 

---

Darmaduman - Fox



Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı, ABD yapımı Beverly Hills, 90210 uyarlaması Darmaduman'ın ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Hayat Bugün - Show TV



Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir'in yer aldığı ABD yapımı New Amsterdam uyarlaması Hayat Bugün'ün ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Ben Gri - Disney+



Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Ben Gri ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Cennet'in Çocukları - TRT 1



Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Cennet'in Çocukları'nın çekimlerine başlandı.

---

Çöp Adam - Star TV



OGM Pictures'in Star TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, Engin Altan Düzyatan'ın erkek başrol olduğu Çöp Adam'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Elçin Sangu oldu.

---

Aile - Show TV

Ay Yapım'ın Show TV için hazırlıklarını sürdürdüğü İbrahim Çelikkol, Özge Özprinçci, Canan Ergüder, Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri bir araya getirecek olan Aile, Birsen Altuntaş haberine göre başrol kadrosunun istendiği şekilde oluşturulamaması gerekçesiyle belirsiz bir süreliğine ileri bir tarihe ertelendi. 

---

Yargı

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, 9 Ekim Pazar itibariyle İspanya'nın Antena 3 kanalında 'Secretos de familia' adıyla yayınlanmaya başladı.

---

Sevda Mecburi İstikamet



Çağan Irmak'ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu, Selin Şekerci, Kubilay Aka ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Türk filmi Sevda Mecburi İstikamet'in ilk teaserı yayınlandı. Film, 6 Ocak'ta vizyondaki yerini alacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder