Ekrandan Haberler - 24-30 Ekim 2022 - Beklenen Kral

31 Ekim 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 24-30 Ekim 2022



Haber Başlıkları
- Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Kadroda yeni bir isim)
- Ben Bu Cihana Sığmazam (Kadroda yeni bir isim)
- Yalı Çapkını (MENA bölgesinde yayında)
- Var Bunlar (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Toprak ile Fidan (Başlıyor)
- Yürek Çıkmazı (Başlıyor)
- Güzel Günler (Başlıyor)
- Atatürk (İlk tanıtım)
- Magarsus (Çekimlerine başlandı)
- Sıfırıncı Gün (Çekimlerine başlandı)
- Ateş Kuşları (Kadroda iki ayrılık)
- Cici (Yayında)
- Müjdemi İsterim (Fragman yayınlandı)

---

Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Show TV



Başrollerinde Devrim Özkan ve Ertan Saban'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği gibi kadrosuna, müzik öğretmeni Tayfun hoca karakteriyle Ahmet Arıman dahil oldu. 

---

Ben Bu Cihana Sığmazam - Atv



Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna, Cezayir'in dostu Kocacıklı Koca Ekabir karakteriyle Erkan Can dahil oldu. 

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, 30 Ekim Pazar itibariyle Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesine (MENA) yayın yapan MBC4 kanalı ve özel üyelik gerektiren (SVOD) Shahid platformunda Ferid ismiyle yayınlanmaya başladı.

---

Var Bunlar - beIN CONNECT



Başrollerinde Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın yer aldığı, iki yakın arkadaş olan Samet ile Tufan'ın hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğine sürüklenirken başlarına gelenleri anlatan Var Bunlar'ın ikinci sezon çekimlerine başlandı.

---

Toprak ile Fidan - Star TV



Başrollerinde Hazal Adıyaman ve Osman Aydın'ın yer aldığı Star TV'nin yeni günlük dizisi Toprak ile Fidan, 31 Ekim Pazartesi başlıyor. Dizi, hafta içi her gün saat 19:00'da yayında olacak.

---

Yürek Çıkmazı - TRT 1


Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı başlıyor. 

---

Güzel Günler - Show TV



Başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Burak Dakak'ın yer aldığı Güzel Günler, 6 Kasım Pazar başlıyor. 

---

Atatürk - Disney+



Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı, 2023 yılında yayınlanacak, altı bölüm olması planlanan Disney+ dizisi Atatürk'ün ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Magarsus - BluTV



Başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yer aldığı, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus'un çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

---

Sıfırıncı Gün - TV8



Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Berk Cankat'ın yer aldığı,  Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde bir grup gencin illegal olaylara karşı giriştikleri mücadeleyi anlatan Sıfırıncı Gün'ün çekimlerine başlandı.

---

Ateş Kuşları - Atv



Başrollerinde İlayda Alişan ve Efekan Can'ın olduğu Ateş Kuşları'nda yönetmen değişikliği ardından başrol değişikliği de yaşandı. Birsen Altuntaş haberine göre dizinin erkek başrolü Efekan Can da kadrodan ayrıldı. Yine aynı habere göre kadrodan ayrılan bir diğer isim ise Teoman Kumbaracıbaşı oldu.

---

Cici - Netflix



Başrollerinde Olgun Şimşek, Okan Yalabık, Fatih Artman, Ayça Bingöl, Nur Sürer, Yılmaz Erdoğan ve Funda Eryiğit'in yer aldığı, Berkun Oya imzası taşıyan; acı bir kaybı takiben köyden kente göçen bir ailenin 30 yılın ardından eski evlerinde yeniden bir araya gelmesi ardından yaşananları konu edinen Cici, Netflix'te yayında.

---

Müjdemi İsterim



Başrollerinde Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in yer aldığı, kendilerini bir anda bir cinayet davasının içinde bulan Bulut ve Müjde'nin hikayesini konu alan Müjdemi İsterim'in fragmanı yayınlandı. Film, 18 Kasım'da vizyonda.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder