Ekrandan Haberler - 31 Ekim-6 Kasım 2022 - Beklenen Kral

7 Kasım 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 31 Ekim-6 Kasım 2022



Haber Başlıkları
- Hicran (Başlıyor)
- Kadere Karşı (Başlıyor)
- Tozluyaka (MBC-Shadid'de)
- Hayat Bugün (MBC-Shadid'de)
- Darmaduman (MBC-Shadid'de)
- Ben Gri (Yeni tanıtım)
- Sıcak Kafa (Resmi fragman)
- Terzi (İlk kareler)
- Avcı (Kadın başrol)
- Dokuz Oğuz (Kadroda yeni bir isim)
- Aşk-ı Destan/Gülcemal (Yeni dizi/Erkek başrol)
- Birce Akalay'a DIAFA'dan Ödül
- Centilmen (Yeni film/Başroller)

---

Hicran - Kanal D



Başrollerinde Elçin Zehra İrem, Berk Bakioğlu ve Nisa Sofiya Aksongunr'un yer aldığı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Hicran, 7 Kasım Pazartesi başlıyor. Dizi, hafta içi her gün saat 17:00'de yayında olacak.

---

Kadere Karşı - TV8



Başrollerinde Emine Ün, Nur Erkul, Gökçem Çoban ve Hakan Eratik'in yer aldığı TV8'in yeni günlük dizisi Kadere Karşı, 7 Kasım Pazartesi başlıyor. Dizi, hafta içi her gün saat 15:00'de yayında olacak.

---

Tozluyaka - Fox



Başrollerinde Dolunay Soysert, Emre Kınay ve Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı, Fox'un yaz boyu reytingleriyle yüzünü güldüren işi olan, gün değişikliğinin pek yaramadığı Tozluyaka, MENA bölgesinin en önemli yayıncısı MBC'nin dijital platformu Shadid'de Türkiye ile eşzamanlı olarak yayınlanmaya başladı. 

---

Hayat Bugün - Show TV



Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazal Subaşı, Hande Doğandemir ve Tansel Öngel'in yer aldığı Hayat Bugün, MENA bölgesinin en büyük yayıncısı MBC'nin dijital platformu olan Shadid'de Türkiye ile eş zamanlı olarak yayınlanmaya başladı. 

---

Darmaduman - Fox



Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Darmaduman, MENA bölgesinin en büyük yayıncısı MBC'nin dijital platformu Shadid'de, Türkiye ile eş zamanlı olarak yayınlanmaya başladı.

--- 

Ben Gri - Disney+



Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Ben Gri'den yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Dizi, 16 Kasım'da yayında Disney+'da yayında olacak. 

---

Sıcak Kafa - Netflix



Başrollerinde Osman Sonant ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Sıcak Kafa'nın resmi fragmanı yayınlandı. Dizi, 2 Aralık'ta Netflix'te yayında olacak. 

---

Terzi - Netflix




Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül'ün yer aldığı, ilk sezon çekimleri tamamlanan Terzi'den Ulusoy'lu ilk kareler servis edildi. 

---

Avcı - TRT 1



Erkek başrolünün Uğur Güneş olduğu Avcı'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Gülsim Ali oldu. 

---

Dokuz Oğuz - Fox



Başrollerinde Yasemin Allen, Kubilay Aka, Dağhan Külegeç ve Tuncer Salman'ın yer aldığı Dokuz Oğuz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Deniz Işın dahil oldu. 

---

Aşk-ı Destan/Gülcemal - Fox



MF Yapım'dan Fox için yeni bir dizi... Eda Tezcan'ın senaryosunu kaleme aldığı, henüz yönetmeni belli olmayan Aşk-ı Destan/Gülcemal'in erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Serkan Çayoğlu oldu. Dizide Bolu'da dilden dile söylenip duran Gülcemal ve kardeşlerinin hazin öyküsü anlatılacak. 

---

Birce Akalay'a DIAFA'dan ödül



Birce Akalay, Dubai'de düzenlenen DIAFA Ödül Töreni'nde, 'Yılın Uluslararası En İyi Kadın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu. 

---

Centilmen - Netflix



OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Deniz Madanoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı, bir jigolonun aşık olmasıyla değişen hayatını konu edecek Centilmen'in başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler oldular. Film, Netflix'te yayınlanacak. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder