Ekrandan Haberler - 26 Eylül-2 Ekim 2022 - Beklenen Kral

3 Ekim 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 26 Eylül-2 Ekim 2022



Haber Başlıkları
- Kusursuz Kiracı (Final)
- Kuruluş Osman (Yeni sezona başlıyor)
- Arka Sokaklar (Yeni sezon başlama tarihi)
- Yalnız Kurt (Yeni sezon tanıtımı)
- Camdaki Kız (Kadroda yeni bir isim)
- Yazgı (Başlıyor)
- Gecenin Ucunda (Başlıyor)
- Andropoz (Başlıyor)
- Hayat Bugün (Afişi geldi)
- Kızılcık Şerbeti (Afişi geldi)
- Ben Gri (Afişi geldi)
- Sipahi (Okuma provası yapıldı)
- Ateş Kuşları (Yeni dizi/Başroller)
- Can Yaman'dan İtalya'da büyük başarı
- HBO Max, RTÜK lisansını aldı
- Bergen (Amazon Prime Video'da)
- Kim Bu Aile? (Vizyona giriyor)
- Hazine (Afişi yayınlandı)
- Yılbaşı Gecesi (İlk Disney+ Türk filmi)

---

Kusursuz Kiracı - FOX

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Kusursuz Kiracı, 4 Ekim Salı yayınlanacak 6. bölümüyle final yapıyor. 

---

Kuruluş Osman - atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, 5 Ekim Çarşamba 4. sezonuna başlıyor.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Oya Akar'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 14 Ekim Cuma 17. sezonuna başlamaya hazırlanıyor.

---

Yalnız Kurt - atv



Başrollerinde Hasan Denizyaran, Jessica May ve Cihan Ünal'ın yer aldığı Yalnız Kurt'ın ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız kadrosuna, Cemal Hünal dahil oldu. 

---

Yazgı - tv8



Başrollerinde Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk'ün yer aldığı Yazgı, 3 Ekim Pazartesi başlıyor. Dizi, hafta içi her gün 13:30'da yeni bölümleriyle ekranda olacak.

---

Gecenin Ucunda - Star TV



Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yer aldığı Gecenin Ucunda, 5 Ekim Çarşamba başlıyor. 

---

Andropoz - Netflix



Başrolünde Engin Günaydın'ın yer aldığı yeni Netflix Türk dizisi Andropoz, 7 Ekim Cuma Netflix içeriğindeki yerini alacak.

---

Hayat Bugün - Show TV



Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir'in yer aldığı, ABD yapımı New Amsterdam uyarlaması Hayat Bugün'ün afişi yayınlandı.

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV



Başrollerinde Barış Kılıç, Müjde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Selin Türkmen ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı.

---

Ben Gri - Disney+



Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yer aldığı, Disney Plus dizisi Gri'nin afişi yayınlandı.

---

Sipahi - Show TV





Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in yer aldığı Sipahi'nin okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizi, sete çıkmaya hazırlanıyor. 

---

Ateş Kuşları - atv



Bozdağ Film'den atv için yeni bir dizi daha... Emir Khalilzadeh'in yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosu Ayşe Ferda Yılmaz ile Nehir Erdem tarafından kaleme alınan Ateş Kuşları'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre İlayda Alişan ve Efekan Can oldular.

---

Can Yaman'dan İtalya'da büyük başarı



Can Yaman'ın İtalya'da yayınlanan ilk dizisi olan, Francesca Chillemi ile başrolleri paylaştığı Viola come il Mare (Deniz Gibi Mor) dizisi, yayınlandığı Canale 5'de ilk bölümüyle 20,4 reyting alarak büyük bir başarıyla açılışını gerçekleştirdi. Bu reyting oranı, yaklaşık üç buçuk milyon televizyon izleyicisine denk gelmekte. 

---

HBO Max, RTÜK yayın lisansını aldı

Amerika'nın en önemli dijital platformlarının başında gelen, Türkiye'de yayına girme planlarını kısa süre önce ertelediğini duyuran HBO Max, RTÜK'ten yayın lisansını aldı. Bu da, erteleme planlarının çok da uzun sürmeyeceğinin habercisi diyebiliriz.

---

Bergen - Amazon Prime Video



Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu, vizyonda kaldığı sürede beş buçuk milyon kişi tarafından izlenen Bergen, 7 Ekim Cuma itibariyle Amazon Prime Video içeriğinde yerini alıyor.

---

Kim Bu Aile? 



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Ferit Aktuğ, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve Altan Erkekli'nin yer aldığı komedi/aksiyon tarzındaki Türk filmi Kim Bu Aile?, 7 Ekim Cuma vizyona giriyor.

---

Hazine



Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Aslıhan Gürbüz ve Serkan Keskin'in yer aldığı komedi/aksiyon tarzındaki Türk filmi Hazine, 4 Kasım'da vizyona girmeye hazırlanıyor. 

---

Yılbaşı Gecesi - Disney+





Kadrosunda Gülse Birsel,  Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Serkan Keskin, Alican Yücesoy, Boran Kuzum, Alina Boz, Büşra Pekin, Ayta Sözeri, Şebnem Bozoklu, Derya Karadaş gibi önemli isimleri buluşturan, Ozan Açıktan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Gülse Birsel imzalı Disney Plus'ın ilk Türk filmi olacak kod adı Yılbaşı Gecesi olan filmden ilk kareler servis edildi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder