Ekrandan Haberler - 13-19 Şubat 2023 - Beklenen Kral

20 Şubat 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 13-19 Şubat 2023



Haber Başlıkları
- Sıfırıncı Gün (Final kararı)
- Alparslan (Kadroda bir ayrılık)
- Yalı Çapkını (Kadroda iki yeni isim)
- Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (Başlama tarihi ertelendi)
- Selahaddin Eyyubi (Çekimleri ertelendi)
- Tetikçinin Oğlu (Kadroda iki yeni isim)
- Kraliçe (Kadroda yeni bir isim)
- Kübra (Yeni dizi/Erkek başrol)
- İyi Adamın 10 Günü (Yayın tarihi ertelendi)
- Nefes: Yer Eksi İki (Vizyon tarihi ertelendi)
- Bihter (Adnan bey belli oldu)

---

Sıfırıncı Gün - TV8

Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat ve Damla Colbay'ın yer aldığı Sıfırıncı Gün, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 6. bölümüyle final yapacak.

---

Alparslan Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre 48. bölümünde Serhat Tutumluer veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Uğur Demirpehlivan ve Cenan Çamyurdu dahil oldu.

---

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Netflix



Başrollerinde Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın yer aldığı, Perihan Mağden'in aynı isimli romanından uyarlanan dizi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'nin yayın tarihi şimdilik belirsiz bir süreliğine ertelendi. Dizinin normal şartlarda 24 Şubat'ta yayınlanmaya başlaması gerekiyordu.

---

Selahaddin Eyyübi - beIN CONNECT



Başrolünde İlhan Şen'in yer alacağı, Eski Mısır Sultanı Selahaddin Eyyübi'nin hayatının anlatılacağı Selahaddin Eyyübi dizisinin çekimleri, Birsen Altuntaş haberine göre yaz aylarına ertelendi.

---

Tetikçinin Oğlu - Fox



Başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer alacağı 03 Medya ile Same Film imzası taşıyan, Gökhan Horzum'un senaryosunu kaleme aldığı Tetikçinin Oğlu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Genco Özak, Serhat Kılıç, Sezin Akbaşoğulları, Bahar Şahin ve Esra Kızıldoğan dahil oldular. 

---

Kraliçe - Kanal D



Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kraliçe kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Selin Şekerci dahil oldu. 

---

Kübra - Netflix



Afşin Kum'un aynı isimli romanından Netflix için diziye uyarlanan Kübra'nın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Çağatay Ulusoy oldu. Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin çekeceği dizi, 8 bölüm olarak planlanmakta.

---

İyi Adamın 10 Günü - Netflix



Başrolünde Nejat İşler'in yer aldığı üçlemenin ilk filmi İyi Adamın 10 Günü, şimdilik belirsiz bir süreliğine ertelendi. Film, normalde 10 Şubat'ta yayında olacaktı.

---

Nefes: Yer Eksi İki



Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Nefes: Yer Eksi İki'nin vizyon tarihi de ülkemizde yaşanan deprem felaketleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Film, normalde 17 Şubat'ta vizyona girecekti.

---

Bihter



Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı Bihter filminin Adnan beyi, Birsen Altuntaş haberine göre Osman Sonant oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder