Ekrandan Haberler - 6-12 Şubat 2023 - Beklenen Kral

13 Şubat 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Şubat 2023



Haber Başlıkları
- Türkiye Tek Yürek (Milyonlar için destek olma zamanı)

---

Türkiye Tek Yürek - Tüm kanallar



Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde Türkiye'nin tüm kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.

Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için ülkedeki tüm kanalların ortak yayınında, 15 Şubat Çarşamba günü yardım kampanyası düzenlenecek. 

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye'nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekrana gelecek. Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak. 

---

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerim. Çok üzgünüm.

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder