Ekrandan Haberler - 30 Ocak-5 Şubat 2023 - Beklenen Kral

6 Şubat 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 30 Ocak-5 Şubat 2023



Haber Başlıkları
- Sıcak Kafa (İptal edildi)
- O Kız (Final kararı)
- Sıfırıncı Gün (Kadroda iki yeni isim)
- Yürek Çıkmazı (Kadroda yeni bir isim)
- Yalı Çapkını (2022'nin en çok izleneni)
- Yargı (ABD'de)
- Şahmaran (50 M saat izlendi)
- Dünya Bu (Başlıyor)
- Aile (Başlama tarihi)
- Sarmaşık Zamanı (İlk iki tanıtım)
- Adım Farah (İlk tanıtım)
- Veda Mektubu (Afişi yayınlandı)
- Ab-ı Hayat (İsim değişikliği/Çekimleri başladı)
- Rüyanda Görürsün (Film/Yayında)
- Alice Müzikali (Yayınlanma tarihi)

---

Sıcak Kafa - Netflix 





Başrollerinde Osman Sonant ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı, Afşin Kum'un aynı isimli romanından Netflix için uyarlanan ve yayınlanması ardından her kesimden beğeni toplayan Sıcak Kafa, yine Netflix tarafından iptal edildi. Dizinin kadrosunda yer alan Şevket Çoruh'un açıkladığı bu iptalin arkasında tam olarak hangi gerekçeler var bilinmiyor ancak, yapımcı Mert Baykal sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, aslında daha çok anlatacak hikayelerinin olduğunu dile getirerek bu iptal kararının kendilerinden bağımsız geliştiğini doğrulamış oldu. Netflix'ten ise ses yok.

---

O Kız - Kanal D

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer'in yer aldığı O Kız, Birsen Altuntaş haberine göre 25. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Bu arada dizinin en son 20. bölümü ekrana geldiğini not düşeyim.

---

Sıfırıncı Gün - TV8



Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat ve Damla Colbay'ın yer aldığı Sıfırıncı Gün kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Sema Şimşek ve Polat Bilgin dahil oldular.

---

Yürek Çıkmazı - TRT 1



Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Selen Öztürk dahil oldu. 

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, TİAK’ın verilerine göre “2022 En Çok İzlenen İlk 20 Dizi Film” kategorisinde Total’de ortalama 11,83 reyting ve 28,47 share alırken ABC1’de ise ortalama 11 reyting ve 25,46 share alarak geçtiğimiz yılın en çok izlenen dizisi oldu. Tebrikler.

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, ikinci sezonunda da reytinglerini halen sıkı sıkıya korumayı başaran Yargı, raninitv haberine göre yayın hakkını satın alan Telemundo tarafından yakında "Secretos de sangre" adıyla İspanyolca olarak ABD'de yayınlamaya hazırlanıyor. 

---

Şahmaran - Netflix



Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran, Netflix'te Dili İngilizce Olmayan Diziler listesindeki verilere göre on günde 50 milyon saat izlenerek önemli bir başarıya imza attı. Zira raninitv haberine göre bu izlenme oranıyla hem listede ikinci sırada yer aldı hem de 33 milyon 960 bin saatle ikinci haftasında Netflix'te yayınlanan yerli diziler arasında en yüksek haftalık izlenme rekorunu kırdı. Tebrikler.

---

Dünya Bu - Gain



'Sevgi, nefret, ihtiras, tutarsızlık, öfke, köfte, muhtar, ateş etmeli sahneler, gerekli gereksiz büyük hareketler, hukukun üstünlüğü, ıssız adamdaki ıssız adam ve daha nicesi…' sloganıyla yola çıkan, kadrosunda  Ali Erkazan, Berrak Tüzünataç, Bülent Şakrak, Caner Özyurtlu, Cemal Hünal, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Işın, Erdem Şenocak, Erman Çağlar, Ertan Saban, Güven Murat Akpınar, Murat Kılıç, Muttalip Müjdeci, Ozan Akyol, Sinan Bengier, Şebnem Bozoklu, Toygan Avanoğlu ve Volkan Öge'nin bulunduğu 32 farklı hikayeyi konu alacak Dünya Bu'nun 8 Şubat'ta Gain'de başlıyor. 

---

Aile - Show TV



Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile, 14 Şubat Salı başlamaya hazırlanıyor.

---

Sarmaşık Zamanı - TOD



Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Sarmaşık Zamanı'nın ilk iki tanıtımı yayınlandı. 

---

Adım Farah - Fox



Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı Adım Farah'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Veda Mektubu - Kanal D



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Veda Mektubu'nun afişi yayınlandı.

---

Lavanta Konağı - Star TV



Başrollerinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Ab-ı Hayat'ın adı Lavanta Konağı olarak değiştirildi ve dizinin çekimlerine de geçtiğimiz günlerde başlandı. 

---

Rüyanda Görürsün - Prime Video



Başrollerinde Burcu Özberk ve Murat Boz'un yer aldığı Rüyanda Görürsün filmi, Prime Video'da yayında.

---

Alice Müzikali - Disney+



Gösterileri halen süren Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar ve İbrahim Selim'in başrollerinde olduğu Alice Müzikali, 10 Şubat'ta Disney+'da yayında.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder