Ekrandan Haberler - 23-29 Ocak 2023 - Beklenen Kral

30 Ocak 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 23-29 Ocak 2023



Haber Başlıkları
- Sipahi (Final)
- Hayatımın Şansı (Final kararı)
- Arka Sokaklar (Kadroda başrol ayrılığı)
- Üç Kız Kardeş (Kadroda yeni bir isim)
- Ömer (Kadroda yeni bir isim)
- Behzat Ç. (İkinci sezon onayını aldı)
- Yalı Çapkını (İspanya ve Şili'de)
- EGO (Başlıyor)
- Aile (İlk tanıtım)
- Veda Mektubu (İlk tanıtım)
- Maviye Sürgün (İlk tanıtım)
- Gülcemal (Çekimlerine başlandı)
- Erkenci Kuş (Filipinler'de)
- Kadınlara Mahsus (Film/Afiş)
- Aşk-ı Memnu (Film/Belli olan isimler)

---

Sipahi - Show TV

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Sipahi, 30 Ocak Pazartesi yayınlanacak 8. bölümüyle final yapıyor. 

---

Hayatımın Şansı - Fox

Başrollerinde Alican Yücesoy, Şifanur Gül ve Musa Uzunlar'ın başrollerinde olduğu Hayatımın Şansı, Birsen Altuntaş haberine göre 9. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Bu arada dizinin en son 7. bölümünün yayınlandı.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Oya Akar'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre başrollerinde Zafer Ergin veda etme kararı aldı. Bildiğiniz üzere diziye yapımcısının sağlık sorunları sebebiyle belirsiz bir süreliğine uzun bir ara verilmişti.

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



Başrollerinde Özgü Kaya ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş kadrosuna, Serhat Parıl dahil oldu. 

---

Ömer - Star TV



Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı Ömer kadrosuna, Simay Barlas dahil oldu. 

---

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - BluTV

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı fenomenleşmiş yapımlardan Behzat Ç.'nin yeni versiyonu, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ikinci sezon onayını aldı.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, raninitv haberine göre şimdi de İspanya ve Şili'ye yayınlanmak üzere lisanslandı. 

---

EGO - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Helin Demirbulut ve Ahmet Kayakesen'in yer aldığı EGO, 5 Şubat Pazar başlıyor. 

---

Aile - Show TV



Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Veda Mektubu - Kanal D



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Veda Mektubu'nun ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Maviye Sürgün




Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı, ilk olarak Güney Amerika'da Telemundo kanalında yayınlanıp, daha sonra Türkiye'de yayına başlayacak olarak Maviye Sürgün'ün ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Gülcemal - Fox



Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal'ın çekimlerine başlandı.

---

Erkenci Kuş 



Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş, şimdi de Filipinler'in NET25 kanalında yayınlanmaya başladı.

---

Kadınlara Mahsus



Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman, Merve Çağıran, Ertan Saban, Nami Esatgil, Yurdaer Okur ve Halil İbrahim Yılmaz'ın yer aldığı Türk filmi Kadınlara Mahsus'un afişi yayınlandı. Film, 17 Şubat'ta vizyondaki yerini alacak.

---

Aşk-ı Memnu



Şimdi de film uyarlaması ile ekrana gelecek olan, hikayesi Bihter üzerine odaklanan Aşk-ı Memnu'nun karakterleri şekillenmeye başladı. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat vereceği filmde, Birsen Altuntaş haberine göre Firdevs'e Hande Ataizi, Nihal'e Helin Kandemir, Peyker'e Nezaket Erden hayat verecek. Behlül için en güçlü aday ise, Boran Kuzum. Milliyet köşe yazarı Sina Koloğlu haberine göreyse, Matmazel'e Ebru Özkan hayat verecek.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder