Haber Başlıkları - 10-16 Nisan 2023 - Beklenen Kral

17 Nisan 2023 Pazartesi

Haber Başlıkları - 10-16 Nisan 2023



Haber Başlıkları
- Kızılcık Şerbeti (Ceza geri geldi)
- Üç Kız Kardeş (Kadroda yeni bir isim)
- Yalı Çapkını (Altı ülkeye daha lisanslandı)
- Terzi (Başlama tarihi)
- Aktris (Başlama tarihi)
- Hava Muhalefeti (Vizyonda)
- Bihter (İlk kare)

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV

Başrollerinde Müjde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne RTÜK tarafından verilen ceza idare mahkemesinden geri dönmüş ve kurumdan savunma istenmişti. Geçtiğimiz cuma son dakikada yapılan başvuru ile mahkeme bu sefer RTÜK'ün kararına onay verdi ve kanala durum ibraz edildi. Başta posta değil de mail yoluyla tebliğ edildiği için kanal yeni bölümü yayınlama kararı alsa da, 21:00'e çok az bir süre kala lisans iptali tehlikesi sebebiyle mahkeme kararına uydu ve dizi ekrana gelmedi. Bunun yerine RTÜK'ün gönderdiği İslamafobi isimli belgesel yayınlandı. Bu şartlar altında dizinin dört hafta daha ekrana gelemeyeceği, malum...

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D



Başrollerinde Özgü Kaya ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Gökberk Demirci dahil oldu. 

---

Yalı Çapkını - Star TV

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını, Raninitv'de yer alan habere göre, dağıtımcısı Eccho Rights tarafından Arnavutluk (TV Klan), Macaristan (TV2), Litvanya (LNK), Özbekistan (Sevimli), Güney Afrika ve Namibya'ya (eTV) lisanslandı. Dizi böylece 40'ı aşkın ülkeye satılmış oldu. 

---

Terzi - Netflix



Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Terzi, 2 Mayıs'ta Netflix içeriğindeki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Aktris - Netflix



Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Aktris'ten ilk tanıtım yayınlandı. Dizi, 31 Mayıs'ta yayında.

---

Hava Muhalefeti



Başrollerinde Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yer aldığı sinema filmi Hava Muhalefeti, vizyonda.

---

Bihter



Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı, Aşk-ı Memnu'nun yeniden uyarlaması Bihter'den, Farah Zeynep Abdullah'ın ilk Bihter karesi paylaşıldı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder