Ekrandan Haberler - 3-9 Nisan 2023 - Beklenen Kral

10 Nisan 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Nisan 2023



Haber Başlıkları
- Bir Küçük Gün Işığı (Kadroda bir ayrılık) 
- Kızılcık Şerbeti (RTÜK'ten savunma istendi)
- Yalı Çapkını (Kadroda yeni bir isim)
- Yargı (Şili'de)
- Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (Netflix'in zirvesinde)
- Ah Belinda (Yayında)
- Doğu (2. sezon başlama tarihi)

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv



Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre 31. bölümünde Esra Dermancıoğlu veda edecek.

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV

Başrollerinde Müjde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne, geçtiğimiz hafta RTÜK tarafından hem idari para cezası hem de 5 kez yayın durdurma cezası verilmişti malumunuz. Elbette kanal hemen bu kararı yargıya taşıdı ve idari mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vererek, RTÜK'ten daha önce tarihte görülmemiş bu karar için savunma talep etti. Sonucunda iş nereye varacak bilinmez ama RTÜK savunması ve idari mahkemenin nihai kararına kadar dizi yeni bölümleriyle yayında olmayı sürdürecek.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Baran Bölükbaşı dahil oldu. 

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, 10 Nisan Pazartesi itibariyle Şili'de Mega TV'de orijinal ismiyle yayına giriyor. 

---

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Netflix



Başrollerinde Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın yer aldığı, Perihan Mağden'in aynı isimli romanından diziye uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesinde 35 milyon 890 bin saat izlenmeyle birinci sırada yer alıyor. 10 günlük toplam izlenmesi 55 milyon 300 bine ulaşan dizi, 8 bölümden oluşuyor. 

---

Ah Belinda - Netflix



Başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Türk filmi Ah Belinda, Netflix'te yayında.

---

Doğu - BluTV



Doğu Demirkol'un kendi hayatından yola çıkarak yazdığı Doğu dizinin ikinci sezonu, 18 Nisan'da BluTV'de yayınlanacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder