Ekrandan Haberler - 1-7 Mayıs 2023 - Beklenen Kral

8 Mayıs 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 1-7 Mayıs 2023



Haber Başlıkları
- Yargı (Kadroda iki ayrılık) 
- Kızılcık Şerbeti (Kadroda yeni bir isim)
- Bozkır (Üçüncü sezonu da gelecek)
- Maviye Sürgün (Türkiye'deki kanalı belli oldu)
- Arayış (İlk tanıtım)
- Kendi Düşen Ağlamaz (Başrollerden ilk kare)
- Dönence (Kadın başrol)
- Üvey Anne (Yeni dizi/Kadın başrol)
- Vermem Seni Ellere (Yeni dizi/Başroller)
- Neşeli Günler (Yeni dizi/Başroller)
- Kısmet (Yeni dizi/Başroller)

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, Ilgaz'ın sezon finali sonunda ölmediğinin ortaya çıktığı Yargı kadrosuna, Şükran Ovalı ve Yurdaer Okur veda ettiler. 

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV



Başrollerinde Müjde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti kadrosuna, Yiğit Dikmen dahil oldu. 

---

Bozkır - BluTV



Furkan Andıç'ın dahil olduğu ikinci sezonuyla BluTV'de yayınlanan, açık konuşmak gerekirse deprem felaketi sebebiyle de biraz arada kaynayan Bozkır'dan dizinin sevenleri için güzel bir haber geldi. Dizinin yaratıcısı Levent Cantek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, BluTV ile üçüncü sezon için anlaştıklarını ve senaryonun yazım aşamasının başladığını duyurdu. 

---

Maviye Sürgün - Show TV



Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı, ilk olarak Latin Amerika'da yayınlanacak Maviye Sürgün'ün Türkiye'deki yayıncısı Show TV oldu. 

---

Arayış - Disney+



Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Arayış'tan ilk tanıtım yayınlandı.

---

Kendi Düşen Ağlamaz - Tabii



Başrollerinde Eylül Tumbar ve Enes Koçak'ın yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz'dan ilk başrol karesi geldi. 

---

Dönence - Kanal D



Erkek başrolünün Caner Topçu olduğu daha önce duyurulan Kanal D İç Yapımlar dizisi Dönence'nin kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre daha önce Topçu ile birlikte Duy Beni'de oynayan Sümeyye Aydoğan oldu.

---

Üvey Anne - Atv



ONN Medya'dan Atv için yeni bir dizi... Senaryosunu Yasemin Kırbaş ve Hülya Vural'ın kaleme aldığı Üvey Anne'nin başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse oldu. 

---

Vermem Seni Ellere - Atv



AKN Film'den Atv için yeni bir dizi... Ali Balcı'nın yönetmen koltuğunda oturacağı Vermem Seni Ellere'nin başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Emre Bey ve Buse Meral oldu.

---

Neşeli Günler - TRT 1



Goya Entertainment'ten, TRT 1 için yeni bir dizi... Şahin Altuğ'un yönetmen koltuğunda oturacağı Neşeli Günler'in başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin oldu.

---

Kısmet - Fox



NTC Medya'dan Fox için yeni bir dizi... Semih Bağcı'nın yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosu Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp tarafından yazılan Kısmet'in başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder