Ekrandan Haberler - 22-28 Mayıs 2023 - Beklenen Kral

29 Mayıs 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Mayıs 2023



Haber Başlıkları
- Yasak Elma (Final)
- Bir Küçük Gün Işığı (Final)
- Kraliçe (Final)
- Aile (Sezon finali)
- Adım Farah (Sezon finali)
- Ömer (Kadroda yeni bir isim)
- Aktris (Başlıyor)
- Maviye Sürgün (İkinci tanıtım)
- Kendi Düşen Ağlamaz (Setten ilk kareler)
- Vermem Seni Ellere (Çekimlerine başlandı)
- Kısmet (Okuma provası yapıldı)
- Dilek Taşı (Yeni dizi/Başroller)
- Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı

---

Yasak Elma - Fox

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı ekranın kültleşmiş işlerinden birisi halini alan Yasak Elma, 29 Mayıs Pazartesi ekrana gelecek 177. bölümüyle final yapıyor.

---

Bir Küçük Gün Işığı - Atv

Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı, 29 Mayıs Pazartesi ekrana gelecek 36. bölümüyle final yapıyor.

---

Kraliçe - Kanal D

Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman'ın yer aldığı Kraliçe, 31 Mayıs Çarşamba ekrana gelecek 11. bölümüyle final yapıyor.

---

Aile - Show TV

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile, 30 Mayıs Salı ekrana gelecek 13. bölümüyle sezon finali yaparak gelecek sezona kadar ara veriyor.

---

Adım Farah - Fox

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in olduğu, son olarak kadrosuna Feyyaz Duman'ın katıldığı Adım Farah, 31 Mayıs Çarşamba ekrana gelecek 14. bölümüyle sezon finali yaparak gelecek sezona kadar ara veriyor.

---

Ömer - Star TV

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı Ömer kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Rüzgar Aksoy dahil oldu.

---

Aktris - Disney+



Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Aktris, 31 Mayıs'ta ilk sezon tüm bölümleriyle Disney+'da yayında olacak.

---

Maviye Sürgün - Show TV



Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Maviye Sürgün'ün ikinci tanıtımı yayınlandı. 

---

Kendi Düşen Ağlamaz - TRT 1




Başrollerinde Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz ve Selen Soyder'in yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz setinden ilk kareler servis edildi.

---

Vermem Seni Ellere - Atv



Başrollerinde Emre Bey ve Buse Meral'ın yer aldığı Vermem Seni Ellere çekimlerine başlandı.

---

Kısmet - Fox



Başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın yer aldığı Kısmet'in okuma provaları yapıldı.

---

Dilek Taşı - Kanal D



Pastel Film'den, Kanal D için yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturacağı, senaryosu Can Sinan tarafından kaleme alınan dönem dizisi olacak Dilek Taşı'nın başrolleri, Hazal Subaşı ve Salih Bademci oldular.

---

Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı



Bu yıl 76.'sı düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali'nde Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filminde gösterdiği performansla, En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Aynı zamanda Türkiye'den bu kategoride Cannes ödülü alan ilk kadın oyucu olmayı başardı. Tebrikler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder