Ekrandan Haberler - 14-20 Ağustos 2023 - Beklenen Kral

21 Ağustos 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-20 Ağustos 2023



Haber Başlıkları
- Kısmet (Final)
- Yaz Şarkısı (Final)
- Ateş Kuşları (İkinci sezon tanıtımı)
- Zeytin Ağacı (İkinci sezondan ilk kare)
- Kardeşlerim (Dördüncü sezon çekimleri başladı)
- Erşan Kuneri (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Yalı Çapkını (Kadroda dev bir yeni isim)
- Sarmaşık Zamanı (Başlama tarihi)
- Yabani (İlk tanıtım)
- Safir (İlk tanıtım)
- Kirli Sepeti (Çekimlerine başlandı)
- Kızıl Goncalar (Kadroda yeni bir isim)
- Güneş Tutulması (Yeni dizi/Erkek başrol)

---

Kısmet - Fox

Başrollerinde Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu'nun yer aldığı Kısmet, 25 Ağustos Cuma yayınlanacak 10. bölümüyle final yapıyor.

---

Yaz Şarkısı - Fox

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın yer aldığı Yaz Şarkısı, 27 Ağustos Pazar yayınlanacak 8. bölümüyle final yapıyor. 

---

Ateş Kuşları - Atv



Başrollerinde  İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu'nun yer aldığı Ateş Kuşları'nın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı.

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan ve Murat Boz'un yer aldığı Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon çekimlerinden ilk kare servis edildi. 

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim'in dördüncü sezon çekimlerine başlandı.

---

Erşan Kuneri - Netflix



Başrollerinde  Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı Erşan Kuneri'nin ikinci sezon çekimlerine başlandı.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Taro Emir Tekin'in ardından, önemli bir isim Binnur Kaya da dahil oldu. İkili, anne oğula hayat verecekler.

---

Sarmaşık Zamanı - TOD



Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Sarmaşık Zamanı, 21 Eylül'de TOD'da yayınlanmaya başlanacak.

---

Yabani - Fox



Başrollerinde  Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş'ın yer aldığı Yabani'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Safir - Atv



Başrollerinde  İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı Safir'in ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Kirli Sepeti - Fox



Başrollerinde Ayça Bingöl, Melisa Döngel, Cansu Tosun, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Kirli Sepeti'nin çekimlerine başlandı.

---

Kızıl Goncalar - Fox



Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Mert Yazıcıoğlu dahil oldu.

---

Güneş Tutulması - Atv



NGM'nin Atv için hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturacağı, senaryosu Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu tarafından kaleme alınan Güneş Tutulması'nın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre yapımla prensipte anlaşan İbrahim Çelikkol oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder