Ekrandan Haberler - 31 Temmuz-6 Ağustos 2023 - Beklenen Kral

7 Ağustos 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 31 Temmuz-6 Ağustos 2023



Haber Başlıkları
- Üvey Anne (Final kararı)
- Vermem Seni Ellere (Final kararı)
- Yalı Çapkını (Kadroda ayrılıklar/Olası torun)
- Arka Sokaklar (Kadroda dört yeni isim)
- Maviye Sürgün (Kadroda yeni bir isim)
- Adım Farah (MBC Persia'da)
- Atatürk (Dizi Fox ve sinemada)
- Hudutsuz Sevda (Okuma provası)
- Kusursuz (Yeni dizi/Başroller)
- Barış Arduç, OGM dizisinde
- Amazonlar (Yeni dizi)

---

Üvey Anne - Atv

Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi'nin yer aldığı Üvey Anne, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 8. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 6. bölümü yayınlandı.

---

Vermem Seni Ellere - Atv

Başrollerinde Buse Meral ve Emre Bey'in yer aldığı Vermem Seni Ellere, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 9. bölümünde final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 7. bölümü yayınlandı.

---

Yalı Çapkını - Star TV



Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Baran Bölükbaşı, Ediz Akşehir ve Muhammed Cangören veda ettiler. Halis ağanın gelecek torunu için geçen isimse, Taro Emir Tekin. Henüz o konuda bir netlik yok imiş.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun yer aldığı, yeni sezon çekimlerine kısa süre önce başlanan Arka Sokaklar kadrosuna Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Kıroğlu dahil oldular.

---

Maviye Sürgün - Show TV



Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Maviye Sürgün kadrosuna, Gökçe Eyüboğlu dahil oldu.

---

Adım Farah - Fox



Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı, yeni sezon hazırlıkları devam eden Adım Farah, 14 Ağustos itibariyle Farsça yayın yapan MBC Persia kanalında yayınlanmaya başlanacak.

---

Atatürk - Disney+

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu, kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu edinen Atatürk dizisi Disney+'da yayınlanmaktan vazgeçildi. Halihazırda zaten tüm yerli dizi ve filmlerin fişini çeken platform, Atatürk dizisiyle ilgili daha önce Disney'de yayınlanacağı hakkında bir açıklama geçmişti ancak sonuç öyle olmadı. Özellikle Ermeni lobisinin baskısıyla mı bu kararın alındığı tartışılırken, platform dizinin Fox ve sinemada yayınlanacağını duyurdu. (Bundan sonrası Raninitv'nin ilgili haberinden alınmıştır)

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner konu hakkında şunları söyledi: “Atatürk içeriğimizi Cumhuriyetimizin 100. yılında izleyicilerimiz ile buluşturuyoruz. İçerik stratejimizde yapılan değişiklikler sonucunda iki film olarak planladığımız Atatürk’ün ilk TV özel versiyonunun FOX kanalımızda yayınlanmasının ardından, iki film sinemalarda ve sonrasında FOX ekranlarında olacak. Böylece, ‘Atatürk’ü çok daha geniş kitlelere ulaştırmış olacağız.”

Lanistar Medya adına Yapımcı Saner Ayar ise şöyle konuştu: “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında ‘Atatürk'ü Ekim ayından itibaren FOX'ta TV özel versiyonuyla yayınlayarak, çok daha geniş bir seyirci kitlesine ulaştıracak olmaktan gurur duyuyoruz. Bu çok özel yapımı iki ayrı film halinde sunacağız ve TV’nin yanı sıra sinemalarda da yayınlayarak izleyicilerimize büyük ekranda film izleme keyfi yaşatacağız. 

‘Atatürk’ün güncellenen yayın takvimi aşağıdaki gibidir:
29 Ekim, 1. film TV özel versiyon FOX ekranlarında 
3 Kasım, 1. film sinemalarda 
22 Aralık, 2. film sinemalarda 
2024 yazı, Her iki film FOX ekranlarında

---

Hudutsuz Sevda - Fox





Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda'nın okuma provası gerçekleştirildi. Dizinin ilk bölümleri Artvin'de çekilecek.

---

Kusursuz - BluTV



May Prodüksiyon'un BluTV için hazırlıklarını sürdürdüğü, Kerem Deren ve Çisil Hazal Tenim'in senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar'ın oturacağı Kusursuz'un başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Tolga Sarıtaş ve Melisa Şenolsun oldular.

---

Barış Arduç, OGM dizisinde



Birsen Altuntaş haberine göre OGM Pictures'ın yeni sezonda Star TV için çekeceği yeni dizisinde Barış Arduç başrolde yer alacak. Diziyle ilgili henüz net bir bilgi yok. Partner konusunda da aynı şekilde.

---

Amazonlar 



Orchestra Content, bir efsane olarak düşünülen ancak 1940'larda Samsun'da izlerine rastlanan kadın savaşçılar Amazonlar'ın hikayesi dizi oluyor... Uzun araştırmalara dayalı kitabı şu an yazılmakta olan, 2024’ün ilk aylarında önce kitap formatında yayınlanacak projenin dizisinin 2024 sonbahar sezonunda çekilmesi planlanıyor. Projeye dair detaylar, bugüne dek hep birbirinden iddialı yapımlara imza atan Orchestra Content tarafından önümüzdeki aylarda açıklanacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder