Ekrandan Haberler - 6-12 Kasım 2023 - Beklenen Kral

13 Kasım 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 6-12 Kasım 2023



Haber Başlıkları
- Benim Güzel Ailem (Final kararı)
- Ömer (Kadroda yeni bir isim)
- Safir (Romanya'da)
- Üç Kız Kardeş (Slovenya'da)
- Bambaşka Biri (62. Rose d'OR'a aday)
- Şahsiyet (İkinci sezonu başlıyor)
- Sandık Kokusu (İlk tanıtım)
- Ne Gemiler Yaktım (İlk tanıtım)
- Yıldızlar Bana Uzak (İlk kareler)
- Kopuk (Okuma provası yapıldı)
- Saplantı (Başrol ayrılığı)
- Tuzak (Etkisi sürüyor)
- Kaderimin Oyunu (Kosta Rika'da)
- Atatürk (İzlenme sayısı)
- Pantene Altın Kelebek (Yıldızı Parlayanlar)

---

Benim Güzel Ailem - TRT 1

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Rasim Akyol, Seray Gözler, Canan Akyol, Serra Pirinç ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Benim Güzel Ailem, Birsen Altuntaş haberine göre düşük izlenme oranları sebebiyle 22. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 18. bölümü ekrana geldi.

---

Ömer - Star TV



Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Ömer kadrosuna, Deniz Işın dahil oldu. 

---

Safir - Atv

Başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı Safir, yakında Romanya'nın Antena TV kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melis Berberoğlu, Berker Güven ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı Üç Kız Kardeş, hali hazırda yayınlandığı Balkan ve Avrupa ülkelerine bir yenisini daha ekliyor. Arnavutluk, Bosna Hersek, Macaristan, Hırvatistan, İspanya, Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Polonya, Ekvador, Meksika ve Panama gibi birçok ülkede yayınlanan dizi şimdi de Slovenya'da yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Bambaşka Biri - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Bambaşka Biri, bu yıl 62.'si düzenlenecek olan Rose d'OR'da aday gösterildi. 13 kategorideki 700'den fazla giriş arasından seçilen, uluslararası televizyon endüstrisinden 100'ün üzerinde yayın yöneticisi, dağıtımcı ve yapımcıdan oluşan bir jüri tarafından oylanan ödüllerde dizi 'En İyi Telenovela' kategorisinde yarışacak.

---

Şahsiyet - Gain



Başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı Şahsiyet'in ikinci sezonu 13 Kasım Pazartesi Gain'de yayınlanmaya başlıyor.

---

Sandık Kokusu - Show TV



Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu'nun ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Ne Gemiler Yaktım - Show TV



Başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Yıldızlar Bana Uzak - Atv



Başrollerinde Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı, çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Yıldızlar Bana Uzak'tan ilk başrol kareleri servis edildi.

---

Kopuk - Fox



Başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'nın yer aldığı, modern bir Robin Hood hikayesi olarak planlanan Kopuk'un okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizinin yönetmeni ise Koray Kerimoğlu.

---

Saplantı - Star TV



OGM'nin Star TV için hazırlıklarını sürdürdüğü, daha önce erkek başrolünün değiştiği ve hikayesinin de gençleştirildiği Saplantı'nın yeni versiyonunun erkek başrolü Onur Seyit Yaran da diziden ayrıldı. 

---

Tuzak 



Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut'un yer aldığı Tuzak, yayınlandığı Orta Doğu'nun önemli dijital platformlarından STC'de yayınlanan final bölümüyle TOP 10 listesinde yerini aldı.

---

Kaderimin Oyunu 



Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın yer aldığı Kaderimin Oyunu yayınlandığı ülkelere bir yenisini daha ekliyor. Dizi şimdi de Orta Amerika ülkelerinden Kosta Rika'da yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Atatürk 

Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı Atatürk filmi ilk haftasında toplamda 470 bin 578 kişi tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza attı. 

---

Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanları



Bu yılki Pantene Altın Kelebek'in Yıldızı Parlayanları Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas ve Caner Topçu oldu. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder