Ekrandan Haberler - 30 Ekim-5 Kasım 2023 - Beklenen Kral

6 Kasım 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 30 Ekim-5 Kasım 2023



Haber Başlıkları
- Adım Farah (Azerbaycan'da)
- Şahsiyet (İkinci sezon başlama tarihi)
- Bambaşka Biri (Deadline'da)
- Bir Derdim Var (Başlıyor)
- Kod Adı Kırlangıç (Başlıyor)
- Selahaddin Eyyübi (Başlama tarihi)
- Altın Kafes (İlk tanıtım)
- Arak (Çekimlerine başlandı)
- Aile Albümü (Kadın başrol)
- Produ Ödülleri'nde Türkiye'ye üç ödül
- Demet Özdemir Eğitime Devam projesinin yüzü oldu
- Atatürk (Vizyonda)
- Ölümlü Dünya 2 (Afişi yayınlandı)

---

Adım Farah - Fox



Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı, yeni bölümleriyle artık cumartesileri ekrana gelen Adım Farah, Azerbaycan'ın ARB TV kanalında yayınlanmaya başladı.

---

Şahsiyet - Gain 



Başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı Şahsiyet'in ikinci sezonu 13 Kasım'da Gain'de yayınlanmaya başlayacak.

---

Bambaşka Biri - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Bambaşka Biri kendi ülkelerinde büyük ilgi gören, aynı zamanda globalde de adından söz ettiren dizilere ve filmlere "Global Breakouts" köşesinde yer veren Deadline tarafından makaleleştirildi. Global Agency'nin CEO'su İzzet Pinto, Deadline'a “Bu, güçlü bir proje olmak için gerekli tüm bileşenleri bünyesinde barındıran bir proje: Benzersiz ve ilgi çekici bir hikâye, güçlü oyuncu kadrosu, Türkiye’nin önde gelen yapım şirketi, güçlü içeriğe sahip güçlü bir kanal, ödüllü bir yönetmen ve tanınmış bir senarist,” dedi.

Deadline ise yazısında başrol oyuncuları Erçel ve Deniz, yapımcılar Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve senarist Ethem Özışık'tan bahsederek Pinto'nun söylediklerinin lafta kalmadığını belirtti.

---

Bir Derdim Var - Kanal D



Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat'ın yer aldığı Bir Derdim Var, 9 Kasım Perşembe başlıyor.

---

Kod Adı Kırlangıç - TRT 1



Başrollerinde Serkan Şenalp ve Gizem Arıkan'ın yer aldığı Kod Adı Kırlangıç, 12 Kasım Pazar başlıyor. 

---

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi - TRT 1



Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, 12 Kasım Pazartesi başlamaya hazırlanıyor.

---

Altın Kafes - Atv



Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Şifa Nur Gül'ün yer aldığı Altın Kafes ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Arak - Show TV



Başrollerinde Öykü Karayel ve İlker Kaleli'nin yer aldığı Arak'ın çekimlerine başlandı.

---

Aile Albümü - 



Erkek başrolünün Akın Akınözü olduğu daha önce ilan edilen, henüz yayınlanacağı kanalı belli olmayan Aile Albümü'nün kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Aslıhan Malbora oldu.

---

Produ Ödülleri'nde Türk dizileri üç ödül 





Latin Amerika'nın Oscarları olarak kabul edilen Produ Ödüllerinde, 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde Yargı'daki performansıyla Pınar Deniz, 'Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde Yalı Çapkını'ndaki performansıyla Mert Ramazan Demir ve 'Yabancı Dilde En İyi Dizi' kategorisinde ise Yalı Çapkını ödüllerin sahibi oldu.

---

Demet Özdemir Eğitime Devam projesinin yüzü oldu



Afetzede öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmeleri için FOX ve Türk Eğitim Vakfı iş birliğinde “Eğitime Devam” kampanyası başlatıldı. Sevilen oyuncu Demet Özdemir’in kampanya yüzü olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında afetten etkilenen öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmeleri için özel bir burs fonu oluşturuldu.

Yardımsever kişiliğiyle tanınan, ekranların başarılı oyuncusu Demet Özdemir, “Eğitime Devam” projesinin yüzü oldu. Kampanyanın tanıtımı için kamera karşısına geçen Özdemir, gönüllü olarak destek verdiği projeyle ilgili “Çok büyük bir felaket yaşadık ve milletimiz ne kadar vicdanlı olduğunu fazlasıyla gösterdi. Yine ve yeniden yapabileceğimize inanıyorum. Özellikle geleceğimiz, çocuklarımızın eğitim hayatı için yapacağınız her yardım çok önemli. Yaraları sarmak, birlikte daha kolay” açıklamasında bulundu.

Temel eğitim seviyesindeki afetzede öğrencilerin eğitiminin yarıda kalmaması için başlatılan kampanyanın afişleri yayınlandı. Yayınlanan afişlerde ve çok yakında yayınlanmaya başlayacak olan sosyal sorumluluk projesi tanıtım filminde Demet Özdemir, izleyicileri afet bölgesindeki öğrencilerin hayalleri, umutları ve eğitimlerinin yarıda kalmaması için TEV Eğitime Devam Burs Fonu’na destek olmaya davet ediyor.

---

Atatürk 



Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesinin konu edildiği Atatürk filmi vizyondaki yerini aldı.

---

Ölümlü Dünya 2



Yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın oturduğu, başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Feyyaz Yiğit ve Doğu Demirkol'un yer aldığı Ölümlü Dünya 2'nin afişi yayınlandı. Film, 1 Aralık'ta vizyonda.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder