Ekrandan Haberler - 16-22 Eylül 2019 - Beklenen Kral

23 Eylül 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 16-22 Eylül 2019


Haber Başlıkları
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Başlıyor)
- Benim Adım Melek (Başlıyor)
- Benim Tatlı Yalanım (Gün değişikliği)
- Kimse Bilmez (Gün değişikliği)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık-Üç yeni isim)
- Her Yerde Sen (Kadroda yeni bir isim)
- Şampiyon (Kadroda yeni bir isim)
- Behzat Ç. (İkinci sezonu kesinleşti)
- Kurşun (İlk tanıtımı yayınlandı)
- Ferhat ile Şirin (Kadroda üç yeni isim)
- Sefirin Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Güvercin (Erkek başrol belli oldu)
- Azize (Afişi geldi)
- Alef (Yeni dizi-Başroller)
- Firuze (Yeni dizi-Başroller)
Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri'ne aday
- Annem (Vizyonda)
- Güldür Güldür Show (Başlama tarihi)
- Kim Milyoner Olmak İster? (Sunucusu belli oldu)

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 24 Eylül Salı beşinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Benim Adım Melek - TRT 1


Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı Benim Adım Melek, 25 Eylül Çarşamba ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Benim Tatlı Yalanım - Star TV

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım, 15. bölümü itibariyle gün değişikliğine gidiyor... Dizi, 28 Eylül itibariyle artık cumartesileri ekrana gelecek. Yeni gününde bol şans ve reytingler.

---

Kimse Bilmez - Atv

Başrollerinde Özgü Kaya ve Keremcem'in yer aldığı Kimse Bilmez, 15. bölüm itibariyle gün değişikliğine gidiyor... Dizi, 29 Eylül itibariyle artık pazarları ekrana gelecek. Yeni gününde bol şans ve reytingler.

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, Ercan Kesal veda etti. Emeklerine sağlık. Onun ayrılığı sonrası kadroya üç usta isim; Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen kadrosuna Beste Kökdemir dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Şampiyon - TRT 1


Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı Şampiyon kadrosuna Berna Koraltürk dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Behzat Ç. - BluTV


Başrollerinde Erdal Beşikçiler, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı, geçtiğimiz hafta ilk sezon finalini yapan Behzat Ç., ikinci sezonunda da BluTV'de boy gösterecek. Bir farkla, ikinci sezonunda bölümler 60'ar dakikalık olacak. 

---

Kurşun - Fox TV


Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun'dan ilk tanıtım geldi. 

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı Ferhat ile Şirin'in üçüncü başrolü, Raninitv haberine göre Cansu Dere oldu. Dizinin kadrosuna ayrıca, Yıldıray Şahinler ve Işıl Yücesoy da dahil oldu. Hoş gelmişler.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna, Uraz Kaygılaroğlu dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Güvercin - Star TV


Pastel Film'den Star TV için yeni bir dizi... Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı Güvercin'in erkek başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Mehmet Ali Nuroğlu oldu. Dizinin kadrosunda ayrıca Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar, Toprak Sağlam, Devrim Saltoğlu, Genco Özak ve Tolga Pancaroğlu da bulunuyor. 

---

Azize - Kanal D


Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in yer aldığı Azize'nin MIPCOM için çekilen ilk afişi geldi. 

---

Alef - BluTV


Yönetmen koltuğunda Emin Alper'in oturduğu, esrarengiz bir cinayetin aydınlatılacağı yeni bir dizi... BluTV'de yayınlanacak 8 bölümlük Alef'in başrolleri ise Birsen Altuntaş haberine göre Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen oldu. Dizinin kadrosunda ayrıca Osman Alkaş, Kıvanç Baran Aslan ve Erdem Kaynarca yer almakta.

---

Firuze - 


Ay Yapım'dan yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, bir genç kızın babasının uğradığı haksızlığı ortaya çıkarmak için verdiği mücadeleyi konu edinen Firuze'nin başrolleri, Hürriyet haberine göre Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz oldular. Dizinin kanalı ise henüz net değil.

---

Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri'ne aday


Haluk Bilginer, Şahsiyet'teki performansıyla Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterildi. Tebrikler.

---

Annem 




Başrollerinde Özge Gürel ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Annem, 20 Eylül Cuma itibariyle vizyondaki yerini aldı. Bol şans ve gişeler.

---

Güldür Güldür Show - Show TV


Geçtiğimiz sezonu geç başlayıp erken bitiren Güldür Güldür Show, yeni sezonuna 4 Ekim Cuma başlamaya hazırlanıyor.

---

Kim Milyoner Olmak İster? - Atv


Murat Yıldırım'ın Ramo dizisindeki başrolü sebebiyle sunuculuğundan ayrıldığı Kim Milyoner Olmak İster?'in yeni sunucusu Kenan İmirzalioğlu oldu. Hoş gelmiş.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder