Ekrandan Haberler - 2-8 Eylül 2019 - Beklenen Kral

9 Eylül 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 2-8 Eylül 2019


Haber Başlıkları
- Aşk Ağlatır (Başladı)
- Zalim İstanbul (Başlıyor)
- Yasak Elma (Başlıyor)
- Çocuk (Başlıyor)
- Sevdim Seni Bir Kere (Başlıyor)
- Mucize Doktor (Başlıyor)
- Şampiyon (Başlıyor)
- Arka Sokaklar (Başlıyor)
- Bir Aile Hikayesi (Başlıyor)
- Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Başlıyor)
- Çukur (Başlama tarihi-Bölüm fragmanı)
- Vuslat (Başlama tarihi-Yeni sezon tanıtımı)
- Kuzgun (Başlama tarihi-Bölüm fragmanı)
- Bir Zamanlar Çukurova (Başlama tarihi-Bölüm fragmanı)
- Hercai (Başlama tarihi-Sezon tanıtımı)
- Her Yerde Sen (Kadroda yeni bir isim)
- Kimse Bilmez (Kadroda yeni bir isim)
- Jet Sosyete (PuhuTV'de-Ayrılanlar)
- Kurşun (Okuma provası yapıldı)
- Ramo (Kadın başrol belli oldu)
- Ferhat ile Şirin (Kadın başrol belli oldu)
- Diriliş Osman (Kadın başrol belli oldu)
- Azize (Başroller belli oldu)
- Yedinci Koğuştaki Mucize (İlk fragman geldi)
- Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Çekimleri tamamlandı)
- Güldür Güldür Show (Kadroda üç yeni isim)
- Gerçeğin Peşinde (Başlıyor)

---

Aşk Ağlatır - Show TV


Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Aşk Ağlatır, 8 Eylül Pazar ekran macerasına başladı. Bol şans ve reytingler.

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan ve Müge Tugay'ın yer aldığı Zalim İstanbul, 9 Eylül Pazartesi ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma, 9 Eylül Pazartesi üçüncü sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler. 

---

Çocuk - Star TV


Başrollerinde Nazan Kesal, Serhat Teoman, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş'in yer aldığı Çocuk, 9 Eylül Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Sevdim Seni Bir Kere - Star TV


Başrollerinde Berk Bakioğlu, Pervin Balcı, Şifanur Gül, Yağmur Çokgenç, Çağdaş Serter, Sevgi Temel'in yer aldığı günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere, 9 Eylül Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Dizi, hafta içi her gün saat 17:00'de ekranda olacak. Bol şans ve reytingler.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan ve Serkan Keskin'in yer aldığı Mucize Doktor, 12 Eylül Perşembe ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Şampiyon - TRT 1


Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un yer aldığı Şampiyon, 12 Eylül Perşembe ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 13 Eylül Cuma on dördüncü sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Bir Aile Hikayesi - Fox TV


Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi, 14 Eylül Cumartesi ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Kuzey Yıldızı İlk Aşk - Show TV




Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 14 Eylül Cumartesi ekran macerasına başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, 16 Eylül Pazartesi üçüncü sezonuna başlama hazırlanıyor. Yeni sezon tanıtımı da yayınlanan dizinin kadrosuna Damla Sönmez'in dahil olduğu böylece ilan edilmiş oldu. Hoş gelmiş.

---

Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat, 16 Eylül Pazartesi ikinci sezonuna başlamaya hazırlanıyor. Diziden yeni sezon fragmanı da geldi.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik, Barış Arduç ve Onur Saylak'ın yer aldığı Kuzgun, 18 Eylül Çarşamba ikinci sezonuna başlamaya hazırlanıyor. Diziden 17. bölüm fragmanı da geldi.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv


Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, 19 Eylül Perşembe ikinci sezonuna başlamaya hazırlanıyor. Diziden 36. bölüm fragmanı da geldi.

---

Hercai - Atv


Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, 20 Eylül Cuma ikinci sezonuna başlamaya hazırlanıyor. Diziden yeni sezon tanıtımı da geldi.

---

Her Yerde Sen - Fox TV


Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen kadrosuna Beste Kökdemir dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Kimse Bilmez - Atv


Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya'nın yer aldığı Kimse Bilmez kadrosuna Berke Üzrek dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Jet Sosyete - PuhuTV


Başrollerinde Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Jet Sosyete, ekim ayında PuhuTV'de yeni sezonuyla dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda yer almayacak isimler de ayrıca belli oldu. Aslı Bekiroğlu, Ali Yoğurtçuoğlu, Çağlar Çorumlu ve Bartu Küçükçağlayan yeni sezonda yer almayacaklar.

---

Kurşun - Fox TV


Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun'un okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Dizinin yakında sete çıkması bekleniyor.

---

Ramo - Show TV


Erkek başrolünün Murat Yıldırım ilan edildiği Ramo'nun kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Esra Bilgiç oldu. Hoş gelmiş. Dizinin çekimlerine 20 Eylül'de Adana'da başlaması planlanıyor.

---

Ferhat ile Şirin - Fox TV


Erkek başrolünün Tolga Sarıtaş ilan ediliği Ferhat ile Şirin'in kadın başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Leyla Tanlar oldu. Hoş gelmiş.

---

Diriliş Osman - Atv


Erkek başrolünün Burak Özçivit ilan edildiği Diriliş Osman'ın kadın başrolü Aslıhan Karalar oldu. Hoş gelmiş.

---

Azize - Kanal D


Süreç Film'den Kanal D için yeni bir dizi... Başar Başaran ve Emre Özdur'un senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturacağı Azize'nin başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Buğra Gülsoy ve Hande Erçel oldular. 

---

Yedinci Koğuştaki Mucize


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal'ın yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize'den ilk fragman geldi. 

---

Aşk Tesadüfleri Sever 2


Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

---

Güldür Güldür Show - Show TV


Yeni sezonuyla yine Show TV'de izleyici karşısına çıkacak Güldür Güldür Show'dan geçtiğimiz sezon ayrılan Çağlar Çorumlu ve Aylin Kontente kadroya geri döndüler. Ayrıca İrem Kahyaoğlu da yeni sezon kadrosuna katılan isimlerden biri oldu. Hoş gelmişler.

---

Gerçeğin Peşinde - Star TV


İnci Ertuğrul'un sunumuyla ekrana gelecek Gerçeğin Peşinde, 9 Eylül Pazartesi ekran macerasına başlıyor. Reality hafta içi her gün 13:45'te ekranda olacak. Bol şans ve reytingler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder