Ekrandan Haberler - 26 Ağustos-1 Eylül 2019 - Beklenen Kral

2 Eylül 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 26 Ağustos-1 Eylül 2019


Haber Başlıkları
- Sen Anlat Karadeniz (Başlıyor)
- Elimi Bırakma (Başlıyor)
- Yasak Elma (Başlama tarihi)
- Arka Sokaklar (Başlama tarihi)
- Bir Aile Hikayesi (Başlama tarihi)
- Kardeş Çocukları (Gün değişikliği/Başlama tarihi)
- Kuzgun (Yeni sezon tanıtımı/Kadroda iki isim)
- Zalim İstanbul (Yeni sezon tanıtımı)
- Seksenler (Yeni sezon tanıtımı)
- Çukur (Yeni sezon çekimlerine başlandı)
- Kadın (Kadroda yeni bir isim)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda üç yeni isim)
- Halka (Dijitale açılıyor)
- Mucize Doktor (Başlama tarihi)
- Şampiyon (Başlama tarihi)
- Benim Adım Melek (Yeni bir tanıtım)
- Kurşun (Kadroda iki yeni isim)
- Sevgili Geçmiş (Kadroda yeni bir isim)
- Güvercin (Kadroda yeni bir isim)
- Yabancı (Kadroda bir ayrılık)
- Sevdim Seni Bir Kere (Yeni günlük dizi)
- Gorbi (Yeni dizi)
- Siyah Beyaz Aşk (Romanya'da)
- Çarpışma Seul'den ödülle döndü
- İlker Kaleli The Serpent için Tayland'da
- Mesut Yar ile Bugün (Başlıyor)
- The Taste Türkiye (Başlıyor)

---

Sen Anlat Karadeniz - Atv 


Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 4 Eylül Çarşamba yeni sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Elimi Bırakma - TRT 1


Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yer aldığı Elimi Bırakma, 8 Eylül Pazar yeni sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Elimi Bırakma, 9 Eylül Pazartesi yeni sezonuna başlamaya hazırlanıyor.

---

Arka Sokaklar - Kanal D


Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 13 Eylül Cuma yeni sezonuna başlamaya hazırlanıyor.

---

Bir Aile Hikayesi - Fox TV


Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi, 14 Eylül Cumartesi yeni sezonuna başlamaya hazırlanıyor.

---

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları, pazardan salı gününe taşındı. Dizi 17 Eylül Salı yeni sezonuna başlama hazırlanıyor.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik, Barış Arduç ve Onur Saylak'ın yer aldığı Kuzgun'dan yeni sezon tanıtımı geldi. Ayrıca dizinin kadrosuna Onur Saylak'ın arrdından Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya da dahil oldu. Hoş gelmişler.

---

Zalim İstanbul - Kanal D


Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan ve Mine Tugay'ın yer aldığı Zalim İstanbul'dan yeni sezon tanıtımı geldi. 

---

Seksenler - TRT 1


Ekim ayında mevcut kadrosuyla ekrana dönmeye hazırlanan Seksenler'den yeni sezon ilk tanıtımı geldi. Dizi başladığında hafta içi her gün saat 18:00'de ekranda olacak.

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur'un yeni sezon çekimlerine başlandı. Kadroya dahil olacak kadın oyuncu ise birkaç gün içerisinde kesinleşecek.

---

Kadın - Fox TV


Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı Kadın kadrosuna Hümeyra dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna Naz Elmas, Selda Alkor ve Burak Sergen dahil oldular. Hoş geldiler.

---

Halka - TRT 1


TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan polisiye dizisi "Halka", yeni bir kurguyla dijital platformlarda boy gösterecek. İzleyicilerin dijitale geçme eğilimini dikkate alan TRT, bugüne kadar yayımlanan 19 bölümün daha kısa ve daha dinamik bir hale getirileceğini duyurdu. TRT ekranlarında ortalama 130 dakika süre ile yayınlanan dizinin dijital versiyonunun 50'şer dakikadan oluşması planlanıyor. Sosyal medyada geniş bir fan kitlesine sahip olan dizide, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı rol alıyor.

---

Mucize Doktor - Fox TV


Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor, 12 Eylül Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Şampiyon - TRT 1


Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı Şampiyon, 12 Eylül Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Benim Adım Melek - TRT 1


Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı Benim Adım Melek'ten yeni bir tanıtım geldi.

---

Kurşun - Fox TV


Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Kurşun kadrosuna Berrak Tüzünataç ve Begüm Kaya dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Sevgili Geçmiş - Star TV


Başrollerinde Ece Uslu ve Emre Kınay'ın yer aldığı Sevgili Geçmiş kadrosuna Elifcan Ongurlar dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Güvercin - Star TV


Pastel Film'den Star TV için yeni bir dizi... Halil Özer'in senaryosunu kaleme aldığı Güvercin'in kadrosunda Birsen Altuntaş haberine göre şimdiye kadar kesinleşen isimler Nursel Köse, Menderes Samancılar, Devrim Saltoğlu ve Bülent Bilgiç oldu. 

---

Yabancı - Show TV


Aylar öncesinden başrol için Yabancı dizisiyle anlaşan İlker Kaleli, son anda dizinin kadrosunda ayrılma kararı aldı. Pınar Deniz'e partner aramaları tam gaz sürmekte.

---



Sevdim Seni Bir Kere - Star TV


Başrollerinde Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut ve Volkan Murat Benli'nin yer aldığı Star TV'nin yeni günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere'den ilk tanıtım geldi.

---

Gorbi - FoxPlay


Karga Film'den FoxPlay için yeni bir dizi... Caku Tau gezegeninde yaşayan ‘GORBİ’nin dünyada yaşadıklarını ve başına gelen zorlukları konu alacak olan bilim kurgu türündeki dizinin çekimleri İstanbul’da başladı. Hazırlıkları yaklaşık bir yıl süren dizinin uzaylı maskeleri yurt dışından sipariş edilirken, yerli ve profesyonel tasarımcılar ile ‘GORBİ’ karakterinin kostümleri özel tasarlandı. ‘GORBİ’yi oyuncu Noyan Uzer canlandıracak. Dizinin kadrosunda Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ve Duru Aydın gibi oyuncular yer alıyor.

---

Siyah Beyaz Aşk


Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk, Raninitv'de yer alan habere göre Romanya'nın Pro TV kanalında Mart 2020'de yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Çarpışma Seul'den ödülle döndü


Bu yıl 14.'sü düzenlenen Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde Çarpışma, Gümüş dalda En İyi Dizi ödülünün sahibi oldu. Ödülü, törene katılan Alperen Duymaz dizi ekibi adına kabul etti. Tebrikler.

---

İlker Kaleli The Serpent için Tayland'da


İlker Kaleli, BBC-Netflix ortak yapımı ‘The Serpent’ dizisinin çekimleri için Tayland'a gitti. Kaleli'nin dört hafta sürecek çekimleri Bangkok’un ardından adalarda devam edecek. ‘The Serpent’ dizisi; Hindistanlı seri katil Charles Sobhraj'ın sıra dışı hikayesini anlatıyor. BBC ve Netflix'te yayınlanacak yapımın yönetmenliğini, ünlü 'House of Cards' dizisini yöneten Tom Shankland yapıyor. İlker Kaleli, BBC ile şubattan bu yana görüşmelerini sürdürdüğü 'The Serpent'in çekim takviminin çakışması nedeniyle 'Yabancı' adlı yerli dizi projesinde rol alamayacak.

---

Mesut Yar ile Bugün - Star TV


Mesut Yar'ın sunumuyla ekrana gelen Mesut Yar'la Bugün, 2 Eylül Pazartesi yeni sezonuna başlıyor. Haber programı hafta içi her gün 07:00-09:45 saatleri arasında ekranda olacak. 

---

The Taste Türkiye - Fox TV


Jürisinde Ali Ronay, Esen Hünal, Rafet İnce ve Hazer Amani'nin yer aldığı The Taste Türkiye, yeni sezonuna 4 Eylül Çarşamba başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder