Ekrandan Haberler - 9-15 Eylül 2019 - Beklenen Kral

16 Eylül 2019 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 9-15 Eylül 2019


Haber Başlıkları
- Çukur (Başlıyor)
- Vuslat (Başlıyor)
- Kardeş Çocukları (Başlıyor)
- Kuzgun (Başlıyor)
- Bir Zamanlar Çukurova (Başlıyor)
- Hercai (Başlıyor)
- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Kadroda iki yeni isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Sen Anlat Karadeniz (Kadroda yeni bir isim)
- Benim Tatlı Yalanım (Kadroda yeni bir isim)
- Afili Aşk (Kadroda bir konuk)
- Benim Adım Melek (Başlama tarihi)
- Sevgili Geçmiş (Çekimlerine başlandı)
- Sefirin Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Maraşlı (Yeni dizi)
- Dolunay (İspanya'ya)

---

Çukur - Show TV


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, 16 Eylül Pazartesi üçüncü sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.


Bu arada dizinin kadrosuna Damla Sönmez'in ardından, Hazal Subaşı da dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Vuslat - TRT 1


Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Vuslat, 16 Eylül Pazartesi ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Kardeş Çocukları - Star TV


Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kardeş Çocukları, 17 Eylül Salı ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Kuzgun - Star TV


Başrollerinde Burcu Biricik, Barış Arduç ve Onur Saylak'ın yer aldığı Kuzgun, 18 Eylül Çarşamba ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv


Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, 19 Eylül Perşembe ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, 20 Eylül Cuma ikinci sezonuna başlıyor. Bol şans ve reytingler.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv


Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna Kutay Sungar ve Ufuk Tevge dahil oldular. Hoş gelmişler.

---

Yasak Elma - Fox TV


Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma kadrosuna Tuvana Türkay dahil oldu. Hoş gelmiş.

---



Sen Anlat Karadeniz - Atv


Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz kadrosuna Beran Soysal dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Benim Tatlı Yalanım - Star TV


Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım kadrosuna Ege Kökenli dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Afili Aşk - Kanal D


Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk kadrosuna Hazım Körmükçü konuk oldu. Emeklerine sağlık.

---

Benim Adım Melek - TRT 1


Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı Benim Adım Melek, 25 Eylül Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Sevgili Geçmiş - Star TV


Başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Seçkin Özdemir, Melis Sezen ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı Sevgili Geçmiş çekimlerine başlandı.

---

Sefirin Kızı - Star TV


Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna Erhan Alpay dahil oldu. Hoş gelmiş.

---

Maraşlı - 

Tims&B'den yeni bir dizi... Henüz başrolü resmileşmeyen, bir fedainin hikayesinin anlatılacağı Maraşlı'nın senaristi ise Ethem Özışık.

---

Dolunay 


Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Dolunay, 16 Eylül Pazartesi İspanya'nın Divinity kanalında yayınlanmaya başlıyor. Bol şanslar.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder