Ekrandan Haberler - 12-18 Nisan 2021 - Beklenen Kral

19 Nisan 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 12-18 Nisan 2021



Haber Başlıkları
- Akıncı (Final kararı)
- Kağıt Ev (Başlıyor)
- Yeşilçam (Başlıyor)
- Sefirin Kızı (Gün değişikliği)
- Seni Çok Bekledim (Gün değişikliği)
- Uyanış Büyük Selçuklu (Bir hafta ara)
- Çukur (Kadroda iki ayrılık)
- Kuruluş Osman (Kadroda iki ayrılık)
- Masumlar Apartmanı (Naci geri dönüyor)
- Son Yaz (Kadroda yeni bir isim)
- Gönül Dağı (Kadroda yeni bir isim)
- Teşkilat (Kadroda yeni bir isim)
- Seksenler (Kadroda yeni bir isim)
- EDHO (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir isim)
- Fatma (Resmi fragman yayınlandı)
- Kazara Aşk (Kadroda iki yeni isim)
- Aşkın Tarifi (Kadroda iki yeni isim)
- Hercai (ABD'de)
- Kanunsuz Topraklar (Başroller)
- Ada Masalı (Erkek başrol)
- Dramax yayın hayatına başladı
- Güldür Güldür Show (Gün değişikliği)

---

Akıncı - Atv

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı, Birsen Altuntaş haberine göre 20. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Kağıt Ev - Star TV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev, 19 Nisan Pazartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam, 22 Nisan Perşembe BluTV'de yayın hayatına başlıyor. 

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı, 20 Nisan itibariyle yakın zamandaki finaline dek yeni bölümleriyle salı günleri yayınlanacak. 

---

Seni Çok Bekledim - Star TV

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim, 21 Nisan itibariyle yakın zamandaki finaline dek yeni bölümleriyle çarşamba günleri yayınlanacak.

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Sezin Akbaşoğulları ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu'nun koronavirüs önlemleri sebebiyle 19 Nisan'daki yeni bölümü yayınlanmayacak. 

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna Ece Yaşar ve Genco Özak veda ettiler.

---

Kuruluş Osman - Atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna yayınlanan son bölümünde Yeşim Ceren Bozoğlu ve Ragıp Savaş veda ettiler.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı'na kısa süre önce veda eden Tansel Öngel, Birsen Altuntaş haberine göre geri dönüyor. Yalnız Han'ın kalorifer dairesinde sakladığı kişinin Naci olup olmadığına henüz karar verilmemiş.

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve  Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz kadrosuna yayınlanan son bölümünde Olgun Toker dahil oldu.

---

Gönül Dağı - TRT 1



Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı Gönül Dağı kadrosuna, Özer Arslan dahil oldu. 

---

Teşkilat - TRT 1



Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın yer aldığı Teşkilat kadrosuna, gazeteci Ahmet Utlu dahil oldu.

---

Seksenler - TRT 1



Başrollerinde Şoray Uzun ve Özlem Türkad'ın yer aldığı Seksenler kadrosuna, Zeynep Demirel dahil oldu. 

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv



Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Ali İpin dahil oldu. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna, Itır Esen dahil oldu. 

---

Fatma - Netflix



Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Fatma'nın resmi fragmanı yayınlandı. 

---

Kazara Aşk - Star TV



Başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Kazara Aşk kadrosuna, Aycan Koptur ve Sadi Celil Cengiz dahil oldular.

---

Aşkın Tarifi - Kanal D



Kadir Doğulu'nun erkek başrolü olduğu Aşkın Tarifi dizisinin kadrosuna, Cem Davran dahil oldu. 

---

Hercai - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı, yakın zamanda final yapmaya hazırlanan Hercai, şimdi de ABD'de Telemundo kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor. 

---

Kanunsuz Topraklar - Fox



Gold Film'den, Fox için yeni bir dizi... Senaryosu Zülküf Yücel'e ait olan, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturacağı Kanunsuz Topraklar'ın başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Uğur Güneş ve Esra Bilgiç oldu.

---

Ada Masalı - Star TV



Ay Yapım'dan, Star TV için yeni bir dizi... Senaryosu Yelda Eroğlu'na ait olan, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı Ada Masalı'nın erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Alp Navruz oldu.

---

Dramax yayın hayatına başladı



Türkiye dışında, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara yönelik hazırlanan abonelik sistemiyle hayata geçirilen yeni dijital platform Dramax, yayın hayatına başladı. Demirören Medya bünyesinde yayına başlayan ve Türk yapımlarını dünyayla buluşturan platformu, Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı anlattı. Yayınlandığı tarihlerde tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen, reyting rekorları kıran Türk dizileri şimdi tek bir platform üzerinden tüm dünyadaki erişimini artırıyor. 5.000 saatten fazla dizi içeriği ile yayın hayatına başlayan Dramax, tüm yapımları İspanyolca ve Arapça dublajlı versiyonlarıyla yayınlıyor. Platforma önümüzdeki dönemde Rusça, Urduca ve İngilizce başta olmak üzere yeni dil seçenekleri de yüklenecek.

---

Güldür Güldür Show - Show TV

Program, 23 Nisan itibariyle artık yeni bölümleriyle cuma günleri ekranda olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder