Ekrandan Haberler - 29 Mart-4 Nisan 2021 - Beklenen Kral

5 Nisan 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 29 Mart-4 Nisan 2021



Haber Başlıkları
- Arıza (Final)
- Kuzey Yıldızı (Final kararı)
- Seni Çok Bekledim (Final kararı)
- Baraj (Final kararı)
- Ramo (Final kararı)
- Hekimoğlu (Dijitalde dönebilir)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda bir ayrılık/bir yeni isim)
- Mucize Doktor (Kadroda bir ayrılık/bir yeni isim)
- Çukur (Kadroda bir ayrılık)
- Yasak Elma (Kadroda bir yeni/eski isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda yeni bir konuk)
- Maraşlı (Bir hafta ara)
- Camdaki Kız (Başlıyor)
- Yeşilçam (İlk fragman)
- Kağıt Ev (Setten ilk kareler)
- Fatma (Afişi yayınlandı)
- Sıcak Kafa (Çekimleri başladı)
- Kuş Uçuşu (Kadroda yeni bir isim)
- Cam Tavanlar (Yeni dizi-Başroller)
- Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli (Yeni dizi-Başroller)
- Masal Şatosu: Peri Hırsızı (Yeni dizi)
- Yoktan Seçmeli (Yeni dizi)
- Diriliş Ertuğrul (Üç ülkede daha)
- Aşk-ı Memnu (Tekrarlarıyla dönüyor)
- Burak Deniz, Disney+ dizisinde

---

Arıza - Show TV

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza, 11 Nisan Pazar yayınlanacak 30. bölümüyle ekran macerasını noktalıyor. 

---

Kuzey Yıldızı İlk Aşk - Show TV

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı, Dizi Doktoru sitesinin haberine göre 60. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. 

---

Seni Çok Bekledim - Star TV

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim, Birsen Altuntaş haberine göre 13. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. 

---

Baraj - Fox

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Gizem Karaca'nın yer aldığı Baraj, Birsen Altuntaş haberine göre 39. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

---

Ramo - Show TV

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, Birsen Altuntaş haberine göre 5 bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor. 

---

Hekimoğlu - Kanal D



Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu mayıs sonunda final yapmaya hazırlanırken, gazeteci Sina Koloğlu'ndan konuyla ilgili bir köşe yazısı geldi ve dizinin dijitalde devam etmesi adına yapımın görüşmeler yapmaya başladığını duyurdu. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna, yayınlanan son bölümünde İbrahim Çelikkol veda etti. Gelecek bölüm itibariyle ise kadroya Gülcan Arslan dahil oluyor.

---

Mucize Doktor - Fox



Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, Fırat Altunmeşe veda etti. Gelecek bölüm itibariyle ise kadroya Serkan Keskin dahil oluyor.

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Kubilay Aka veda ediyor.

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, daha önce kadrodan ayrılan Barış Kılıç geri dönüyor. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın yayınlanan son bölümüne Selda Alkor konuk oldu.

---

Maraşlı - Atv

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı, Burak Deniz'in koronavirüse yakalanması ardından çekimlerinin duraksaması üzerine 5 Nisan Pazartesi yeni bölümüyle değil, özel bölümle ekrana gelecek.

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, 8 Nisan Perşembe ekran macerasına başlıyor.

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam'dan ilk fragman yayınlandı. 

---

Kağıt Ev - Star TV





Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev setinden ilk kareler yayınlandı.

---

Fatma - Netflix



Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Netflix dizisi Fatma'nın afişi yayınlandı.

---

Sıcak Kafa - Netflix



Başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran ve Hakan Gerçek'in yer aldığı, Afşin Kum'un aynı isimli bilim kurgu romanından uyarlanan Sıcak Kafa'nın çekimlerine başlandı.

---

Kuş Uçuşu - Netflix



Başrollerinde Birce Akalay ve Miray Daner'in yer aldığı Kuş Uçuşu kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre İbrahim Çelikkol dahil oldu.

---

Cam Tavanlar - Show TV



Ojo Pictures'dan Show TV için yeni bir dizi... Senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dizinin başrolleri ise Birsen Altuntaş haberine göre Kubilay Aka ve Bensu Soral oldu. 

---

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli - TRT 1



Tekden Film'den, TRT 1 için yeni dizi... Ramazan boyunca ekrana gelecek mutasavvıf Hacı Bayram Veli'nin hayatına odaklanacak Aşkın Yolculuğu'nun başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Burak Sevinç ve Almila Ada oldular.

---

Masal Şatosu: Peri Hırsızı - BluTV



NETD, DMC, WOVIE, RETROPRPO ortaklığında BluTV için hazırlanan, başrollerinde Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Gülse Göçer, Ali Magnitou ve Berkan Hamedi'nin olduğu çocuk dizisi Masal Şatosu: Peri Hırsızı'nın çekimlerine başlandı.

---

Yoktan Seçmeli 



NTC Medya'nın dijital platformlar için hazırladığı, yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu Yoktan Seçmeli için çalışmalara başlandı. Kadrosu Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Serkan Keskin, Selim Bayraktar, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Onur Dilber, Ayşe Melike Çerçi, Aleyna Solaker ve Berat Efe Parlar'dan oluşan dizinin hangi platformda yayınlanacağı ise henüz belli değil.

---

Diriliş Ertuğrul

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu Diriliş Ertuğrul Malezya, Kolombiya, Fiji ve Latin Amerika'da da bir dijital platform aracılığıyla yayınlanmaya başlayacak.

---

Aşk-ı Memnu - Kanal D

Türk televizyonlarının fenomenleşmiş işlerinden birisi olan Aşk-ı Memnu, 5 Nisan Pazartesi itibariyle hafta içi her gün 16:00'da tekrar bölümleriyle Kanal D'de ekrana gelecek.

---

Cahil Periler - Disney+



Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek'in aynı isimli 2001 yapımı filminden uyarlayarak Disney+ için çekeceği Cahil Periler dizisinin kadrosuna, Burak Deniz de dahil oldu. Deniz dizide, Asaf adındaki fotoğrafçıyı canlandıracak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder