Ekrandan Haberler - 22-28 Mart 2021 - Beklenen Kral

29 Mart 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Mart 2021



Haber Başlıkları
- Hekimoğlu (Final kararı)
- Bir Zamanlar Çukurova (Sezon finali tarihi)
- Kırmızı Oda (Kadroda iki ayrılık)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda bir ayrılık)
- EDHO (Kadroda bir ayrılık)
- Masumlar Apartmanı (Kadroda bir ara)
- Ramo (Kadroda yeni bir isim)
- Akrep (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda bir yeni bir eski konuk)
- Sen Çal Kapımı (Senarist değişikliği)
- Kırmızı Kamyon (Başlıyor)
- Doğu (Başlıyor)
- Bir Zamanlar Kıbrıs (Başlıyor)
- Camdaki Kız (Başlama tarihi)
- Yeşilçam (Başlama tarihi)
- Kağıt Ev (İlk tanıtım)
- Leyla ile Mecnun (Yayın hakları Exxen'de)
- Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (Yayın tarihi)
- Aşkın Kıyameti (Film başrolleri)

---

Hekimoğlu - Kanal D

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu, Birsen Altuntaş haberine göre mayıs sonunda final yaparak ekran macerasını noktalayacak. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, Birsen Altuntaş haberine göre 100. bölümüyle sezon finali yaparak ekrana ara verecek. 

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'ya, yayınlanan son bölümünde Tülin Özen ve Burak Sevinç veda ettiler.

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre 31 Mart Çarşamba yayınlanacak bölümünde hikaye gereği İbrahim Çelikkol veda edecek.

---

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Atv



Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Sanem Çelik veda edecek.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı'na, Birsen Altuntaş haberine göre hikaye gereği Tansel Öngel, belirsiz bir süreliğine ara verecek ve Naci Ankara'ya gidecek. 

---

Ramo - Show TV



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo kadrosuna, Hülya Gülşen dahil oldu. 

---

Akrep - Star TV



Başrollerinde Demet Akbağ ve Müjde Evrim Alasya'nın yer aldığı Akrep kadrosuna, Suzan Aksoy dahil oldu. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın yayınlanan son bölümüne tekrardan Serdar Ortaç ve Aydan Şener konuk oldular.

---

Sen Çal Kapımı - Fox

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı senarist ekibi yeniden değişti. Geçtiğimiz haftalarda senaryoyu devralan Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı, yayınlanan son bölümüyle birlikte diziyle yollarını ayırdı. Senaryoyu bundan böyle, bir önceki senarist grubu olan Kerim Ceylan ve ekibi yazacaklar. 

---

Kırmızı Kamyon - Show TV



Başrollerinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz'in yer aldığı Kırmızı Kamyon, 31 Mart Çarşamba ekran macerasına başlıyor.

---

Doğu - BluTV / VodafoneTV



Başrolünde Doğu Demirkol'un yer aldığı, kendisinin hayat hikayesinden yola çıkarak senaryolaştırdığı dizi Doğu, 31 Mart Çarşamba itibariyle BluTV ve VodafoneTV içeriklerindeki yerini alacak.

---

Bir Zamanlar Kıbrıs - TRT 1



Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Gülper Özdemir ve Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs, 1 Nisan Perşembe ekran macerasına başlıyor. 

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız'ın yayın tarihi revize edildi. Daha önce 1 Nisan Perşembe başlayacağı duyurulan dizinin, yayınlanan yeni tanıtımla birlikte 8 Nisan Perşembe başlayacağı ilan edildi. 

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam, 22 Nisan itibariyle BluTV içeriğindeki yerini alacak.

---

Kağıt Ev - Star TV



Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev'in ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Leyla ile Mecnun - Exxen

TRT'nin fenomenleşmiş ekran işlerinden biri olan Leyla ile Mecnun'un, Birsen Altuntaş haberine göre Exxen tarafından tüm hakları satın alındı ve dizinin eski kadrosuna da teklif götürüldü. Bakalım diziyle ilgili yeni gelişmeler neler olacak.

---

Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? - Netflix



Başrollerinde Ecem Erkek, Engin Alkan ve Devrim Yakut'un yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı aynı isimli tiyatro oyunundan sinemaya uyarladığı Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?, 9 Nisan'da Netflix içeriğindeki yerini alacak.

---

Aşkın Kıyameti - Netflix



BKM'nin Netflix için hazırlıklarını sürdürdüğü, yine Yılmaz Erdoğan imzası taşıyacak Aşkın Kıyameti filminin başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı oldular. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder