Ekrandan Haberler - 14-21 Mart 2021 - Beklenen Kral

22 Mart 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 14-21 Mart 2021



Haber Başlıkları
- Arıza (Final kararı)
- Uyanış Büyük Selçuklu (Bir hafta ara)
- Kırmızı Oda (Kadroda iki veda/İki yeni isim)
- Hercai (Kadroda bir ayrılık)
- Alev Alev (Kadroda bir ayrılık)
- Mucize Doktor (Kadroda bir ayrılık)
- Masumlar Apartmanı (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda yeni bir isim)
- Akıncı (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda yeni bir isim)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Kadroda yeni bir konuk)
- Doğu (Başlama tarihi)
- Bir Zamanlar Kıbrıs (Başlama tarihi)
- Camdaki Kız (Başlama tarihi)
- Kırmızı Kamyon (İlk kareler servis edildi)
- Bizi Ayıran Çizgi (Afişi yayınlandı)
- Kuş Uçuşu (Yeni dizi)
- Kağıt Ev (Yeni dizi)
- Duru Olmak (Netflix yayınını durdurdu)

---

Arıza - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza, Birsen Altuntaş haberine göre yayınlanacak 30. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1



Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Sezin Akbaşoğulları ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu, sette koronavirüs vakalarının çıkması ardından çekimlerin durması üzerine bir hafta ara vermek zorunda kaldı. Buna göre dizinin 22 Mart Pazartesi yeni bölümü yayınlanmayacak. İyi haberse, çekimler pazar günü (21 Mart) yeniden başladı.

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda'ya yayınlanan son bölümünde Pınar Deniz ve Aslıhan Gürbüz veda ettiler. Bu ayrılıkların ardından iki yeni isim, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar  yeni bölüm itibariyle kadroda konuk olmaya başlayacaklar.

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre ilerleyen bölümlerde Serhat Tutumluer veda edecek. 

---

Alev Alev - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Alev Alev kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre ilerleyen bölümlerde Toprak Can Adıgüzel veda edecek.

---

Mucize Doktor - Show TV



Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre ilerleyen bölümlerde Ezgi Asaroğlu veda edecek. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı kadrosuna, Seda Akman dahil oldu.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara kadrosuna, Özge Borak dahil oldu. 

---

Akıncı - Atv



Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı kadrosuna Cansu Fırıncı dahil oldu. 

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Hülya Darcan dahil oldu. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8



Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'e, Kırmızı Oda'da canlandırdığı Sadi karakteriyle Erkan Petekkaya konuk olacak.

---

Doğu - BluTV



Doğu Demirkol'un kendi hayat hikayesinden yola çıkarak senaryolaştırdığı Doğu dizisi, 31 Mart itibariyle BluTV'deki yerini alacak.

---

Bir Zamanlar Kıbrıs - TRT 1



Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Gülper Özdemir ve Tayanç Ayaydın'ın yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs, 1 Nisan Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Camdaki Kız - Kanal D



Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, 1 Nisan Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Kırmızı Kamyon - Show TV




Başrollerinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz'in yer aldığı Kırmızı Kamyon'dan ilk kareler servis edildi.

---

Bizi Ayıran Çizgi - Gain



Başrollerinde Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı Bizi Ayıran Çizgi'nin afişi yayınlandı.

---

Kuş Uçuşu - Netflix



Ay Yapım'dan, Netflix için yeni bir dizi... Senaryosu Meriç Acemi'ye ait olan, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturacağı Kuş Uçuşu'nun başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Birce Akalay ve Miray Daner oldular. Dizinin Eylül 2021'de Netflix içeriğindeki yerini alacağı söyleniyor.

---

Kağıt Ev - Star TV



O3 Medya'dan Star TV için yeni bir dizi... Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturacağı Kağıt Ev'in başrolleri Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu oldular. Dizi, yakında Star TV'de

---

Duru Olmak - Netflix



Nükhet Duru'nun yaşamını ele alan 'Duru Olmak' belgeseliyle ilgili telif tartışmaları sürerken, Netflix taraflar arası uzlaşma sağlanana kadar içeriğin yayınını durdurma kararı aldı. Sanatçı Nükhet Duru'yu bilinmeyen yönleriyle ele alan 'Duru Olmak', 19 Şubat'ta Netflix Türkiye'de yayınlanmıştı. Duru'nun 'Hikayesi Var' albümünü odağına alan belgesel yayınlandıktan hemen sonra taraflar arasında bir telif sorunu ortaya çıkmıştı. Yönetmen Mustafa Tunç (Mu Tunç), belgeselin dijital platformda izinsiz olarak yayınlandığını iddia ederek, hakkının yendiğini söylemişti. Tunç belgeselin mecra satışının onayı ve bilgisi dahilinde yapılmadığını ifade etmişti. Netflix, her iki tarafın da haklarını korumak ve tarafsız davranmak için yapımcı Evren Ercan ve Mustafa Tunç arasındaki telif tartışmasında uzlaşma sağlanana kadar içeriğin yayınını durdurma kararı aldı./Sputnik

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder