Ekrandan Haberler - 22-28 Şubat 2021 - Beklenen Kral

1 Mart 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Şubat 2021



Haber Başlıkları
- Teşkilat (Başlıyor)
- Hercai (Kadroda iki ayrılık)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda bir ayrılık)
- Arka Sokaklar (Kadroda üç yeni isim)
- Akrep (Kadroda iki yeni isim)
- Sefirin Kızı (Kadroda yeni bir isim)
- Kuruluş Osman (Kadroda yeni bir isim)
- Sadakatsiz (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda bir konuk)
- Yasak Elma (Koronavirüs değişikliği)
- Kırmızı Oda (Güney Kore'de)
- Yeşilçam (Yeni bir tanıtım geldi)
- Bizi Ayıran Çizgi (Başrollerden ilk kare)
- Camdaki Kız (Erkek başrol belli oldu)
- Sıcak Kafa (Yeni dizi/Başroller)
- The Split (Yeni uyarlama)
- Güllerin Savaşı (Peru'da)

---

Teşkilat - TRT 1



Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın yer aldığı Teşkilat, 7 Mart Pazar ekran macerasına başlıyor.

---

Hercai - Atv



Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai kadrosuna, yayınlanan son bölümde Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası veda ettiler.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna Birsen Altuntaş haberine göre iki bölüm içerisinde Esra Dermancıoğlu veda edecek. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna Emre Fakıoğlu, Şekip Taşpınar ve Neriman Uğur dahil oldular. 

---

Akrep - Star TV



Başrollerinde Demet Akbağ ve Müjde Evrim Alasya'nın yer aldığı Akrep kadrosuna Bertan Asllani ve Çağdaş Onur Öztürk dahil oldular. 

---

Sefirin Kızı - Star TV



Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı kadrosuna, Şafak Başkaya dahil oldu.

---

Kuruluş Osman - Atv



Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Şahin Ergüney dahil oldu. 

---

Sadakatsiz - Kanal D



Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz kadrosuna, Ali İl dahil oldu.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Canan Eergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın 27. bölümüne Levent Ülgen konuk oldu. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma'da, Eda Ece'nin koronavirüse yakalanması sonrası 100. bölüm çekimleri revize edildi ve bölümün büyük kısmında bu yüzden Yıldız yer almayacak. 

---

Kırmızı Oda - 



Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç'in yer aldığı Kırmızı Oda, yakında Güney Kore'de Kuki TV kanalında yayınlanacak.

---

Yeşilçam - BluTV



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Yeşilçam'dan yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

---

Bizi Ayıran Çizgi - Gain



Başrollerinde Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı Bizi Ayıran Çizgi'den ilk başrol karesi geldi. 

---

Camdaki Kız - Kanal D



Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın erkek başrolü Birsen Altuntaş haberine göre Feyyaz Şerifoğlu oldu. Kırmızı Oda'dan sonra Burcu Biricik'le yeniden birlikte oynayacaklar.

---

Sıcak Kafa - Netflix



Tims&B'nin Netflix için hazırlıklarını sürdürdüğü Afşin Kum'un kitabından uyarlanan Sıcak Kafa'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer oldu. 

---

The Split - Fox



FOX Türkiye ve MF Yapım'dan bir uyarlama daha geliyor. C21 Media'nın haberine göre İngiliz yapımı The Split dizisinin yerli uyarlamasının prodüksiyonu bu yaz başlayacak.

BBC One kanalında ekrana gelen The Split, 2018 yılında başladı ve şimdiye kadar iki sezonu (12 bölüm) yayınlandı. Üçüncü ve son sezonu için onay alan dizinin kadrosunda Nicola Walker, Stephen Mangan, Fiona Button, Annabel Scholey ve Barry Atsma gibi isimler yer alıyor. Yapımını ise BBC Studios üstleniyor.

Kadın boşanma avukatlarından oluşan bir ailenin profesyonel ve özel hayatını konu alan dizinin senaryosunu Abi Morgan kaleme alıyor. Defoe ailesinin 30 yıldır ortada olmayan babası sürpriz bir şekilde çıkıp geldiğinde herkes geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

---

Güllerin Savaşı



Başrollerinde Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Güllerin Savaşı, Ranintv'de yer alan habere göre yakında Peru'da yayınlanacak. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder