Ekrandan Haberler - 21-27 Haziran 2021 - Beklenen Kral

28 Haziran 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 21-27 Haziran 2021



Haber Başlıkları
- Kalp Yarası (Başlıyor)
- Maraşlı (Gün değişikliği)
- Kefaret (Gün değişikliği)
- Aynen Aynen (Yayında)
- Ölüm Zamanı (Yayında)
- Olağan Şüpheliler (Yayında)
- Son Yaz (Kadroda üç ayrılık)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda bir ayrılık)
- Saygı (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Barbaros (Kadroda yeni bir isim)
- İkimizin Sırrı (Yeni dizi/Başroller)
- Yargı (Yeni dizi/Başroller)
- Mevlana (Yeni dizi/Başroller)
- Mahkum (Yeni dizi/Erkek başrol)
- Hande Erçel Kansersiz Yaşam Derneği İyi Niyet Elçisi oldu
- Exxen üyelik ücretlerine zam
- MasterChef Türkiye (Başladı)

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası, 28 Haziran Pazartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Maraşlı - Atv



Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı, 29 Haziran'dan itibaren artık salı akşamları yeni bölümüyle ekranda olacak. 

---

Kefaret - Fox



Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Kefaret, 1 Temmuz'dan itibaren artık perşembe akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

---

Aynen Aynen - BluTV



Başrollerinde Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Aynen Aynen yeni sezonuyla BluTV içeriğindeki yerini aldı.

---

Ölüm Zamanı - Exxen



Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Ramazan Demir, Nilsu Berfin Aktaş, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan'ın yer aldığı Ölüm Zamanı, Exxen içeriğindeki yerini aldı. 

---

Olağan Şüpheliler - Exxen



Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen'ın yer aldığı Olağan Şüpheliler, Exxen içeriğindeki yerini aldı. 

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Ali Atay'ın yer aldığı, yeni sezonunda hikayesi İstanbul'a taşınacak olan Son Yaz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Funda Eryiğit'in ardından Emre Karayel, Şebnem Dönmez ve Kaan Erdem Şanlı da veda ettiler.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın yer aldığı, yeni sezonda da ekrandaki yerini koruyacak Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Murat Ünalmış veda etti. 

---

Saygı - BluTV



Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya ve Erkan Can'ın yer aldığı Saygı'nın ikinci sezon çekimlerine başlandı. 

---

Barbaros - TRT 1



Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaros kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Pelin Akil dahil oldu. 

---

İkimizin Sırrı - Atv



Üs Yapım'dan Atv için yeni bir dizi... Özen Yula'nın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Can Akyoldaş'ın oturacağı İkimizin Sırrı'nın başrolleri Aras Aydın ve Leyla Feray oldular. İlk tanıtımı da yayınlanan dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal ve Deniz Hamzaoğlu.

---

Yargı - Kanal D



Ay Yapım'dan Kanal D için yeni bir dizi... Sema Ergenekon'un hikayesini yazdığı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı Yargı'nın başrolleri, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu oldular. Dizi, yeni sezonda ekrandaki yerini alacak. 

---

Mevlana - TRT 1



Kale Film'den TRT 1 için yeni bir dizi... Ali Aydın'ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturacağı Mevlana'nın kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Yusuf Çim ve İlker Aksum dahil oldular. 

---

Mahkum - Fox



MF Yapım'dan Fox için yeni bir dizi... Innocent Defendant isimli 2017 yapımı Kore dizisinden uyarlanan, uyarlama senaryosunu ise Uğraş Güneş'in kaleme aldığı Mahkum'un erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Onur Tuna oldu. 

---

Hande Erçel Kansersiz Yaşam Derneği İyi Niyet Elçisi oldu



Sen Çal Kapımı'nın başrollerinden Hande Erçel, Kansersiz Yaşam Derneği’nin ''İyi Niyet Elçisi'' oldu. Erçel, Kansersiz Yaşam Derneği’nin sosyal sorumluluk reklam filminde kanser hastalarına ve ailelerine destek için çağrıda bulundu. Yayınlanan filmde; rol aldığı projelerde farklı rollere bürünerek izleyiciyle buluştuğunu bu kez Hande olarak kanser hastalarına destek olmak istediğini belirten Erçel, herkesi ''başrol sizsiniz'' diyerek yardıma davet etti. Kampanyaya destek olmak isteyenler SMS yoluyla 4381’e KAHRAMAN yazarak destek olabilecekler.

---

Exxen üyelik ücretlerine zam

1 Ocak itibarıyla yayın hayatına başlayan Exxen, reklamlı üyeliği aylık 9.90 TL, reklamsız üyeliği ise aylık 19.90 TL olarak duyurmuştu. Yaklaşık altı ay sonra gelen ilk zamla birlikte ücretlendirme, reklamlı üyelik için aylık 12.90 TL, reklamsız üyelik içinse aylık 22.90 TL oldu.

---

MasterChef Türkiye - TV8



Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın şef koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye yeni sezonu 26 Haziran Cumartesi elemeler ile başladı.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder