Ekrandan Haberler - 31 Mayıs-6 Haziran 2021 - Beklenen Kral

7 Haziran 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 31 Mayıs-6 Haziran 2021



Haber Başlıkları
- Çukur (Final)
- Masumlar Apartmanı (Sezon finali)
- Savaşçı (Final)
- Maraşlı (Final tarihi)
- Arka Sokaklar (Kadroda iki ayrılık)
- Sen Çal Kapımı (Geri dönüyor)
- Aşkın Tarifi (Başlıyor)
- Cam Tavanlar (Başlıyor)
- Seyyar (Başlıyor)
- Atiye (3. sezon başlama tarihi)
- Aşk Mantık İntikam (Başlama tarihi)
- Ada Masalı (İkinci tanıtım)
- Baş Belası (İkinci tanıtım)
- Kalp Yarası (İkinci tanıtım)
- Kuruluş Osman (Pakistan'da)
- Mucize Doktor (Panama'da)
- Bir Aile Hikayesi (İspanya'da)
- Kara Sevda (Rusya'da)
- Cesur ve Güzel (İtalya'da)
- Yolun Açık Olsun (Yeni film/Başroller)
- Podacto Stüdyo (Kulak tiyatrosu)

---

Çukur- Show TV

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, 7 Haziran Pazartesi, görkemli bir gala töreninin ardından final yapıyor.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, 8 Haziran Salı ekrana gelecek 37. bölümüyle sezon finali yapıyor. 

---

Savaşçı - Fox

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'un yer aldığı Savaşçı, 12 Haziran Cumartesi ekrana gelecek 109. bölümüyle final yapıyor.

---

Maraşlı - Atv

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı, Birsen Altuntaş haberine göre 12 Temmuz'da final yaparak ekran macerasını noktalayacak. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Onur  Bay ve Yüsra Geyik veda ediyorlar.

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Çarşamba hikayesine kaldığı yerden devam etmeye başlıyor. Dizi, on bölüm sonra ekran macerasını noktalayacak.

---

Aşkın Tarifi - Kanal D



Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Aşkın Tarifi, 7 Haziran Pazartesi ekran macerasına başlıyor. 

---

Cam Tavanlar - Show TV



Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Cam Tavanlar, 9 Haziran Çarşamba ekran macerasına başlıyor. 

---

Seyyar - PuhuTV



Başrollerinde Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Seyyar, ilk iki bölümüyle 11 Haziran Cuma PuhuTV içeriğindeki yerini alacak.

---

Atiye - Netflix

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Atiye, 3. sezonuyla 17 Haziran'da Netflix içeriğindeki yerini almaya hazırlanıyor. 

---

Aşk Mantık İntikam - Fox



Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı Aşk Mantık İntikam, 18 Haziran Cuma ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın ikinci tanıtımı yayınlandı. 

---

Baş Belası - Atv



Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Baş Belası'nın ikinci tanıtımı yayınlandı.

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası'ndan ikinci tanıtım yayınlandı.

---

Kuruluş Osman - Atv

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Pakistan'ın GEO TV kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

Mucize Doktor

Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna'nın yer aldığı, yakın zamanda ekran macerasını noktalayan Mucize Doktor, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Doctor Milagro ismiyle Panama'nın Telemetro kanalında yayınlanmaya başlayacak. 

---

Bir Aile Hikayesi

Başrollerinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Elçin Afacan ve İrem Sak'ın yer aldığı Bir Aile Hikayesi, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İspanya'nın Galiçya bölgesinde yayın yapan TVG'de yayınlanmaya başlayacak.

---

Kara Sevda

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda, Raninitv'de yer alan habere göre yakında Rusya'nın U-TV Channelwhich kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

Cesur ve Güzel

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Cesur ve Güzel, Raninitv'de yer alan habere göre yakında İtalya'da Canale 5'te yayınlanmaya başlayacak.

---

Yolun Açık Olsun - Netflix



Lanistar Medya ve Same Film'in Netflix için yeni bir film... Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı Yolun Açık Olsun'un başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş oldular. 

---

Podacto Stüdyo - BluTV



Ferit Katipoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Nisan Ceren Özerten ve Faruk Özerten yapımcılığındaki kulak tiyatrosu Podacto Stüdyo yakında BluTV'de yayınlanacak. Projede, Ahmet Sami Özbudak, Aslı Ceren Bozatlı, Balca Yücesoy, Derem Çıray, Murat Mahmutyazıcıoğlu ve Sami Berat Marçalı’nın eserleri; Alican Yücesoy, Aslı İnandık, Ceren Moray, Damla Sönmez, Emir Çubukçu, Serkan Keskin, Sezin Akbaşoğulları, Tülin Özen, Ushan Çakır ve Yağız Can Konyalı’nın sesinden hayat buluyor. Mihran Tomasyan’ın performans yönetimini üstlendiği projede Tomasyan’a performanslarıyla Melih Kıraç ve Selim Cizdan eşlik ediyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder