Ekrandan Haberler - 24-30 Mayıs 2021 - Beklenen Kral

31 Mayıs 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 24-30 Mayıs 2021



Haber Başlıkları
- Uyanış Büyük Selçuklu (Sezon finali)
- Sadakatsiz (Sezon finali)
- Son Yaz (Sezon finali)
- Tozkoparan İskender (Sezon finali) 
- Masumlar Apartmanı (Kadroda bir ayrılık)
- Seksenler (Kadroda bir eski/yeni isim)
- Saygı (Kadroda yeni bir isim)
- Sen Çal Kapımı (İkinci tanıtım)
- Cam Tavanlar (Başlama tarihi)
- Baht Oyunu (Başlama tarihi)
- Ada Masalı (Başlama tarihi)
- Aşk Mantık İntikam (Başlama tarihi) 
- Kalp Yarası (İlk tanıtım/Afiş)
- Baş Belası (İlk tanıtım/Afiş)
- Seyyar (Afişi yayınlandı)
- Kanunsuz Topraklar (Çekimlerine başlandı)
- İlk ve Son (Çekimlerine başlandı)
- Leyla ile Mecnun (Aynı kadroyla dönüyor)
- Uzak Şehrin Masalı (Kadın başrol)
- Sen Ben Lenin (Afişi yayınlandı)
- Kadının Eseri (Yeni program)

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sezin Akbaşoğulları, Hatice Şendil ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu, 31 Mayıs Pazartesi ekrana gelecek 34. bölümüyle sezon finali yapıyor. Dizinin sezon finalinde Türk dizi tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek tam 18 dakika süren, görkemli bir savaş sahnesinin ekrana geleceğini de not düşmeliyim. 

---

Sadakatsiz - Kanal D

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz, 2 Haziran Çarşamba ekrana gelecek 31. bölümüyle sezon finali yapıyor.

---

Son Yaz - Fox

Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz, 4 Haziran Cuma ekrana gelecek 21. bölümüyle sezon finali yapıyor.

---

Tozkoparan İskender - TRT 1

Başrollerinde Çağan Efe Ak, Esat Polat Güler ve Yağız Kılınç'ın olduğu Tozkoparan İskender, 5 Haziran Cumartesi ekrana gelecek 26. bölümüyle sezon finali yapıyor. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1



Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Farah Zeynep Abdullah, sezon finalinde veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Seksenler - TRT 1



Rasim Öztekin'in vefatından sonra ekrana ara vermek zorunda kalan Seksenler kadrosuna, gelecek sezonu itibariyle İlker Ayrık geri dönecek.

---

Saygı - BluTV



Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un yer aldığı Saygı kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre yeni sezonunda Damla Sönmez dahil oldu. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'dan yeni sezon ikinci tanıtımı yayınlandı.

---

Cam Tavanlar - Show TV



Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Cam Tavanlar, 9 Haziran Çarşamba ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor.

---

Baht Oyunu - Kanal D



Başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, Aslı Sümen ve İdris Nabi Taşkan'ın yer aldığı Baht Oyunu, 15 Haziran Salı başlamaya hazırlanıyor. 

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı, 15 Haziran Salı başlamaya hazırlanıyor.

---

Aşk Mantık İntikam - Fox


Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in olduğu Aşk Mantık İntikam, 11 Haziran Cuma başlıyor. 

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kap Yarası'ndan ilk tanıtım yayınlandı. Ayrıca dizinin afişi de yayınlandı. 

---

Baş Belası - Atv



Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Baş Belası'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Ayrıca dizinin afişi de yayınlandı. 

---

Seyyar - PuhuTV



Başrollerinde Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca'nın yer aldığı Seyyar'ın afişi yayınlandı. 

---

Kanunsuz Topraklar - FOX



Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar'ın çekimlerine başlandı. 

---

İlk ve Son - BluTV



Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin yer aldığı, BluTV ilk iç yapım dizisi İlk ve Son'un çekimlerine başlandı.

---

Leyla ile Mecnun - Exxen



TRT 1'in ekran fenomeni halini almış dizisi Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı'nın yaptığı son açıklamaya göre aynı kadrosuyla yakında Exxen için yeniden çekilecek. 

---

Uzak Şehrin Masalı - Fox



25 Film'den, Fox için yeni bir dizi... Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Uzak Şehrin Masalı'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Aslıhan Güner oldu. 

---

Sen Ben Lenin



Tufan Taştan'ın ilk uzun metraj filmi 'Sen Ben Lenin', dünya prömiyerini geçen ay köklü film festivallerinden 43'üncü Moskova Film Festivali'nde gerçekleştirmiş, büyük beğeni toplamış ve Rus basınından övgüler almıştı. Politik konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden merakla beklenen filme özel yapılan farklı iki afiş çalışması bugün sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Grafik tasarımcı Uğur Erbaş'ın hazırladığı afişte kasaba ve Lenin birlikteliği filmden metaforlarla anlatılırken, illüstratör Sezen Özyıldız tarafından hazırlanan bir diğer afişte ise kasabalıların ilişki ağı kara tahtada bir Lenin silueti olarak ortaya çıkıyor.

Tufan Taştan ve Barış Bıçakçı'nın kaleme aldıkları, polisiye ve kara mizah türündeki filmin oyuncu kadrosunda Falay ve Soysal'la beraber Melis Birkan, Serdar Orçin, Nur Sürer, Salih Kalyon, Hasibe Eren, Özgür Çevik, Şerif Erol, Binnur Kaya, Mustafa Kırantepe, Serkan Keskin, Nazlı Bulum, Murat Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Barış Yıldız, Sarp Akkaya, Necip Memili, Bige Önal ve Utku Çakar gibi birçok önemli isim rol alıyor.

---

Kadının Eseri - Fox



Yapımını Provizyon Medya, sunuculuğunu ise Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği yeni program “Kadının Eseri”, her pazar saat 11.15’te FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Programın her bölümünde, hayatları boyunca karşılaştıkları zorlukları aşıp hayallerini gerçekleştiren farklı mesleklerdeki kadınların ilham veren hikayelerine odaklanılacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder