Ekrandan Haberler - 17-23 Mayıs 2021 - Beklenen Kral

24 Mayıs 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Mayıs 2021



Haber Başlıkları
- Masumiyet (Final)
- Hekimoğlu (Final)
- Mucize Doktor (Final)
- Alev Alev (Final)
- Uyanış Büyük Selçuklu (Tümden değişim)
- Yasak Elma (Kadroda bir ayrılık)
- Çukur (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Zamanlar Çukurova (Kadroda yeni bir isim)
- Menajerimi Ara (Kadroda dört konuk)
- Sen Çal Kapımı (İtalya ve Peru'da)
- Masumlar Apartmanı (Şili'de)
- Kahraman Babam (Başlama tarihi)
- Ada Masalı (Tesaer çekimleri)
- Cam Tavanlar (Teaser afişleri yayınlandı)
- Aşkın Tarifi (Afişleri yayınlandı)
- Kalp Yarası (Afişi yayınlandı)
- Kanunsuz Topraklar (Başrollerden ilk kare)
- Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? (Yeni dizi/Başrol)
- Hercai (Kolombiya'da)
- Bay Yanlış (İtalya'da)
- Bizim Hikaye (İspanya'da)

---

Masumiyet - Fox

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Masumiyet, 24 Mayıs Pazartesi yayınlanacak 13. bölümüyle final yapıyor. 

---

Hekimoğlu - Kanal D

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Hekimoğlu, 25 Mayıs Salı yayınlanacak 51. bölümüyle final yapıyor. 

---

Mucize Doktor - Fox

Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor, 27 Mayıs Perşembe yayınlanacak 64. bölümüyle final yapıyor.

---

Alev Alev - Show TV

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı Alev Alev, 27 Mayıs Perşembe yayınlanacak 27. bölümüyle final yapıyor. 

---

Uyanış Büyük Selçuklu - TRT 1

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sezin Akbaşoğulları, Hatice Şendil ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezonunda keskin bir revizyonla geri dönecek. İlk sezonunda Melikşah'ın sultanlık dönemi anlatılan dizide, ikinci ve sonraki iki sezonunda babası Alparslan'ın sultanlık dönemi anlatılacak ve ilk başta Sultan Melikşah'ın oğlu Berkyaruk olması için anlaşılan Barış Arduç, Sultan Alparslan olarak kamera karşısına geçecek. Bu değişiklikle, kadronun tamamı da değişmiş olacak. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Şafak Pekdemir de veda ediyor. 

---

Çukur - Show TV



Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur kadrosuna, finale kısa süre kala Amcanın son kozu olarak Sarp Akkaya dahil oldu.

---

Bir Zamanlar Çukurova - Atv



Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna, İlayda Çevik dahil oldu.

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara'nın yayınlanan son bölümüne Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, Beyti Engin ve Erdem Akakçe konuk oldular.

---

Sen Çal Kapımı - Fox

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 31 Mayıs itibariyle İtalya'da Canale 5'de yayınlanmaya başlıyor. Dizi ayrıca yakında Peru'nun Latina Peru kanalında da ekrana gelecek.

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, 25 Mayıs'ta Şili'nin TVN kanalında yayınlanmaya başlıyor.

---

Kahraman Babam - Show TV



Başrollerinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz'in yer aldığı, yayına Kırmızı Kamyon ismiyle başlayıp ilk bölümü sonrası hazirana ertelenen dizinin ismi Kahraman Babam oldu ve 14 Haziran Pazartesi başlamaya hazırlanıyor. 

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Cam Tavanlar - Show TV



Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Cam Tavanlar'dan teaser afişleri yayınlandı. 

---

Aşkın Tarifi - Kanal D




Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Aşkın Tarifi'nin afişleri yayınlandı.

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kalp Yarası'nın afişi yayınlandı. 

---

Kanunsuz Topraklar - Atv



Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar'dan ilk başrol kareleri geldi. 

---

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Netflix



Perihan Mağden'in aynı isimli romanından Netflix dizisi olarak uyarlanan, senaryosunu Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik'in oturacağı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'nin kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Melisa Sözen oldu. 

---

Hercai

Başrollerinde Ebru Özkan ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai, 24 Mayıs itibariyle Kolombiya'nın Caracol Television kanalında yayınlanmaya başlayacak.

---

Bay Yanlış

Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın yer aldığı Bay Yanlış, 31 Mayıs itibariyle İtalya'da Canale 5'de yayınlanmaya başlayacak.

---

Bizim Hikaye

Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye Mediaset Spain'le yapılan anlaşma sonrası yakında İspanya'da yayınlanmaya başlayacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder