Ekrandan Haberler - 10-16 Mayıs 2021 - Beklenen Kral

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 10-16 Mayıs 2021



Haber Başlıkları
- Benim Adım Melek (Final) 
- Mucize Doktor (Final kararı)
- Sen Çal Kapımı (Başlama tarihi)
- Savaşçı (Kadroda bir ayrılık)
- Masumiyet (Gün değişikliği)
- Son Yaz (İkinci zorunlu ara)
- Menajerimi Ara (Bir hafta ara)
- Kırmızı Oda (Kadroda yeni bir isim)
- Kırmızı Kamyon (İsim değişikliği)
- Bozkır Aslanı Celaleddin (Başlama tarihi)
- Aşkın Tarifi (Başlama tarihi)
- Baht Oyunu (Afişi yayınlandı)
- Ada Masalı (Okuma provası yapıldı)
- Kanunsuz Topraklar (Kadroda yeni bir isim)
- Seyyar (Yeni dizi)
- Aşkın Kıyameti (Çekimleri tamamlandı)
- Netflix Türkiye'den Fatih Terim belgeseli

---

Benim Adım Melek - TRT 1

Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı Benim Adım Melek, 19 Mayıs Çarşamba ekran macerasını noktalıyor. 

---

Mucize Doktor - Fox

Başrollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor, kanal ve yapımın ortak kararı sonucu 64. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Açıkçası orijinalinin halen devam ediyor olması, yazacak çok fazla konunun da var olduğu/olacağının işareti. Ancak orijinal hikayeden o kadar sapıldı ki, bu saatten sonra o hikayenin bir yerine tutunmak çok zor olmalı. 

---

Sen Çal Kapımı - Fox



Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı'nın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Yaz boyunca ekranda olacak dizinin başlama tarihi ise 9 Haziran Çarşamba oldu. 

---

Savaşçı - Fox



Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'un yer aldığı Savaşçı kadrosuna, Tamer Karadağlı veda ediyor. 

---

Masumiyet - Fox 



Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Masumiyet, 17 Mayıs itibariyle artık pazartesileri ekrana gelecek. 

---

Son Yaz - Fox

Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz,  14 Mayıs Cuma da yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Dizi, 21 Mayıs Cuma yeni bölümüyle ekranda olacak. 

---

Menajerimi Ara - Star TV



Başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara, 16 Mayıs'ta bayram sebebiyle ekrana gelmedi. Dizi, 23 Mayıs Pazar yeni bölümüyle ekranda olacak. Ayrıca bu bölümün konukları, Ada Masalı'nın başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ile birlikte, Beyti Engin olacak.

---

Kırmızı Oda - TV8



Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda kadrosuna, Sadi'nin gençliğini canlandırmak üzere Baran Bölükbaşı dahil oldu. 

---

Kahraman Babam - Show TV



Başrollerinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz'in yer aldığı, yayınlanan ilk bölümü sonrası haziran ayına ertelenen Kırmızı Kamyon, geri döndüğünde Kahraman Babam ismiyle izleyici karşısına çıkacak.

---

Bozkır Aslanı Celaleddin - Atv



Başrolünde Emre Kıvılcım'ın yer aldığı Bozkır Aslanı Celaleddin, 21 Mayıs Cuma ekran macerasına başlıyor. 

---

Aşkın Tarifi - Kanal D



Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Aşkın Tarifi, 7 Haziran Perşembe ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. 

---

Baht Oyunu - Kanal D



Başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nabi Taşkan ve Aslı Sümen'in yer aldığı Baht Oyunu'nun afişi yayınlandı. 

---

Ada Masalı - Star TV



Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın okuma provası yapıldı. 

---

Kanunsuz Topraklar - Fox



Başrollerinde Uğraş Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Arif Diren dahil oldu. 

---

Seyyar - PuhuTV



PuhuTV Orijinal projesi ‘Seyyar’ yakında başlıyor. İlk tanıtımı yayınlanan ve Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan ‘Seyyar’, sürükleyici hikayesiyle seyircisini farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği ‘Seyyar’ yakında seyirci ile buluşuyor. ‘Seyyar’ın yönetmenliğini Cem Özüduru üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek. ‘Seyyar’, sürükleyici hikayesi ve dikkat çeken sahneleriyle yakında PuhuTV’de.

---

Aşkın Kıyameti - Netflix 

Başrollerinde Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın olduğu Netflix filmi Aşkın Kıyameti'nin çekimleri tamamlandı. 

---

Netflix Türkiye'den Fatih Terim belgeseli



Pek çok orijinal yapım spor belgeseliyle izleyici karşısına çıkan Netflix'ten yeni bir belgesel geliyor. Netflix Türkiye hesabı bugün yaptığı açıklamayla yakında bir Fatih Terim belgeseli yayınlayacağını açıkladı. Futbolculuk kariyeri sonrası teknik direktörlüğe adım atan ve Galatasaray takımıyla özdeşleşen Fatih Terim ise Netflix Türkiye'nin açıklamasına "Kameraları, ışıkları hazırla @netflixturkiye başlıyoruz..." cevabını verdi. 

--- 

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder